ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 29/6

Μοναδική χρονική στιγμή για να σκεφτείς το μέλλον σου και να οργανώσεις καλύτερα τα σχέδιά σου.

ΚΡΙΟΣ
Ο ενθουσιασμός σου θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου όσο δύσκολο και αν είναι. Θα θυμάσαι αυτή την Παρασκευή για πάντα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το είχες ανάγκη. Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις σε μία σημαντική αγορά, τώρα που τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν. Ο αγαπημένος σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου σήμερα στον χώρο εργασίας σου και να θυμάσαι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα έρθεις αντιμέτωπη με καταστάσεις που τελικά θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς. Μην σπαταλάς τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό σε χαζές αγορές. Μην γίνεσαι σπάταλη. Είναι καλύτερο να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για όσα σε προβληματίζουν, παρά να τα κρατήσεις μέσα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το κύριο πρόβλημα αυτής της ημέρας θα είναι η έλλειψη των οικονομικών πόρων. Θα πάρεις την απόφαση να κάνεις μία πολύ μεγάλη εξαγορά για να εξοικονομήσεις από κάπου χρήματα. Ωστόσο να είσαι προσεκτική γιατί αυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να καλύψεις τις επιθυμίες σου. Θα αρνηθείς κατηγορηματικά να δανειστείς από κάποιο άτομο του οικογενειακού σου κύκλου. Όλα αυτά θα σε πιέσουν πολύ, για αυτό προσπάθησε στη δουλειά σου να είσαι ήρεμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν έχεις καμία διάθεση να δουλέψεις σήμερα. Όμως είσαι αναγκασμένη να πέσεις στα βαθιά, μέχρι να περάσει και αυτή η μέρα. Το γεγονός ότι είναι Παρασκευή θα σου δώσει περισσότερη ώθηση να αντέξεις. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, ωστόσο σου επιτρέπουν να κάνεις μερικά έξοδα για εσένα. Θα περάσεις μία υπέροχη βραδιά με τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα αγαπημένη μου. Θα βιώσεις μία μεγάλη απογοήτευση στην ερωτική σου ζωή και θα βρεις καταφύγιο στη δουλειά σου. Ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Σφίξε τα δόντια και η μέρα θα περάσει. Μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου όταν πρόκειται για συζητήσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα χρειαστεί να περάσεις περισσότερο χρόνο από όσο περίμενες στη δουλειά σου και αυτό θα σε δυσαρεστήσει. Μην χάσεις όμως το κέφι σου για τη δουλειά, γιατί σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Τα καθημερινά, δύσκολα καθήκοντα του σπιτιού, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της δουλειάς θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Τα οικονομικά σου, τα οποία παραμένουν προβληματικά θα… ρίξουν λάδι στη φωτιά.

ΖΥΓΟΣ
Δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο και να σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε ανούσιες καταστάσεις. Επικεντρώσου μόνο σε ότι έχει σημασία. Η διαφορά ηλικίας που έχεις με τον αγαπημένο σου, τώρα φέρνει προβλήματα στο προσκήνιο. Δεν μπορεί να κατανοήσει την ανάγκη σου για επαγγελματική επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι μια περιπέτεια για εσένα… Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που βιώνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δουλειά δεν θα σε απασχολήσει τόσο πολύ σήμερα. Θα κάνεις ένα πολύ σημαντικό λάθος σε ένα προσωπικό ζήτημα, λάθος το οποίο θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με περισσότερη συνέπεια, αν θέλεις να βρεις πραγματικά μία λύση. Θα παρατηρήσεις αλλαγή στη συμπεριφορά του αγαπημένου σου και δεν θα σου αρέσει. Καλό είναι να το συζητήσεις μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιπόλαιη συμπεριφορά σου θα σε αφήσει εκτεθειμένη στη σχέση σου με τους συνεργάτες σου. Μην φλερτάρεις με κάποιον από το γραφείο αν δεν είσαι σίγουρη ότι τον θέλεις πραγματικά. Εάν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις έναν τσακωμό με τον αγαπημένο σου να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές. Τα οικονομικά σου σίγουρα δεν σε ικανοποιούν ακόμη, για αυτό να είσαι προσεκτική. Μην κάνεις σπατάλες. «Κλείσε» τον μήνα με κέρδος…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σου φανεί απίστευτο, όμως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα αναπάντεχο διάλειμμα από τη δουλειά σου. Ο προϊστάμενός σου έχει εκτιμήσει τους κόπους σου και πλέον σου δίνει μερικές στιγμές χαλάρωσης, που τόσο έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου ωστόσο είναι μία πληγή για εσένα. Να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, εάν χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και θα δεις την ερωτική σου ζωή να παίρνει… φωτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Παρασκευή θα σου αφήσει μία υπέροχη «γεύση» ευχαρίστησης. Θα συναντήσεις ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στα επαγγελματικά σου και θα σου δώσει λύσεις σε ζητήματα που πίστευες ότι δεν μπορούν να λυθούν. Τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου θα συνεχιστούν. Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, οι άγρυπνες νύχτες που περνάς είναι για καλό…

ΙΧΘΕΙΣ
Μην βιαστείς και λειτούργησε οργανωμένα στη δουλειά σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και καλό είναι να μην κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν. Το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά και η διάθεσή σου έχει ανέβει στα ύψη. Στις αγορές που θα κάνεις να είσαι προσεκτική και να μην επιδοθείς σε τρελό… shopping που μετά θα μετανιώσεις. Στην προσωπική σου ζωή φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και εσύ είσαι πιο ήρεμη.

https://www.tlife.gr

Απάντηση