ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 21/7

Oι ανέμελες στιγμές είναι απαραίτητες εάν θέλετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται. Φανείτε κοινωνικοί και διασκεδάστε με καλή παρέα. Αφήστε για λίγο τα προβλήματα και επικεντρωθείτε στην ψυχική σας ξεκούραση. Περίεργες συμπτώσεις και συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να βγάλετε άκρη για υποθέσεις του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ
Στιγμές ανάλαφρες έρχονται σήμερα στη ζωή σας και εσείς θα πρέπει να το απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό. Μην φοβάστε να πείτε ναι στις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες σας έχουν καλέσει. Δεν αποκλείεται σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Επαγγελματικά και οικονομικά τα προβλήματα σταδιακά φεύγουν, αλλά εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμες για αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την ημέρα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο προκειμένου να οργανώσετε λίγο τη ζωή σας. Εκκρεμότητες οικονομικές και επαγγελματικές σας ταλανίζουν και δεν σας αφήνουν να ανασάνετε. Ηρεμήστε και λύστε ένα ένα το πρόβλημα. Το ερωτικό σας κομμάτι βρίσκεται σε λήθαργο, με όλα τα υπόλοιπα θέματα ανοιχτά. Μην τρομάζετε για αυτή την κατάσταση. Είναι παροδική και σύντομα θα βγείτε από αυτό το «τουνέλ».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο επαγγελματικός σας τομέας βρίσκεται σε καλή φάση, αλλά δυστυχώς απαιτεί από εσάς περισσότερα ακόμα και σήμερα που είναι ημέρα ξεκούρασης. Προσπαθήστε να μετριάσετε τα νεύρα σας για αυτό και θα δείτε πως τα αποτελέσματα θα είναι καταπληκτικά. Τα παράπονα από το ταίρι σας είναι απολύτως κατανοητά και για αυτό θα πρέπει παρά την κούρασή σας να προετοιμάσετε κάτι ξεχωριστό για το Σαββατόβραδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ζωή σας βρίσκεται σε ένα μονοπάτι που δεν σας κάνει πια. Το σώμα σας ήδη το ξέρει και αντιδρά. Βγείτε από το σπίτι και μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας. Απομακρύνεται από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους ακόμα κι αν αυτό σας πληγώσει. Παλιές αγάπες το ξέρετε πως δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά εσείς φοβάστε να το παραδεχθείτε. Μην το κάνετε αυτό και επικοινωνήστε ξανά μαζί του. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
Απομακρύνεται από το μυαλό σας σκέψεις περίεργες για τον σύντροφό σας. Είστε σε κακή διάθεση αυτή την ημέρα και θα ξεσπάτε τα νεύρα σε εκείνον. Συγκρατήστε αυτή την παρόρμηση, γιατί διαφορετικά η ημέρα θα έχει κακή εξέλιξη για το δεσμό σας. Οι ελεύθερες του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία νέων γνωριμιών. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε μία διαδικασία αναγέννησης. Σκεφτείτε τρόπους να αναδείξετε το έργο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην πέσετε στην παγίδα να απορροφηθείτε από τις πολλές υποχρεώσεις στην εργασίας σας, η οποία διαρκώς ζητάει παρά το γεγονός πως είναι καλοκαίρι. Αντί να διασκεδάζετε σε μία παραλία, εσείς ασχολείστε διαρκώς με τη δουλειά. Χρειάζεται μία ισορροπία, ώστε να μην νιώσετε σωματική και ψυχική κόπωση. Το ταίρι σας δείχνει απόλυτη κατανόηση και είναι στο πλευρό σας, αλλά μην το παρακάνετε.

ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακά προβλήματα και έννοιες δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Εκνευρισμός από το γεγονός πως εσείς θέλετε να χαλαρώσετε στις διακοπές σας, αλλά το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά. Κλείστε το άμεσα και μην αφήνετε σε κανέναν να διακόψει τη χαλάρωσή σας. Το χρειάζεστε και εάν δεν το καταλάβετε θα το μετανιώσετε τον χειμώνα. Ανοίξτε την καρδιά σας γιατί αυτό που έρχεται αξίζει να του αφιερώσετε το χρόνο και τον κόπο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα κύμα ρομαντισμού στιγματίζει τη σημερινή ημέρα και εσείς θα προσπαθήσετε να το διασκεδάσετε όσο μπορείτε περισσότερο. Το ταίρι σας είναι κοντά σας σε αυτή την ωραία διάθεση. Για τις αδέσμευτες του ζωδίου έρχεται νέο πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την έντονη διάθεση κτητικότητας. Τα επαγγελματικά αυτή την περίοδο είναι σε ύπνωση, αλλά εσείς πρέπει να σχεδιάσετε ήδη την επόμενη ημέρα μετά το καλοκαίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σάββατο θα σας βρει πελαγωμένη σε χιλιάδες σκέψεις για τη ζωή που θέλετε να κάνετε και τις αλλαγές που ζητάτε. Μην παθαίνετε πανικό, αλλά προσπαθήστε να βάλετε ένα ένα πρόβλημα σε τάξη. Μόνο τότε θα βρείτε τις σωστές λύσεις. Το άτομο που θα σας πλησιάσει ερωτικά χρειάζεται έρευνα. Ρωτήστε και μάθετε για εκείνον πριν δείξετε έναν ενθουσιασμό που αύριο μεθαύριο θα σας κοστίσει ακριβά. Οικονομικά, προσοχή σε έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να μην μπείτε σε συζητήσεις και κουτσομπολιά για κοντινά σας πρόσωπα, γιατί εγκυμονεί από το μεσημέρι και μετά ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Εσείς που είστε σε διακοπές να προσέχετε τυχόν απώλειες αντικειμένων. Να περιμένετε επίσης μικροπροβλήματα και καθυστερήσεις σε ότι αφορά στο σπίτι σας. Μία γνωριμία με ένα πρόσωπο μπορεί να ξεκινήσει άσχημα όπως για παράδειγμα με έναν καυγά, αλλά να ξέρετε ότι αυτό το πρόσωπο δεν θα είναι τυχαίο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πνεύμα της ημέρας είναι να προσδιορίσετε τη στάση σας στα οικονομικά. Πρέπει να γίνετε πιο φειδωλοί και να προσέχετε επιτέλους τις τιμές. Οι φίλοι σας έχουν παράπονα από εσάς και δικαίως, γιατί έχετε εξαφανιστεί. Δεν αποκλείεται το Σάββατο το βράδυ να εμφανιστεί πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε και να σας ζητήσει να βγείτε. Μην διστάσετε να το κάνετε, γιατί η κατάληξη της βραδιάς δεν θα έχει καμία σχέση με όλα όσα ξέρετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Αισθάνεστε τόσο όμορφα που δεν πρέπει να μείνετε στιγμή μέσα στο σπίτι. Η χαρούμενη αύρα σας θα γίνει αισθητή σε όλο τον κόσμο και σίγουρα θα υπάρξουν εκείνοι οι άντρες που θα σας πλησιάσουν. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τον καλύτερο για εσάς. Ευνοούνται οι φιλικές επαφές όπου και θα ακούσετε πράγματα που δεν τα ξέρατε μέχρι τώρα για παλιότερες κοινωνικές σας επαφές. Οι συνεργάτες σας στα επαγγελματικά δεν βλέπουν με καλό μάτι τις πρωτοβουλίες σας για αυτό φροντίστε να έχετε πιο χαμηλό προφίλ .

www.tlife.gr

Απάντηση