ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σήμερα Τρίτη 14/8

Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Ζυγού, θα έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα πολύ οικείο απαιτώντας από εμάς να κάνουμε κρίσιμες επιλογές ανάμεσα στις ευθύνες και τα συναρπαστικά όνειρά μας…

ΚΡΙΟΣ
Σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα δεν έχουν λυθεί ακόμη και απαιτούν από εσάς υπομονή και επιμονή. Τα οικονομικά είναι ακόμη σε περίεργο σημείο, για αυτό καλό να αποφευχθούν περιττές σπατάλες. Προσπαθήστε σήμερα να είστε πιο γλυκιά απέναντι στον αγαπημένο σας και να μην τον παραμελήσετε ξανά.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτοξεύουν το άγχος στα ύψη και έτσι θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ηρεμήσετε λιγάκι. Σημαντικό να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σας. Αποφύγετε όμως αυτή την περίοδο να κάνετε συναλλαγές και έξοδα, που θα σας οδηγήσουν εκτός προγράμματος. Επιθυμείτε μία αλλαγή στην προσωπική σας ζωή και ίσως έχει έρθει η στιγμή για να γίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή ημέρα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με τους συνεργάτες σας. Θα χαλαρώσετε και θα έρθετε πιο κοντά, μια και ο φόρτος εργασίας δεν είναι τόσο μεγάλος. Ωστόσο, μην χαλαρώσετε στον οικονομικό προγραμματισμό γιατί θα δείτε τα χρήματά σας να «φεύγουν» σε άσκοπες αγορές. Στα αισθηματικά υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως θα ξεπεραστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εντάσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες καταλαγιάζουν σιγά – σιγά. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι υποχρεώσεις που υπάρχουν είναι πολλές και θα φέρουν άγχος, που όμως θα περάσει. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνετε αγορές που θα δοκιμάσουν τον προϋπολογισμό σας. Αν ανήκετε στις αδέσμευτες του ζωδίου μην επαναπαύεστε καθόλου καθώς με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα έρθουν αλλαγές.

ΛΕΩΝ
Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θέλουν δουλειά για να επιτευχθούν. Οι συνεργάτες σας είναι βασικοί παίκτες, στο παιχνίδι που είστε η αρχηγός. Έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες, όμως ο αγαπημένος σας θα σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί τη σημερινή ημέρα να μην χρειαστεί να κάνετε πολλά για τη δουλειά σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το μυαλό σας δεν τρέχει «σφαίρα» για να οργανώσει τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια. Στα οικονομικά όμως δεν υπάρχει τόσο καλό mood. Οι υποχρεώσεις που έχουν μείνει ανοιχτές, δεν βοηθούν πολύ στον προϋπολογισμό σας. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, πρέπει να είστε πιο προσεκτική σε όσα θα πείτε στον αγαπημένο σας για να αποφευχθούν οι εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποια επαγγελματικά σχέδια, όμως μην ανησυχείτε, φταίει το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» των αδειών του καλοκαιριού. Αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο όλα θα μπουν στην κανονική τους ροή. Τα οικονομικά σας θα ισορροπήσουν και πάλι, μετά τις σπατάλες των διακοπών. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα, αρκεί να το θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επαγγελματικές σας δυνατότητες είναι πάρα πολλές και καλές και αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Θα έρθει η στιγμή που οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, γεγονός που αλλάζει τη διάθεσή σας. Η ηρεμία και η ευτυχία που αισθάνεστε σήμερα θα έχουν θετική επιρροή και στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Αν ανήκετε στις αδέσμευτες του ζωδίου, έρχονται καλύτερες μέρες στον αισθηματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσοχή! Πολλές οι νέες επαγγελματικές προτάσεις, όμως κάποιες κρύβουν παγίδες. Σκεφτείτε καλά το επαγγελματικό σας μέλλον, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα κυλούν ομαλά με σχετική ηρεμία, κάτι που είχατε ανάγκη. Προσοχή να μην διαταράξετε αυτή την ηρεμία. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία πολύ όμορφη έκπληξη στον αγαπημένο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαγγελματικοί σας στόχοι δεν είναι άπιαστο όνειρο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας. Θα προκύψουν κάποιες χρηματικές συναλλαγές, στις οποίες πρέπει να είστε πολύ προσεκτική, αν δεν θέλετε να βγείτε χαμένη. Όσον αφορά τα αισθηματικά, θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον αγαπημένο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκνευρίζεστε με τη στασιμότητα στα επαγγελματικά σας, όμως μην περιμένετε σύντομα να υπάρξει κάποια συνταρακτική αλλαγή. Έρχεται μία περίοδος με πολλά έξοδα, για αυτό να είστε προσεκτική στις αγορές που σκοπεύετε να κάνετε. Με ηρεμία και υπομονή θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, όμως στη δική σας περίπτωση φέρνει εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές. Νέα ξεκινήματα ανοίγονται μπροστά σας, για αυτό να είστε έτοιμη για όλες τις αλλαγές που θα προκύψουν. Και σε οικονομικό επίπεδο θα βγείτε κερδισμένη. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας και αυτή η αλλαγή στη διάθεσή σας θα βοηθήσει πολύ και τη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Θα μπει ένα τέλος στις διαφωνίες του περασμένου διαστήματος.

www.tlife.gr

Απάντηση