ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης που είχε εξαφανιστεί πριν 4 μήνες

Ο 13χρονος Θανάσης ο οποίος μεγάλωνε εδώ και 4 χρόνια στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι και είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου –κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- επέστρεψε μόνος του στο σπίτι του

Σήμερα, 19 Ιουλίου 2018 βρέθηκε ο ΘΑΝΑΣΗΣ Σ. 13 ετών, που είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου 2018 από την περιοχή του Περιστερίου και είναι καλά στην υγεία του.

Ο 13χρονος Θανάσης ο οποίος μεγάλωνε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι και είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου –κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- γύρισε μόνος του στο σπίτι του. Ο Θανάσης επικοινώνησε με άνθρωπο του σπιτιού μέσα από το facebook, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, του εκμυστηρεύτηκε πως βρίσκεται εγκλωβισμένος και δε βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του σχετικά με το εάν μπορεί να γυρίσει και αν τον αγαπάνε ακόμα!

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου, κατά τις πρωινές ώρες, ο Θανάσης το έσκασε από το μέρος στο οποίο βρισκόταν και γύρισε πίσω στο σπίτι και στην οικογένεια του Χαμόγελου! Οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, η γειτονιά και οι φίλοι του τον αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη και με δάκρυα χαράς τον υποδέχτηκαν και πάλι στο Σπίτι του!

 

Απάντηση