ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 22/8

Καλό να αποφεύγετε τις ανούσιες ενέργειες. Η διαίσθησή σας σήμερα δεν θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να σας δώσει χρήσιμες συστάσεις. Η λογική θα καθοδηγήσει ακόμη και τη σφαίρα των συναισθημάτων, των προσωπικών συνηθειών και των συμπαθειών.

ΚΡΙΟΣ
Μπερδεμένη περίοδος για εσάς. Ενώ όλα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει κάτι φαίνεται πως σας κρατά πίσω. Τι είναι όμως αυτό; Προσπαθήστε να είστε ήρεμη, μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους προκειμένου να βρείτε την ρίζα του προβλήματος. Μην διστάζετε να πάρετε κάποιο ρίσκο στα οικονομικά σας και να είστε απαιτητική με τις σχέσεις σας. Δίνεται πολλά τελευταία, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να πάρετε και κάτι πίσω;

ΤΑΥΡΟΣ
Τα νεύρα δεν θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε. Ναι, είναι δύσκολη φάση για εσάς, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε πως αυτοί που είναι γύρω σας είναι για το καλό σας. Μην τους διώχνετε με την συμπεριφορά σας γιατί η μοναξιά θα σας χτυπήσει… κατακούτελα. Όσο για τα επαγγελματικά και αυτά απαιτούν ανάλογη αντιμετώπιση. Όλα είναι στο χέρι σας και από εσάς θα εξαρτηθεί η συνέχεια του καλοκαιριού σας, αλλιώς ο χειμώνας θα έρθει λίγο νωρίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο πιο προσεκτική και διστακτική είστε με κάποιες καταστάσεις, τόσο πιο σύνθετες φαίνονται στα μάτια σας. Οι λύσεις είναι απλές και είναι μπροστά σας. Μην αναζητάτε κάτι φοβερά περίπλοκο γιατί ακόμη και τα απλά οικονομικά ζητήματα θα σας φανούν βουνό. Τα αισθηματικά σας φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό φεγγάρι για εσάς οπότε προσπαθήστε να μην τα κάνετε λάθος κινήσεις. Αν είστε single, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε καλή περίοδο τα επαγγελματικά σας, οι ανώτεροί σας σας δίνουν την ελευθερία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Απολαύστε τις νέες συνθήκες και την βελτίωση των οικονομικών σας, όμως μην το παρακάνετε με τα έξοδα. Η αλαζονεία αυτή την περίοδο είναι ο χειρότερος σύμμαχος στα αισθηματικά σας. Παραμείνετε προσγειωμένη και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να απολαύσατε τις διακοπές σας, όμως καλό θα ήταν το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση και σας το επιτρέπουν. Εάν είστε single, το φλερτ ξαναμπαίνει ξαφνικά στην ζωή σας. Τώρα εάν θα είναι κάτι παροδικό ή μια σχέση ζωής είναι κάτι το οποίο είναι καθαρά στο δικό σας χέρι. Μην είστε βιαστική. Γνωρίστε κόσμο και μετά από πολύ σκέψη πρέπει να αποφασίσετε. Προσοχή όμως! Μην φέρετε κοντά σας έναν άνθρωπο που δεν αξίζει. Επαγγελματικά ένα μικρό διάλλειμα δεν θα ήταν άσχημο αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η χαλαρότητα σας χαρακτηρίζει και φαίνεται ότι η ζωή σας κυλά πιο ομαλά έτσι. Πάντως είναι ώρα για αποφάσεις. Να είστε ξεκάθαρη από τα επαγγελματικά σας θέλω και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να κινηθείτε και στην αισθηματική σας ζωή. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.

ΖΥΓΟΣ
Είστε πολυμήχανη και εφευρετική και οι φρέσκιες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μακριά την καριέρα σας. Στα οικονομικά σας όμως χρειάζεται προσοχή, καθώς θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που δεν τα περιμένατε. Πώς θα σας φαινόταν αν η σχέση σας έπαυε πλέον να είναι «σας»; Ναι πολύ σωστά διαβάζετε αφού η αδιάφορη συμπεριφορά σας ίσως οδηγήσει το ταίρι σας να σας πει το στερνό αντίο. Μιλήστε για τα προβλήματά σας, μιλήστε για ότι σας απασχολεί. Έτσι και εσείς θα είστε καλύτερα, αλλά και ο σύντροφός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι αρκετά δημιουργική περίοδος για εσάς και αυτό φαίνεται και στις επαγγελματικές σας αποδόσεις. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν και αφήστε τα προβλήματα για λίγο στην άκρη. Απολαύστε απλές στιγμές παρόλο που το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν έτσι όπως το περιμένατε. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι εκεί για εσάς προκειμένου να σας βοηθήσουν. Μην είστε εσωστρεφής και δημιουργήστε εμπειρίες μιας ζωής παρέα με τους δικούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το καλοκαίρι έχει μπει στην τελική ευθεία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για μικρές εξορμήσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Τα σκαριά για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια έχουν μπει και εσείς είστε έτοιμη να προχωρήσετε την καριέρα σας. Θα έχετε κάποιες σημαντικές επαφές για τα οικονομικά σας, φροντίστε να μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν ανήκετε στις αδέσμευτες του ζωδίου, ευκαιρία να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο… Κάτι εναλλακτικό ίσως είναι και αναζωογονητικό για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ηρεμία που δείχνετε πλέον σε ό,τι έρχεται μπροστά σας στα επαγγελματικά φαίνεται ότι σας πάει περισσότερο, καθώς η γαλήνη κάνει καλό τόσο σε εσάς όσο και στους γύρω σας. Σε οικονομικό επίπεδο είναι καιρός να ζητήσετε κάτι παραπάνω. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας με τον αγαπημένο σας είναι σε πολύ καλή φάση, επομένως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε το επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτες του ζωδίου θα έχουν εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Καιρός λοιπόν για ένα μικρό διάλλειμα, ειδικά που τα νέα σχέδιά σας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών που σταδιακά ολοκληρώνουν οι συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας είναι σημαντικό αν θέλετε να δείτε τον προϋπολογισμό σας να μην τσακίζεται, να θέσετε όρια στον εαυτό σας και να μην κάνετε περιττές αγορές που μετά θα μετανιώσετε. Στη σχέση σας πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία, εάν δεν θέλετε να μείνετε ξαφνικά μόνη…

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας αγχώνουν. Μην αφήσετε την πίεση να σας καταβάλει και να είστε αδύναμη. Δώστε σημασία στην υγεία σας και ξεκουραστείτε καλά, αν θέλετε να αντεπεξέλθετε. Οι υποχρεώσεις που έχετε αφήσει και πρέπει να τακτοποιήσετε είναι αρκετές, για αυτό αφήστε τα περιττά έξοδα και ασχοληθείτε με τα βασικά. Είναι σημαντικό να σταματήσετε να φέρεστε επιπόλαια στον σύντροφό σας, γιατί μπορεί να έρθουν εξελίξεις που δεν θα σας αρέσουν.

www.tlife.gr

Απάντηση