ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 23/10

Έντονοι οι ρυθμοί της σημερινής ημέρας με πολλές αλλαγές όσο πλησιάζουμε στην Πανσέληνο.

ΚΡΙΟΣ
Ο θυμός δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος για εσένα σήμερα. Μην παρασυρθείς και έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα αυτή η κατάσταση, άσε που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Όσο για τα αισθηματικά σου να είσαι πιο προσεκτική. Μην επαναπαυτείς, μία σχέση χρειάζεται δουλειά. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι παρεξηγήσεις του τελευταίου διαστήματος με τους συνεργάτες σου σε στεναχώρησαν, αλλά ταυτόχρονα σε πείσμωσαν. Μην ασχοληθείς παραπάνω με ανθρώπους που δεν χρειάζεται να τους αφιερώσεις την ενέργειά σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην καταστρέψεις τον προϋπολογισμό σου. Σημαντικό να απομακρυνθείς από μία σχέση, εάν δεν σε κάνει ευτυχισμένη. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην ξεκινήσεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις έναν μοναδικό τρόπο κάποιες φορές και διαχειρίζεσαι τους ανθρώπους γύρω σου με ευκολία. Εάν θέλεις να πετύχεις τα σχέδιά σου, φέρε τους συνεργάτες σου στα μέτρα σου και συνέχισε τη δουλειά σου. Έχεις το χάρισμα! Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, όμως είναι σημαντικό να προσέξεις περισσότερο στη διαχείρισή τους. Στη σχέση σου θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται. Εάν είσαι single το Σύμπαν ευνοεί τις νέες γνωριμίες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, βρες τον τρόπο να συνεργαστείς με ηρεμία με τους συναδέλφους σου και όλα θα πάνε σύμφωνα με το πλάνο σου. Μην αφήσεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα σου. Να είσαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις που μπορούν να αλλάξουν τα οικονομικά σου. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχουν κάποια προβλήματα που όσο αρνείσαι να τα αντιμετωπίσεις, τόσο αυτά θα μεγαλώνουν.

ΛΕΩΝ
Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στη ζωή σου, ειδικά μετά τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Να θυμάσαι όμως ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Εάν θέλεις να σταματήσεις να παραπονιέσαι, τότε είναι σημαντικό να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο για τα οικονομικά σου, αυτά θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αν μείνεις προσηλωμένη στον προϋπολογισμό σου. Σημαντικό σήμερα να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να κάνεις και εσύ μία προσπάθεια να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Εάν είσαι single, σίγουρα πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου και σίγουρα θα είναι σημαντικό να τα λύσεις έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά με τα σχέδιά σου. Μην αφήνεις την αρνητική ενέργεια να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Δες με πιο θετικό μάτι όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, γιατί αλλιώς θα μελαγχολήσεις πολύ. Τα οικονομικά σου σίγουρα δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, όμως με μερικές διορθωτικές κινήσεις θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Μην αφήσεις την άσχημη ψυχολογία σου να χαλάσει τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο, οι βόλτες με τις φίλες σου είναι το μόνο που θέλεις να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Μην απομονώνεσαι και ζήτησε βοήθεια από τους συνεργάτες σου, δεν είναι κακό να το κάνεις που και που. Προσπάθησε περισσότερο και θα πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στη σχέση σου άσε στην άκρη τους εγωισμούς και βρες τη λύση μαζί με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι single, φρόντισε να μην απορρίψεις το ενδεχόμενο για κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην είσαι εκνευρισμένη, δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα αυτή η αντιμετώπιση των καταστάσεων. Πάρε μία βαθιά ανάσα πριν μιλήσεις. Το σημαντικότερο, μην απαντήσεις εν βρασμώ στους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις. Μην δημιουργήσεις νέα χρέη. Καιρός να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με τον αγαπημένο σου και από κοινού να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα στη σχέση σας. Εάν είσαι single το Σύμπαν ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες δυσκολίες σε περιμένουν σήμερα στη δουλειά, που δύσκολα θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις. Το σημαντικό είναι να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου και σίγουρα να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ. Ζήτησε βοήθεια, άσε τους ηρωισμούς. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα δεις σύντομα τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μην χαλαρώνεις όμως, τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις. Φρόντισε να περάσεις καλά σήμερα με τον αγαπημένο σου, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση, ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν μπροστά σου, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Φρόντισε να μην κάνεις όμως κινήσεις που μπορεί να κρύβουν κινδύνους. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί να αυξήσεις τα έσοδά σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Όσο για την ερωτική σου ζωή, αυτή χρειάζεται μία τονωτική ένεση, καιρός να την κάνεις. Αν δεν έχεις σχέση, οι πλανήτες ευνοούν τις νέες γνωριμίες για αυτό να είσαι έτοιμη για ένα νέο πρόσωπο να μπει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχουν μείνει από την περασμένη εβδομάδα, έτσι ώστε από σήμερα και μετά να είσαι έτοιμη να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον σου και τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια. Απέφυγε να κάνεις πολλά περιττά έξοδα, γιατί θα χρειαστείς χρήματα για να καλύψεις σημαντικές υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες. Μην έρχεσαι συνέχεια σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου, συζήτησε μαζί του και βρείτε μία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εάν δεν είσαι σε σχέση, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις πρώτα κάποια θέματα με τον εαυτό σου και μετά να αφεθείς σε κάτι νέο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα ξεκίνησε απότομα για εσένα και σήμερα είσαι αρκετά κουρασμένη. Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο, όμως να σκέφτεσαι ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Θα δεχθείς μία σημαντική πρόταση για τα οικονομικά σου, μην την αφήσεις να πέσει στο κενό. Για σήμερα είναι σημαντικό να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, οι πλανήτες ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

www.tlife.gr

Απάντηση