ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 6/8 και καλή εβδομάδα

Σταδιακά το κλίμα έντασης πέφτει και η αναταραχή καταλαγιάζει. Στη θέση του έρχεται η διάθεση να ξεφύγουμε από κάθετι τετριμμένο και να εκδράμουμε. Οι τυχεροί που θα φύγουν ή είναι ήδη σε διακοπές θα πρέπει να απολαύσουν αυτές τις στιγμές και το μόνο τους άγχος να είναι εάν θα κάνουν πικάντικες γνωριμίες ή να γνωρίσουν αξιόλογα άτομα που στη συνέχεια θα είναι χρήσιμα για τη ζωή τους.

ΚΡΙΟΣ
Η προσήλωση στο στόχο σας θα σας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα, αρκεί όμως να μην βιάζεστε. Χρειάζονται σταθερά και αργά βήματα. Οικονομικές καθυστερήσεις θα είναι πρόσκαιρες και άνευ σημασίας. Το ταίρι σας νιώθει λίγο εξουθενωμένο από τη στασιμότητα στη σχέση σας για την οποία είστε υπεύθυνοι. Κάντε κάτι και γρήγορα πριν υπάρξουν οδυνηρές συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί το Σαββατοκύριακο να το αφιερώσατε στην ξεκούρασή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε φορτισει μπαταρίες. Ξεκινήστε από σήμερα την οργάνωση του ταξιδιού σας γιατί αναμένεται σύντομα να κάνετε διάφορα με τις διακοπές σας. Τα επαγγελματικά ρίξτε τους τόνους ανεξάρτητα από τα θέλω των άλλων. Εκκρεμότητες οικονομικές θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ερωτικά με το ταίρι σας ζείτε ωραίες στιγμές που θα γίνουν καλύτερες. Οι ελεύθεροι είστε εντελώς ετοιμόπολεμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο θυμός της προηγούμενης εβδομάδας δίνει τη θέση του στη συγχώρεση, αφού έχετε τέτοια διάθεση απέναντι σε ανθρώπους που σας πλήγωσαν. Εάν πρόκειται για συναδέλφους δείξτε το μεγαλείο σας και αφήστε έριδες του παρελθόντος πίσω σας. Αυτό θα σας βγει σε καλό στο μέλλον. Διώξτε μακριά είτε πρόκειται για γνωστούς ή για υποψήφιο ταίρι σας και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται με μοναδικό μέλημα να παίξουν με τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενώ το Σαββατοκύριακο πλανητικά είχε τα πάντα για να περάσετε καλά, εσείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας επιλέγετε ξανά την απομόνωση μακριά από όλους. Σταματήστε την γκρίνια και φροντίστε να αλλάξετε μυαλά. Η κακή συμπεριφορά έρχεται να σας θυμήσει και τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διώξατε μακριά σας υπέροχους ανθρώπους. Επαγγελματικά δείχνετε μία τεμπελιά για νέα ανοίγματα, η οποία όμως δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε τη μεγάλη ανατροπή.

ΛΕΩΝ
Αυτό που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει ανάγκη ο οργανισμός και η ψυχή σας. Κάντε αυτό και αλλάξτε τα πάντα εάν κάτι δεν σας αρέσει στα επαγγελματικά σας. Μην φοβηθείτε το ρίσκο ειδικά σήμερα, αλλά και όλο τον υπόλοιπο μήνα. Οικονομικά θα πρέπει να συγκρατήσετε τα θέλω σας. Ερωτικά τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για αυτό κρατήστε χαμηλό προφίλ στη σχέση σας. Αντίθετα ευνοούνται νέα ερωτικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βασικό μάθημα της σημερινής ημέρας είναι να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Οτιδήποτε δεν υπάρξει φιλτράρισμα θα γίνει αντικείμενο παρεξήγησης. Μην δείξετε τον αυστηρό σας εαυτό στα εργασιακά, καθώς με έναν πιο ήπιο και τρυφερό τρόπο θα πετύχετε πολλά περισσότερα. Αποφύγετε στα ερωτικά σας να συζητάτε τα πάντα με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί θα δείτε στο κοντινό μέλλον πως όλοι δεν έχουν την ίδια καλή καρδιά με εσάς και θα απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ
Πολλές ζήλιες και εντάσεις θα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους προς το ταίρι σας και θα πρέπει να το κοντρολάρεται εάν δεν θέλετε να υπάρξουν ομηρικοί καυγάδες ή μία επώδυνη ρήξη. Η έντονη καχυποψία δεν θα σας βοηθήσει ούτε σε πιθανές νέες γνωριμίες μέσω φίλων ή γνωστών. Η προσοχή σας στα επαγγελματικά είναι στραμμένη μόνο στο να εντυπωσιάζεται το αφεντικό σας. Πέρα από αυτό όμως πρέπει να διατηρείτε καλές σχέσεις και με τους συναδέλφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στη σημερινή ημέρα θα καταλάβετε πως θα πρέπει να μάθετε και εσείς να ακούτε τις συμβουλές των άλλων και όχι μόνο να δίνεται. Δείχνετε ένα απίστευτο πείσμα που κρατάει τους ανθρώπους μακριά σας. Επαγγελματικά τα πράγματα είναι στάσιμα και χωρίς έντονες διακυμάνσεις. Στα ερωτικά όμως επικρατεί θύελλα, καθώς οι δεσμευμένοι δείχνουν τάσεις έντονης κτητικότητας, ενώ οι αδέσμευτοι λειτουργούν μοιρολατρικά και θα γκρινιάζετε πως κανείς δεν σας θέλει, κάτι όμως που δεν ισχύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας σήμερα, απλά θα πρέπει να προσέξετε με τις υπερβολές όπως για παράδειγμα να μην τρώτε σχεδόν τίποτα για να αδυνατίσετε. Το ταίρι σας είναι απογοητευμένο από την ψυχρότητά σας. Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε και μην παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων. Οι αδέσμευτοι έχετε μεγάλη σιγουριά που σίγουρα θα σας κοστίσει. Τα επαγγελματικά κινούνται σχεδόν αυτόματα, καθώς και τις επόμενες ημέρες θα είστε σε έναν άλλο κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι η ιδανική ημέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας και δείξετε σε όλους την αξία σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο όμως να το παρακάνετε και να φτάσετε στο επίπεδο κυρίως στα επαγγελματικά το να σας χαρακτηρίσουν υπερφίαλο. Τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερη οργάνωση σήμερα εάν δεν θέλετε να μείνετε χωρίς χρήματα στις διακοπές σας. Ερωτικά φροντίστε να διασκεδάσετε σε ιδιαίτερα μέρη και εκεί θα βρείτε έναν άνθρωπο έξω από τα νερά σας, που θα σας μαγέψει όμως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αγαπημένα πρόσωπα και οι φίλοι είναι εκείνοι που χρειάζονται τη μεγάλη σας αγάπη αυτή την ημέρα. Μην εκνευρίζεστε με αυτές τις απαιτήσεις ειδικά με εκείνους που είναι κοντά σας όπως εσείς. Τα επαγγελματικά είναι πια σε στάδιο που μπορείτε να αναζητήσετε κάτι διαφορετικό που θα προάγει τα ταλέντα σας. Ερωτικά οι αδέσμευτοι αφήστε το παρελθόν πίσω σας επιτέλους. Συνειδητοποιήστε πως κάνετε κακό στον εαυτό σας και δείχνετε κολλημένοι σε εμμονές.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα σας καλεί να βγείτε λίγο έξω και να διασκεδάσετε. Έχετε απομονωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό και είναι καιρός να ξαναφορέσετε το κοινωνικό σας πρόσωπο. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς σε μία έξοδο να γνωρίσετε είτε ένα πρόσωπο κύρους που θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά ή ακόμα και ένα πρόσωπο καρμικό για τη ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας είναι σε καλό επίπεδο και αυτό σας δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας που τόσο ανάγκη έχετε.

Απάντηση