ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 7/7

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ακόμα και αν δεν είσαι συνηθισμένη να κάνεις το πρώτο βήμα, πρέπει να ξεπεράσεις τις ντροπές. Γενικότερα είναι μια μέρα που ο έρωτας είναι στην ατμόσφαιρα και αν αφεθείς ελεύθερη δεν είναι καθόλου απίθανο να τον συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ
Η ώρα της απελευθέρωσης έφτασε. Δεν χρειάζεσαι το αλκοόλ για να ρίξεις τις άμυνες σου και στην εκδήλωση που είσαι καλεσμένη το βράδυ μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου. Πέρνα καλά και κάνε νέες γνωριμίες, το χαμόγελό σου και η θετική σου ενέργεια σε κάνουν το επίκεντρο της προσοχής, απόλαυσέ το!

ΤΑΥΡΟΣ
Μια συνειδητοποίηση σε βάζει σε δίλλημα Ταυράκι μου και σε ταλαιπωρεί. Μάλλον αυτός που διάλεξες να έχεις στο πλευρό σου, δεν είναι όπως ακριβώς τον φανταζόσουν. Δεν νιώθεις άνετα να είσαι μαζί με κάποιον που είναι τόσο πολύ απορροφημένος με τον εαυτό του. Πρέπει σύντομα να πάρεις μια απόφαση, γιατί, πάνω απ’ όλα πρέπει να είσαι ευτυχισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα ήσυχο Σάββατο σε περιμένει και αυτό δεν σε χαλάει καθόλου. Χαλάρωσε με συγγενείς το μεσημέρι, που έχουν να σε δουν καιρό και θα τους δώσεις μεγάλη χαρά. Μη σου πω ότι αυτό θα είναι και το highlight της μέρας. Θα σου δώσει και εσένα πολλά αυτή η συνάντηση και μπορεί να το υποσχεθείς στον εαυτό σου, ότι σε κάθε ευκαιρία θα περνάς να τους βλέπεις. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα κύμα θετικών συναισθημάτων θα σε κατακλύσει σήμερα! Πιθανόν να συναντηθείς ξανά με παλιούς φίλους και να περάσεις τόσο τέλεια που για λίγο θα ξεχάσεις τελείως υποχρεώσεις, λογαριασμούς και δουλειά! Μόλις γυρίσεις σπίτι θα αρχίσεις να σκέφτεσαι για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα νιώσεις υπέροχα. Η συνάντηση με τον πρώην είναι πολύ πιθανή στο μέρος που είσαι καλεσμένη το βράδυ. Πίστεψέ με θα το απολαύσεις. Χωρίς να το καταλάβεις θα δεις τη ζήλεια στα μάτια του και αμέσως θα πάρεις το πάνω χέρι. Μίλησέ του σα να μην συμβαίνει τίποτα και η ανωτερότητά σου θα τον κάνει να αισθανθεί λίγος για σένα. Επιτέλους μπορείς να προχωρήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια οικογενειακή εξόρμηση θα σε γεμίσει ζεστά συναισθήματα. Αυτή η ήρεμη και γαλήνια κατάσταση είναι ιδανική για να σκεφτείς τους επόμενους επαγγελματικούς στόχους σου και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Η σύνδεση με τη φύση είναι απαραίτητη για την ψυχολογική σου ισορροπία. Μια στο τόσο πρέπει να φεύγεις και να περνάς χρόνο μακριά από τις πόλεις.

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το Σάββατο η ρουτίνα σου θα σπάσει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Κάποιος κοντινός σου θα χρειαστεί τη βοήθειά σου και θα του δώσεις όλη την προσοχή σου. Πιθανώς ένας καλός σου φίλος να χώρισε και να έσπευσε σε εσένα για παρηγοριά. Συμπεριφέρσου ανάλογα, παρηγόρησέ τον φίλο σου και βγείτε έξω να ξεσκάσει. Μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα χαλάσουν την πρόοδό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο σου και στη σχέση σας. Κανόνισε ένα ρομαντικό ραντεβού μόνο για τα δυο σας και το σύμπαν θα φροντίσει να είναι ένα από τα καλύτερα που είχατε ποτέ. Φτιάξτε υπέροχες αναμνήσεις για το μέλλον. Φρόντισε απλά να μην πάει η συζήτηση σε πολύ ευαίσθητα θέματα και χαλάσει η διάθεση, σκέψου θετικά! Οι θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα έφτασε η ώρα να ρισκάρεις. Κάποιος κοντινός σου θα ζητήσει τη βοήθειά σου και δεν θα μπορείς να αρνηθείς. Η «περιπέτεια» θα σε κάνει να αισθανθείς ζωντανή, αλλά βάλε όρια π.χ. μην παραβιάσεις κανένα νόμο. Η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο και αργότερα το βράδυ θα αισθανθείς την ανάγκη να το γιορτάσεις σε κάποιο πολύβουο μέρος. Θα δεχθείς μία πρόταση για τα οικονομικά σου, την οποία πρέπει να σκεφτείς καλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια ενδιαφέρουσα προοπτική θα σου παρουσιαστεί σήμερα. Ένα σημαντικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σου χτυπήσει ξανά την πόρτα. Μπορεί να είναι ο πρώτος σου έρωτας ή κάποιος με τον οποίο έφτασες πολύ κοντά στο να νοικοκυρευτείς. Πολλά άλλαξαν στο μεσοδιάστημα που είχατε να ειδωθείτε. Το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσετε ξανά μια φιλική σχέση για αρχή και το μέλλον παραμένει άγνωστο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σήμερα Υδροχόε είναι καλό να προσέχεις τη συμπεριφορά σου σε δημόσιους χώρους. Ανάμεσα στον κόσμο μπορεί να υπάρχει κάποιος από τον οποίο να εξαρτάται το μέλλον της επαγγελματικής σου καριέρας. Να είσαι ευπρεπής και ευγενική, μπορεί να κερδίσεις πόντους, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καμία προσπάθεια. Η γενικότερη εικόνα σου επηρεάζει τα πάντα. Μόνο καλά πράγματα μπορούν να σου συμβούν αν είσαι προσεκτική.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς και θα έχεις τον χρόνο να χαλαρώσεις λιγάκι σήμερα. Κεραυνοβόλος έρωτας ή μια βιαστική απόφαση; Αυτό το δίλημμα θα σε ταλαιπωρήσει σήμερα. Κάποιος με τον οποίο φλέρταρες για κάποιο διάστημα μπορεί να σου εκφράσει τα συναισθήματά του και να ζητά να γίνεις δική του. Το κάνει από αυθεντικό ενδιαφέρον ή θέλει απλώς να σε ρίξει στο κρεβάτι; Σκέψου καλά πριν απαντήσεις και τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείς. Ζητάς κάτι σοβαρό ή το καλοκαίρι σου πήρε πάλι το μυαλό;

Απάντηση