ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 26/2

Με τον Άρη στον Ταύρο το πείσμα και η ζήλια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στον τομέα των σχέσεων. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί ένταση και υπερβολικό συναισθηματισμό στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ
Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελός σου στον οικονομικό τομέα σήμερα. Η σύνοδος της Αφροδίτης δίνει ευκαιρίες. Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σου κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψιλά γράμματα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείς σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα άστρα και η θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου θα φέρουν στο προσκήνιο πισώπλατες έριδες και συκοφαντίες. Καλύτερα να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Μη δίνεις αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσεις να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε δολοπλοκίες που θα δεις να εξελίσσονται γύρω σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και μετά από μεθοδική σκέψη, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις και τυχόν αντιπαραθέσεις. Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα κλίμα έντασης και καχυποψίας.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ψυχολογική και η σωματική σου κατάσταση φτιάχνει σιγά – σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σου, ενώ τα επαγγελματικά σου ανεβαίνουν θεαματικά. Το εξάγωνο του Ερμή σε ευνοεί. Στο συναισθηματικό τομέα, εκτίμησε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεσαι με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου και να κάνεις απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σου. Απόφυγε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από εσένα στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σε διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σου. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Έλεγξε την ανυπομονησία σου. Έχεις σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΛΕΩΝ
Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Το τετράγωνο της Σελήνης παρεμβάλει εμπόδια. Εάν χάσεις την ψυχραιμία σου και βάλεις τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις το δίκιο σου. Με τη διπλωματία θα καταφέρεις περισσότερα. Η μέρα θα σου φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα πολυπόθητα σχέδιά σου. Άφησε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείς να ελέγξεις και περιόρισε τη σκέψη και τη δράση σου σε όσα μπορείς να επηρεάσεις.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το εξάγωνο της Αφροδίτης σε ευνοεί. Τα πράγματα φαίνεται να σου πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απόλαυσε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάς τη διάθεσή σου με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στα άτομα που σε περιβάλλουν, έστω κι αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεσαι ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σου λόγο ή την συμβουλή σου για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως να αισθανθείς κάπως άβολα στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρες τον τρόπο να συνυπάρξεις αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη θα σε φέρει αντιμέτωπη με κάποιες από τις φοβίες σου. Καταπολέμησε τον πανικό και ενέργησε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Απόβαλε τις φοβίες σου που σε περιορίζουν και άφησε το φως να μπει στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σε προβληματίζει σήμερα ή να σου δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσεις τις απαντήσεις στον εαυτό σου, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεσαι απόλυτα στη σχέση αυτή. Θα πρέπει να βρεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε κρατάει στάσιμη και να προχωρήσεις στον επανασχεδιασμό της ζωής σου, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσεις να απελευθερωθείς και να μεγαλουργήσεις. Το τετράγωνο του Δία στο ωροσκόπιο σου δεν ευνοεί τα αισθηματικά σου σήμερα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές σου. Καλύτερα να απορρίψεις κάποια δουλειά και να είσαι εμπρόθεσμη, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεσαι και να παρουσιάσεις τελικά κάτι μέτριο. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με τη φυσική σου κατάσταση. Είναι καιρός να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πλανητικό σκηνικό και το εξάγωνο του Ερμή σε ευνοεί σήμερα να κάνεις όποια επιλογή θέλεις και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψεις την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλεις από τη σκέψη σου τα όσα δεν σου αρέσουν στη ζωή σου και να σκεφτείς θετικά, οραματιζόμενη το μέλλον σου. Επίσης, ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεις πολύ με τα επαγγελματικά σου και δεν δίνεις την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης σε ευνοεί. Επικεντρώσου στα οικονομικά σου σήμερα και κάνε ένα σοβαρό προγραμματισμό. Δώσε προτεραιότητα στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψεις και απόρριψε από την καθημερινότητα ό,τι δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ίσως χρειαστείς τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων. Τα οικονομικά σου φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Δίας από τον Τοξότη σε ευνοεί. Μην αφήνεις τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν τη στάση, τη συμπεριφορά και το μελλοντικό προγραμματισμό σου, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείς να το θέσεις στο περιθώριο. Αναμφίβολα έχεις επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είσαι υπερήφανη, μπορείς όμως πολλά περισσότερα να πετύχεις εάν φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σου κόσμο. Σκέψου το.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση