ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λεει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 4/2 και καλή εβδομάδα

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 10ο οίκο. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια, η καριέρα και η κοινωνική αναγνώριση.

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο του Ουρανού υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές προς το βράδυ. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια μικρή διαφωνία με τους αγαπημένους σου. Υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει παρεξήγηση με έναν συνεργάτη σου ή μεγάλες δυσκολίες στη διαπραγμάτευση με έναν επιχειρηματικό εταίρο. Για να ξεπεράσεις με επιτυχία όλες τις αντιξοότητες, συνιστάται να δράσεις ήρεμα και να αποφύγεις την πίεση. Η υπόλοιπη Δευτέρα μπορεί να έχει ένα παραγωγικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει ενδεχομένως η ευκαιρία να κάνεις μια ακριβή αγορά, να ολοκληρώσεις ένα project, να βρεις νέους συμμάχους ή να καλλιεργήσεις χρήσιμες επαφές.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα! Η επιτυχία αυτή θα ενισχυθεί από την ικανότητα ελιγμών σε ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες και από την προθυμία αλληλεπίδρασης με άλλους. Δεν συνιστώνται ωστόσο δείγματα απληστίας, κυνισμού και εγωιστικές συμπεριφορές (αυτό μπορεί να σε αποξενώσει από πιθανούς συμμάχους). Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να είσαι ήρεμη, με μεγάλη δόση διπλωματίας, αποφεύγοντας περιττές ερωτήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σύνοδος του Ηλίου σε ευνοεί. Η μέρα μπορεί να φέρει νέες προοπτικές για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σου να αντιληφθείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και από την άμεση ανταπόκρισή σου. Υπάρχει μια πιθανότητα να υποσκελίσεις έναν από τους συναδέλφους σου, προκειμένου να καταλάβεις μια θέση ευθύνης. Είναι επίσης πιθανό, όλες οι ευχάριστες ειδήσεις της μέρας να επικεντρώνονται στον τομέα των οικονομικών σου. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό να αυξήσεις γρήγορα τα κεφάλαιά σου, χρησιμοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα κάποιου άλλου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη σε πιέζει. Σήμερα μπορεί να χρειαστείς ηθική στήριξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να επανέλθει η απαισιοδοξία σου και οι φοβίες σου, να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν. Ετοιμάσου ψυχολογικά για την επιτυχία, θυμήσου τις προηγούμενες νίκες σου και μην πανικοβάλλεσαι για κανέναν λόγο. Επίσης, δεν συνιστάται να ξεκινήσεις συζητήσεις ουσίας με άτομα που δεν γνωρίζεις τα κρυφά τους κίνητρα. Υπάρχει ο κίνδυνος, κάποιο ανέντιμο άτομο να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα του παρέχεις για να σε πλήξει.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα παρεμβάλει εμπόδια. Μερικές από εσάς θα βιώσουν νέες ανησυχίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί βοήθεια ένα νεότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειας σου. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξει ένα μικρό δίλημμα που θα σου αποσπάσει την προσοχή από την ενεργό δράση. Το βράδυ, αφού έχεις κουραστεί από τις πολλές ανατροπές της ημέρας, αξίζει να σκεφτείς τρόπους απόλυτης χαλάρωσης. Δεν είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ξεκινήσεις μια αυστηρή δίαιτα ή να εντάξεις στη ζωή σου μια νέα συνήθεια.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η θέση του Κρόνου σου επιβάλει την πειθαρχία. Δεν θα έβλαπτε σήμερα να περάσεις από κόσκινο κάθε πρόσωπο, με το οποίο θα επικοινωνήσεις, ειδικά εάν δεν το γνωρίζεις καλά. Προσπάθησε να μελετήσεις όσο το δυνατόν πιο βαθιά και προσεκτικά την προσωπικότητα κάθε ατόμου, με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσεις στενά. Σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η μέρα μπορεί να πάει αρκετά καλά. Δεν αποκλείεται μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα ή κάποιο κέρδος από μια απροσδόκητη πηγή. Πρόσεξε ωστόσο την υγεία σου! Κρυολογήματα και γρίπες παραμονεύουν.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΖΥΓΟΣ
Πιθανώς, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δουλειά σου, δεν θα σε εγκαταλείψει ένα αίσθημα ευτυχίας και αρμονίας. Εκτίμησε αυτήν τη στιγμή και προσπάθησε να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ώστε η αρμονία να διατηρηθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Προς το τέλος της ημέρας ωστόσο, κάποια δυσάρεστη ανάμνηση ή ένα άτομο από το παρελθόν σου, μπορεί να σου υπενθυμίσει κάποιες πτυχές που θα θέλεις να διαγράψεις από τη μνήμη σου. Είναι σημαντικό να προστατευτείς άμεσα από τέτοιες εισβολές.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κίνηση του Δία στον 2ο οίκο σου σε ευνοεί. Μπορεί να αναλάβεις σήμερα οποιαδήποτε ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων δύσκολων project και πρωτοβουλιών που ενέχουν ρίσκα. Η μέρα υπόσχεται να εξελιχθεί υπό ομαλές συνθήκες, με ενέργεια και ένα περιβάλλον που θα υποστηρίξει ενεργά οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες σου. Αργότερα το βράδυ, συνιστάται να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου. Μην αφήνεις την ευκαιρία να περάσεις το μέγιστο δυνατό χρόνο με τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό, ορισμένοι από αυτούς να χρειαστούν την στήριξη σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το εξάγωνο του Ερμή σου δίνει ευκαιρίες σήμερα. Η μέρα είναι πιθανό να είναι αρκετά συνηθισμένη. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε υποθέσεις που δεν συνεπάγονται βιασύνη. Τα οικονομικά σου ωστόσο μπορεί να απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή! Υπάρχει μια πιθανότητα να θελήσεις να αγοράσεις κάτι που έχει υψηλό κόστος. Απόφυγε τα χρέη και μην δίνεις δεσμευτικές υποσχέσεις, για να μην δημιουργήσεις καινούρια προβλήματα. Για να επιτύχεις οποιοδήποτε στόχο, να είσαι υπομονετική και να μην αρνηθείς βοήθεια από άτομα που είναι πρόθυμα να σου την προσφέρουν.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το κύριο μέλημά σου σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων! Πιθανώς το ταίρι σου να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σου εμφάνισης. Είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Το τετράγωνο του Πλούτωνα σε πιέζει. Μέχρι το βράδυ ωστόσο η ενέργειά σου θα αισθανθείς να σε εγκαταλείπει, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε απάθεια. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου καθαρίζοντας το μυαλό σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η θέση του Ποσειδώνα κάνει το κλίμα ουτοπικό. Σε ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ο εγωισμός μπορεί να σε βλάψει. Δεν θα πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές για τη ζωή σου σχέσεις. Αν είσαι single, υπάρχει η πιθανότητα να πιαστείς στα δίχτυα μιας επικίνδυνης για την ισορροπία σου ερωτικής έλξης. Η εξωτερική εμφάνιση δεν εγγυάται και ανάλογο εσωτερικό κόσμο.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σύνοδος του Ερμή και του Ηλίου σε ευνοεί. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια μέρα θριάμβου! Είναι πολύ πιθανό ένα project σου να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ή ενδεχομένως να βιώσεις στιγμές ευτυχίας στην προσωπική σου ζωή, με την έλευση ενός απογόνου, την επανασύνδεση με το σύντροφό σου, την επιστροφή του συντρόφου σου από ένα μακροχρόνιο ταξίδι ή αν είσαι single, με το ξεκίνημα μιας νέα συναισθηματικής σχέσης. Τα οικονομικά σου υπόσχονται επίσης κάποια θετικά νέα, με μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση