ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 16/6

Ημέρα γεμάτη συναντήσεις, θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεσαι σαν να ξεκλείδωσες το κλουβί σου και ξαφνικά είσαι ελεύθερη. Ωστόσο, δεν θα συμμερίζονται όλοι γύρω το υπέροχο αυτό συναίσθημα που βιώνεις. Μην απογοητεύεσαι. Θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο μέλλον και θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να εξοικονομήσεις χρήματα. Θα έχεις κάποιες επαφές με άτομα από το παρελθόν σου που θα σε κάνουν να καταλάβεις ακόμη περισσότερο πόσο σημαντικός είναι ο αγαπημένος σου για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε έναν τέλειο κόσμο, σήμερα θα ήταν μία ημέρα που θα χαλάρωνες σαν βασίλισσα στο κάστρο σου. Όχι για εσένα όμως. Έχεις πολλά πράγματα να φέρεις εις πέρας και όσο πιο οργανωμένα κινηθείς, τόσο το καλύτερο για εσένα! Στα οικονομικά σου δίνεις αρκετή προσοχή και αυτό πλέον φαίνεται. Παρόλο που στη σχέση σου αισθάνεσαι τυχερή, ένα οικογενειακό πρόβλημα θα φέρει στην επιφάνεια κάποια συναισθηματικά κενά που μπορεί να υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Όσο και να μιλάς, σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που δεν μπορείς να επιβάλεις τη γνώμη σου. Μην ασχολείσαι με τους συνεργάτες σου. Αφοσιώσου στη δουλειά σου και όλα θα πάνε καλά. Μία περιστασιακή παρατήρηση από ένα άτομο της οικογένειάς σου θα σε… ξυπνήσει και θα κινητοποιηθείς στα οικονομικά σου. Όσο και αν προσπαθήσεις να ξεγλιστρήσεις, οι υποχρεώσεις σου είναι σημαντικές και δεν θα τις αποφύγεις. Μην περιμένεις μόνο από τον αγαπημένο σου να κάνει κινήσεις για να βελτιώσει τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματά σου ξεχειλίζουν και δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς τον θυμό σου σε κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες που θα συναντήσεις. Μην φτάνεις στα άκρα με τα οικονομικά σου. Σταμάτα τις σπατάλες και επικεντρώσου στα σημαντικά. Έχεις την τάση το τελευταίο διάστημα να θυματοποιείσαι στα αισθηματικά σου. Λάθος! Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου.

ΛΕΩΝ
Οι ενέργειες σου και ο δυναμισμός σου θα μπορούσαν να αποξενώσουν έναν στενό συνεργάτη σήμερα, ειδικά εάν δεν τον συμπεριλάβεις στα τρέχοντα σχέδιά σου. Δυστυχώς, τα συναισθήματά σου δεν είναι δεδομένα για τους άλλους, για αυτό καλό είναι να κατεβάζεις κάποιες φορές λίγο πιο χαμηλά την υπεροψία σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, ίσως γιατί συνεχίζεις τις σπατάλες! Προσοχή στα συναισθηματικά σου. Υπάρχει μία παγίδα στη γωνία και σε περιμένει. Φρόντισε να μην πέσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι πιο πιθανό να αποκρύψεις τα συναισθήματά σου για κάποιον από τους συνεργάτες σου, απλώς και μόνο επειδή δεν θέλεις να δημιουργήσεις εμπόδια στην πορεία της δουλειάς σου. Στόχος είναι να καταφέρεις να καλύψεις χρέη του παρελθόντος, πριν κάνεις νέα ανοίγματα. Κινήσου λοιπόν προς αυτήν την κατεύθυνση. Με τον αγαπημένο σου αντιμετωπίζεις μικρά προβλήματα στην επικοινωνία. Μην τα αφήσεις να διογκωθούν.

ΖΥΓΟΣ
Οι κοινωνικές δραστηριότητες μπορεί να είναι το επίκεντρο της ημέρας σου, αλλά θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια δυσάρεστα συναισθήματα. Παρόλο που είσαι σαφής σχετικά με τις επιθυμίες σου, είσαι πρόθυμη να «πνίξεις» μερικές μόνο και μόνο για να υπάρχει ομαδική αρμονία… Οι περιστάσεις θα σε ωθήσουν να βάλεις όριο στις σπατάλες σου. Μην ανοίγεσαι σε μία νέα σχέση, εάν δεν είσαι πραγματικά έτοιμη να δώσεις πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι υποχρεώσεις σου πολλές, το ίδιο και οι συναντήσεις σου. Εσύ όμως αισθάνεσαι τόσο μόνη. Υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, φαίνεται όμως ότι θα λυθεί. Είναι άδικο, για εσένα πρώτα και μετά για την οικογένειά σου, να μην προσπαθήσεις περισσότερο να καλυτερεύσεις την οικονομική σου κατάσταση. Σίγουρα μπορείς. Μην μπερδεύεις τη σκέψη σου, μίλησε ξεκάθαρα στον αγαπημένο σου και θα λάβεις τον σεβασμό που επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η φαντασία σου καταναλώνεται τόσο πολύ με ένα επικείμενο έργο σήμερα, που είναι δύσκολο να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Κανονικά, οι φίλοι και η οικογένειά σου δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από εσένα παρά τον ενθουσιασμό όταν μοιράζεσαι την περιπέτεια που περιμένεις να ζήσεις. Είναι όμορφο που κάνεις σχέδια, πρόσεξε όμως μην μπερδέψεις την φαντασία με την πραγματικότητα. Μην φοβηθείς να μιλήσεις στον αγαπημένο σου για όσα σε προβληματίζουν. Υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα που πρέπει να λυθεί από όλη την οικογένεια. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προτιμάς να επικεντρωθείς στη δουλειά και σε θέματα που επηρεάζουν τη δική σου μέρα, παρά να προσπαθήσεις να βελτιώσεις προβλήματα άλλων στον εργασιακό σου χώρο. Μην συζητάς γενικότερα τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Αν δεν σε ικανοποιεί, τότε κινητοποιήσου για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Τα αγνά συναισθήματά σου για τον αγαπημένο σου δεν κρύβονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να φαίνεσαι υπερβολικά δυναμική, όμως δεν είσαι. Η κούρασή σου και τα εμπόδια που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σε έχουν φέρει στα όριά σου. Μην ασχοληθείς με θέματα που δεν έχουν σημασία. Παρόλο που έχεις σαφή αίσθηση των οικονομικών σου στόχων, δεν είναι ξεκάθαρο ότι κινείσαι προς την κατεύθυνση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μην αποφύγεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα δεχθείς από τον σύντροφό σου. Όσο και αν δεν σου αρέσουν, πρέπει να απαντήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που κάνεις πολύ καλές επαγγελματικές επιλογές, κάποια από τα σχέδιά σου δεν θα στεφθούν με επιτυχία. Μην απογοητεύεσαι. Αναμφισβήτητα πρέπει να εξετάσεις τις προτάσεις που έχεις δεχθεί, μπορεί να αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση. Η ρουτίνα θα φέρει εντάσεις στη σχέση σου. Με θετική αντιμετώπιση θα ξεπεράσεις τα εμπόδια.

www.tlife.gr/

Απάντηση