ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 10/3

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά και ερωτικά. Με σοβαρότητα, πείσμα, υπομονή και επιμονή θα ζητήσετε τα κεκτημένα σας. Η πρακτικότητα και η σταθερή σας στάση, βοηθά τα επαγγελματικά σας θέματα, όπου χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε τις αναγκαίες συμβολές και οδηγίες σε τρίτους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να μπει τάξη στα οικονομικά σας. Θετικά ευνοημένοι θα είναι οι: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον Ταύρο, αξιολόγησε εκ νέου την πορεία και τους στόχους σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν είναι αρμονική μέρα για τις σχέσεις σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις διατυπώσεις σου. Θα πρέπει να μάθεις να λες όχι σε ό,τι δεν σε εκφράζει και θεωρείς ότι δεν σου χρησιμεύει. Ιδανική μέρα είναι η σημερινή για να ξεκινήσεις τη νέα σου ζωή με επιλογές που σε εξυπηρετούν.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Η γκρίνια σου δεν θα έχει όρια με το τετράγωνο του Δία να σε πιέζει συναισθηματικά. Μπορεί να έχεις δίκιο, το χάνεις όμως με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις, γιατί απλά εκνευρίζεις τους γύρω σου. Βγες από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και δώσε νέα πνοή στη ζωή σου κάνοντας κάτι που θα σε συναρπάσει και θα σου δώσει νέα διάθεση για ζωή και δημιουργία.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί. Θα πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία καριέρας που θα σου παρουσιαστεί και να μην δειλιάσεις, γιατί πρόκειται για κάτι καθοριστικό για την πορεία της καριέρας σου. Υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός για τα νέα και θαυμαστά που κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου. Πανηγύρισε αλλά κάνε και τα μελλοντικά σου πλάνα με επιμέλεια για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλο και κάποια αφορμή για γιορτή και ξεφάντωμα θα υπάρχει σήμερα στη ζωή σου. Με το εξάγωνο του Ποσειδώνα και το τρίγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου, μπορείς να χαρείς τις χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

ΛΕΩΝ
Παραπαίεις στην καριέρα σου γιατί δεν έχεις σαφή άποψη για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις με τον ανάδρομο Ερμή να μπλοκάρει την επικοινωνία σου. Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη και οργάνωσε τις δράσεις σου για να είναι αποτελεσματικές. Εάν επίσης αισθάνεσαι άσχημα επειδή έβλαψες κάποιον άθελά σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις συγγνώμη και να προσπαθήσεις να κλείσεις το θέμα για να πάψει να σε ταλαιπωρεί.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο του Άρη σου δίνει ενέργεια. Θα ανεβάσεις ταχύτητα για να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, υπάρχει όμως σοβαρός κίνδυνος λαθών και παραλήψεων που θα στοιχίσουν στην αξιοπιστία σου. Κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να αποκρυπτογραφήσεις τα συμβάντα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΖΥΓΟΣ
Το τετράγωνο του Κρόνου δεν σε ευνοεί. Η ελλιπής προετοιμασία σε ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σου στοιχίσει. Η στήριξη των συναδέλφων ή συνεργατών όμως θα είναι καθοριστικής σημασίας για την τελική έκβαση. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο λάθους στον οικονομικό τομέα. Πρόσεχε να μην παραπέσουν οι λογαριασμοί σου, μην κάνεις επενδύσεις, ξέχασε τις πιστωτικές σου κάρτες και διπλοτσέκαρε τα πάντα που έχουν σχέση με χρήματα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον Ταύρο, μια ευχάριστη μέρα για κοινωνικές επαφές και εξόδους με αγαπημένα άτομα. Ίσως κάποια άτομα να χρειαστούν τη στήριξή σου σε κάτι που τους συμβαίνει και θέλουν να το μοιραστούν μαζί σου. Είσαι γενναιόδωρη με τους γύρω σου, μην το παρακάνεις όμως γιατί το μέλλον είναι λίγο αβέβαιο και η οικονομική σου κατάσταση ακόμη εύθραυστη.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάτι θα φέρει τις φοβίες σου και τις αγωνίες σου στην επιφάνεια και θα σε αποσυντονίσει. Μην τους δίνεις μεγαλύτερη σημασία από αυτή που τους πρέπει και ταλαιπωρείσαι άδικα. Απώθησε τις άσχημες σκέψεις. Με τον Άρη στον Ταύρο από τον 6ο οίκο έχεις τη σπάνια ευκαιρία το σώμα και το πνεύμα σου να βρουν την τέλεια ισορροπία! Θα πρέπει να αφήσεις χώρο για περισσότερη πνευματικότητα στη ζωή σου, κάτι που θα επηρεάσει με θετικό τρόπο και τη φυσική σου κατάσταση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια σοβαρά προβλήματα θα σε απασχολήσουν στον εργασιακό σου χώρο με το τετράγωνο του Δία να σε μπλοκάρει. Δεν σημαίνει ότι έφτασε η καταστροφή, θα πρέπει όμως να ασχοληθείς σοβαρά και υπεύθυνα για την επίλυσή τους. Με αυτοπεποίθηση και υψηλό ηθικό θα καταφέρεις να χειριστείς επιδέξια τις υποθέσεις που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Η θετική ενέργεια πάντοτε βοηθάει να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις και να επιλυθούν τα προβλήματα πολύ πιο εύκολα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σου θα σε εκπλήξει με μια πολύ θετική τροπή που θα πάρουν οι υποθέσεις σου. Διατήρησε το θετικό κλίμα και τη θετική σου διάθεση και οι εξελίξεις θα είναι σπουδαίες. Θα πρέπει να είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Ίσως εμπλουτίσουν τη ζωή σου με έναν αναπάντεχο τρόπο, αρκεί να μην πάρεις υπερβολικά ρίσκα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ονειροπολήσεις. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και δούλεψε σκληρά για να ανταμειφτείς με τη Σελήνη στον Ταύρο. Η επιτυχία στις επαγγελματικές σου βλέψεις και στη νέα προσπάθεια που ξεκινάς εξαρτάται απόλυτα από τις συμβουλές που θα λάβεις από πιο έμπειρους στο χώρο ανθρώπους.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση