ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 9/10

Στην πρώτη γραμμή όσων κάνετε σήμερα βρίσκεται η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Σύγχυση και πιέσεις ενδέχεται να υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή. Μην τα παρατήσετε τώρα που όλα βαίνουν καλώς.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα βρείτε τον ελεύθερο χρόνο που αναζητάτε όλο αυτόν τον καιρό προκειμένου να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Έτσι, μιας και έχετε όλη την μέρα στη διάθεσή σας φροντίστε να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε. Αφήστε στην άκρη επαγγελματικές σας υποχρεώσεις διότι και η παραμικρή ενασχόληση ίσως σας χαλάσει την διάθεση. Παράλληλα, είναι καιρός και για κάποιες αγορές, οπότε ένα μικρό δωράκι στον εαυτό σας δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα, ξεκινά ήρεμα και χαλαρά για εσάς. Τυχόν εντάσεις που προκύπτουν δίπλα σας φαίνεται να μην σας αγγίζουν και αυτό είναι το μυστικό της… επιτυχίας σας. Προσπαθήστε να περάσετε αυτήν την ηρεμία που σας διακατέχει σήμερα και σε άλλους ανθρώπους. Όσο για τα αισθηματικά, φαίνεται ότι σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα για αποφάσεις, οπότε αρκεστείτε την προσωπική σας γαλήνη και αφήστε τα υπόλοιπα για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενός σύνθετου ζητήματος που σχετίζεται με την έλλειψη χρημάτων. Φαίνεται ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας έχει στα χέρια του την λύση που ψάχνετε. Ακούστε τον προσεκτικά και εάν έχετε την παραμικρή αμφιβολία καλό είναι να ακούσετε και τη συμβουλή κάποιοι ειδικού. Δεν είναι περίοδος για επαγγελματικά ρίσκα για αυτό να είστε προσεκτική στις κινήσεις σας. Οπλιστείτε με υπομονή και βρείτε μεθοδικά και στοχευμένα λύσεις σε καθετί που σας ταλανίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, καθώς με κουβέντες ή συμβουλές σας μπορεί να οδηγήσετε κάποιον δικό σας άνθρωπο σε λανθασμένες επαγγελματικές αποφάσεις που ίσως του στοιχίσουν. Γι’ αυτό, εάν δεν έχετε όρεξη να είστε χρηστική σήμερα καλό είναι να το κάνετε σαφές από την αρχή προκειμένου το άτομο το οποίο ζητά την βοήθειά σας να το ξέρει εξαρχής. Παράλληλα, η σπάταλη ζωή σας φέρνει σύννεφα στα οικονομικά σας οπότε προσοχή στα περιττά έξοδα. Ο αγαπημένος σας αισθάνεται κάπως παραμελημένος, σημαντικό να αλλάξετε το κλίμα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Αρκετά δύσκολη ημέρα για εσάς η σημερινή. Φαίνεται ότι η διάθεσή σας δεν είναι στα καλύτερα της και τυχόν διαφωνίες στην δουλειά και στο σπίτι θα φέρουν σίγουρα εντάσεις. Προσέχετε ιδιαίτερα τα λόγια σας και τις ξαφνικές σας εκρήξεις γιατί ίσως οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Όσο για τα αισθηματικά σας καλό είναι σε τέτοιες στιγμές έντασης να βρίσκετε καταφύγιο στον άνθρωπο σας και όχι και εκείνος να αποτελεί αφορμή για νέους τσακωμούς και διαφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα ένα δικό σας πρόσωπο θα ζητήσει την βοήθειά σας σε ένα οικονομικό ζήτημα. Εσείς πρέπει να ενεργήσετε επικουρικά. Γνωρίζετε ότι η τσέπη σας δεν αντέχει ένα νέο βάρος, αλλά η διάθεσή σας να βοηθήστε ψυχολογικά είναι και αυτή αναγκαία. Αναζητήστε λοιπόν σήμερα λύσεις που θα βγάλουν τον στενό σας φίλο από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Από την άλλη, τυχόν ευκαιρίες που θα έρθουν κατά την διάρκεια της ημέρας μπροστά σας θα πρέπει να σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Είναι σημαντικό σήμερα να αρπάξετε την ευκαιρία και να ψάξετε να βρείτε πώς θα στηρίξετε τις ιδέες σας μπροστά στους συνεργάτες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε τους συνεργάτες σας να κάνουν ένα βήμα προόδου και αυτό θα εκτιμηθεί. Να αποφύγετε τις περιττές αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ο ερωτισμός θα «χτυπήσει» κόκκινο και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ηττοπάθεια δεν είναι για εσάς. Δεν σας χαρακτηρίζει και δεν πρέπει να σας κυριεύει. Εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τα σχέδιά σας και δεν έχετε σκοπό να αποτύχετε. Θα το κάνετε σαφές με έναν τρόπο που οι γύρω σας θα απορήσουν αλλά θα τελικά θα κατανοήσουν. Σημαντικό να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος πριν κάνετε νέα ανοίγματα. Τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνεργάτες σας είναι εξαιρετικοί και ένας από αυτούς θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε σημαντικά προβλήματα στη δουλειά σας. Θα σας ανταποδώσουν τη στήριξη που τόσο καιρό τους δίνετε. Τα οικονομικά σας είναι στάσιμα και καλό να παραμείνουν σε αυτό το πλαίσιο. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας φέρουν περισσότερα έσοδα. Θα περάσετε μία ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σας. Εάν είστε single, τα άστρα σας ευνοούν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα σας σήμερα θα είναι γεμάτη αναποδιές και θα έρθουν προκλήσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Πολλά από όσα θα συμβούν θα σας φανούν εύκολα να τα λύσετε. Η ημέρα σας θα εξελιχθεί πολύ όμορφα και θα έρθουν σημαντικές προτάσεις και στα οικονομικά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας και να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τους συνεργάτες σας και να τους βοηθήσετε να κάνουν πράξη τις ιδέες τους. Σε γενικότερο πλαίσιο η ημέρα σας θα είναι ευχάριστη, με μερικές ωστόσο κουραστικές γραμμές. Τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλύτερα και με τις κινήσεις που κάνετε έχει αυξήσει κάπως τα έσοδά σας. Συνεχίστε σε αυτό το… μοτίβο. Όσο για τα αισθηματικά σας, εσύ και ο αγαπημένος σας θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα νεύρα σας θα χτυπήσουν κόκκινο σήμερα και θα έχετε πρόβλημα με κάποιους από τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην τρελαίνεστε για θέματα που έχουν λύση. Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας και μην κάνετε κινήσεις που θα σας καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σας. Ο ερωτισμός σας αυτήν την περίοδο είναι αυξημένος και αυτό έχει βοηθήσει πολύ τη σχέση σας. Εάν είστε single θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας αλλάξει τη ζωή.

www.tlife.gr

Απάντηση