ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 13/7

O ρομαντισμός κατακλύζει την ατμόσφαιρα. Θα υπάρχει ενεργή ρομαντική επικοινωνία με σημαντικές φράσεις, χειρονομίες και ματιές γεμάτες νόημα. Για όσες έχουν σχέση θα είναι μια μέρα με αρκετούς πειρασμούς και ηθικά διλήμματα. Το κλείσιμο παλιών υποθέσεων και οι νέες εμπειρίες στη δουλειά θα τονώσουν το ηθικό και δώσουν ενδιαφέρον στην καριέρα σου.

ΚΡΙΟΣ
Δεν είναι η μέρα για ηρωισμούς αυτή. Θα πας στη δουλειά σου και θα εργαστείς χωρίς διάθεση, ευτυχώς χωρίς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας. Θα υπάρξουν συνεργάτες που θα «βγάλουν το φίδι από την τρύπα». Τα οικονομικά δεν είναι εκεί που θέλεις, αλλά συνειδητοποιείς ότι είναι καλύτερα από περασμένα χρόνια και αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση. Δεν αρκεί όμως αυτό για να βγεις απόψε. Δεν θα έχεις πολλές κοινωνικές επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες διαφωνίες μεταξύ συναδέλφων στη δουλειά θα κάνουν βαρύ το κλίμα, δεν έχεις όρεξη να εμπλακείς και δεν θα το κάνεις, έχεις αλλού το μυαλό σου έτσι κι αλλιώς… Από το πρωί δεν θα μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι τον αγαπημένο σου. Αν είστε μαζί τότε θα θελήσεις να του κάνεις ένα δώρο, το οποίο ξέρεις ότι θα λατρέψει, αλλά θα αφήσει μια μεγάλη τρύπα στον προϋπολογισμό σου. Αν αυτός που έχεις στο μυαλό σου, δεν ξέρει το ενδιαφέρον σου, τότε σήμερα μπορεί να το μάθει και να απαντήσει κολακευμένος! Κάνε μια φορά και εσύ την πρώτη κίνηση…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάτι σε προβληματίζει από το πρωί και δεν μπορείς να προσποιείσαι ότι δεν σε ενοχλεί. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι άλλοι μπορούν να σε υποστηρίξουν με σωστές συμβουλές και πράξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής απέναντί τους. Βέβαια, αυτό μπορεί να περιμένει μέχρι το βράδυ, στη δουλειά θα είναι μια χαοτική μέρα με πολλά απρόοπτα και πρέπει να έχεις συνεχή συγκέντρωση. Θα τα πας περίφημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ευαίσθητη κατάσταση θα εξελιχθεί στον εργασιακό σου χώρο σήμερα. Ένας συνάδελφος υπολόγιζε στη βοήθειά σου και δυστυχώς δεν κατάφερες να βοηθήσεις, επειδή είχες κάνει ένα λάθος στο πρόγραμμά σου. Θα δυσαρεστηθεί και αυτό θα σε κάνει να αισθάνεσαι ένοχη. Αυτή η μέρα δεν θα σου φέρει άλλες δύσκολες στιγμές. Μόλις καταφέρεις να ξεχάσεις τι συνέβη, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Πιθανότατα, θα «ξεσπάσεις» σε κάποιο εμπορικό κέντρο, αλλά πρόσεξε γιατί σήμερα δεν είναι και η πιο κατάλληλη μέρα για αγορές. Πιθανώς να το μετανιώσεις μέχρι το βράδυ, πάρε κάρτα αλλαγής.

ΛΕΩΝ
Σήμερα ξεχειλίζεις από ιδέες στη δουλειά και πρέπει με κάθε τρόπο να τις εξωτερικεύσεις. Να μιλάς ευθέως και με σιγουριά, οι ιδέες σου θα τύχουν εξαιρετικής υποδοχής από όλους, αρκεί να εκφραστείς σωστά. Μπορεί να είναι μια σημαδιακή μέρα για την καριέρα σου. Τα προσωπικά σου μπορεί να μπερδευτούν με τα επαγγελματικά, όταν ένας συνάδελφος σε καλέσει για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Μπορεί να μην είναι ο «κύριος τέλειος», αλλά μπορεί να περάσεις ένα ωραίο βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γεμάτη σκαμπανεβάσματα θα είναι η μέρα για εσένα αγαπημένη μου. Η αρχή θα είναι δύσκολη καθώς στη δουλειά επικρατεί αναστάτωση και ακούγονται φήμες για μειώσεις αποδοχών ή ακόμη και απολύσεις. Προς το παρόν είναι απλώς φήμες και τίποτα περισσότερο, αλλά θα σου χαλάσει η διάθεση. Αργότερα τα πράγματα θα φτιάξουν καθώς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου ανακοινώσει χαρμόσυνα νέα και αμέσως θα επιστρέψει το χαμόγελό σου.

ΖΥΓΟΣ
Κάποια μεγαλόπνοα σχέδια που είχες για σήμερα στη δουλειά θα χρειαστεί να μπουν στο συρτάρι, αφού θα απασχολείσαι διαρκώς με υποχρεώσεις ρουτίνας. Μην απογοητευτείς, κάνε υπομονή. Φρόντισε να μην μεταφέρεις την απογοήτευσή σου εκτός δουλειάς, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος παρεξηγήσεων στον κοινωνικό σου περίγυρο, που θα σου προσθέσουν και άλλους πονοκέφαλους. Δεν είναι καλή μέρα για γνωριμίες προσωπικού επιπέδου. Υπομονή, έρχεται Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η μέρα σε βρίσκει κουρασμένη και χωρίς καθόλου ενέργεια, οι συνεργάτες στη δουλειά δείχνουν κατανόηση και μπορεί να σε παροτρύνουν να γυρίσεις λίγο νωρίτερα σπίτι. Δέξου μετά χαράς. Κάποια ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις στο σπίτι μπορούν να περιμένουν μέχρι αύριο. Δεν έχεις διάθεση να δεις κανέναν, αλλά πρόσεχε πως θα το διατυπώνεις, γιατί μπορεί να στενοχωρήσεις κάποιον αγαπημένο σου. Θα κοινωνικοποιηθείς στο Σαββατοκύριακο, αφού πρώτα ξεκουραστείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα ζήτημα που θα προκύψει στη δουλειά θα σε βάλει σε σκέψεις. Θα βρεθείς σε δίλημμα για το αν πρέπει να μιλήσεις ή να παραμείνεις στη σιωπή, όπως και οι υπόλοιποι. Μόνο εσύ ξέρεις πως θα αντιδράσεις… Ένα αναπάντεχο έξοδο θα σε κάνει να στενοχωρηθείς λιγάκι, αλλά δεν θα σε βγάλει και τελείως εκτός προϋπολογισμού. Τα οικονομικά σου σύντομα θα είναι καλύτερα. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες είναι μια στάσιμη περίοδος και έτσι είναι και αυτή η μέρα. Το Σαββατοκύριακο όμως μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα καλό νέο που θα μάθεις όσο είσαι στη δουλειά και θα έχει σχέση με οικονομικό ζήτημα θα σου δώσει την ώθηση για να το γιορτάσεις αργότερα. Η εβδομάδα τελειώνει και σήμερα μην τολμήσεις να κλειστείς πάλι σπίτι… Τα καλύτερα σε περιμένουν εκεί έξω μέσα στον θόρυβο και τη «βαβούρα». Αν σε έχουν καλέσει σε κάποιο κοινωνικό γεγονός ή δραστηριότητα, φρόντισε να παραβρεθείς και δεν θα χάσεις. Εκεί θα νιώσεις έτοιμη να γνωρίσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους θα βρεις σίγουρα κάποιον πολύ ιδιαίτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια διαφωνία στη δουλειά με κάποιον σε διοικητική θέση θα είναι αρκετή για να σε φέρει στα όριά σου από νωρίς το πρωί. Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και δεν πρέπει να χαλάς τη διάθεσή σου. Άλλωστε και σήμερα απαιτείται συγκέντρωση στην εργασία σου, γιατί αντιμετωπίζεις σύνθετα προβλήματα. Ένας συγγενής θα επικοινωνήσει μαζί σου μετά από καιρό και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα η σκέψη του. Το γεγονός ότι έχεις αρκετά λεφτά στον λογαριασμό σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα ξοδέψεις σε μία στιγμή!

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα δυστυχώς θα μάθεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Μια γνωριμία από το πουθενά θα σε κάνει να τυφλωθείς από τον πόθο, αλλά αυτή η μέρα κρύβει και απογοήτευση. Κράτα μικρό καλάθι, γιατί πρώτα πρέπει να καταλάβεις καλά για τι είδους άτομο πρόκειται. Ίσως στον χαρακτήρα αυτού του προσώπου υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορείς να δεχτείς (μάθε για αυτό τώρα, πριν το πάθος φτάσει σε κολοσσιαίες κλίμακες). Τα οικονομικά σου είναι σε τόσο καλό επίπεδο, που μπορείς μετά τη δουλειά να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά για λίγα ψώνια.

www.tlife.gr

Απάντηση