ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 5/6

ΖΩΔΙΑ

Η λήψη των αποφάσεων είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά όταν εντείνονται τα συναισθήματά μας. Η δυναμική των σχέσεων γίνεται πιο περίπλοκη.

ΚΡΙΟΣ
Η επικοινωνία δεν είναι απαραίτητα διασκεδαστική ή εύκολη σήμερα, ειδικά αν φοβάσαι για τον τρόπο με τον οποίο θα «επιβιώσεις» σήμερα. Παρόλο που μπορεί τα συναισθήματά σου να είναι μπερδεμένα, προσπάθησε να μην πάρεις λάθος αποφάσεις για τα οικονομικά σου. Στο τέλος της διαδρομής υπάρχει το ουράνιο τόξο. Για να πετύχει η σχέση σου, πρέπει να το θέλεις και να είσαι πρόθυμη να κάνεις κινήσεις βελτίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξέρεις πολύ καλά πόσα πρέπει να μοιραστείς με τους συνεργάτες σου και μέχρι που να ανοίξεις την καρδιά σου. Παρόλο που οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου παραμένουν αμετάβλητοι, εσύ αναθεωρείς ήδη κάποια από τα βήματα που κάνεις. Ειδικά εκείνα που αφορούν τα οικονομικά σου. Να θυμάσαι ότι όλα τα σχέδια επιδέχονται κινήσεις βελτίωσης. Η υπερβολική ευελίξια δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Υπάρχει ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας από το μυαλό σου, στα μυαλά των άλλων γύρω σου, όμως εξαρτάται από εσένα πώς θα αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την ψυχική σύνδεση. Έχεις τη θέληση να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και σίγουρα θα τις κάνεις. Η σωστή επιλογή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις για να μιλήσεις στον αγαπημένο σου, είναι η καλύτερη στρατηγική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ σήμερα και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να κυλήσει ομαλά η μέρα. Να θυμάσαι ότι με υπομονή και επιμονή θα μπορέσεις να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους. Αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Μην αφήσεις τη φλόγα να σβήσει και να χαλάσει η σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Υπάρχουν σημαντικά ζητήματα τα οποία σταδιακά επιλύονται, γεγονός που σε κάνει χαρούμενη. Πρόκειται για θέματα που ενδέχεται να επηρεάσουν –με θετικό τρόπο- τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ο ενθουσιασμός σου είναι αξιοθαύμαστος, όμως μην τον αφήσεις να σε παρασύρει. Φρόντισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να γοητεύσεις τον αγαπημένο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συνεργάτες σου ενδέχεται να μην έχουν στα λεγόμενά τους τη σαφήνεια που επιθυμείς. Μην αφήσεις τίποτα να σε μπερδέψει και να χαλάσεις την πρόοδό σου. Είναι σημαντικό να βρεις ένα πλάνο δράσης για να μπορέσεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, τα οποία συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Περνάς μία δύσκολη περίοδο στα αισθηματικά σου. Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να ξεπερνάμε κάποια όρια στη ζωή μας. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις και όχι κινήσεις πανικού.

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επαγγελματικής ή κοινωνικής αναγνώρισης τώρα, για αυτό μην κάνεις λάθος επιλογές. Κινήσου ήρεμα και με υπομονή και βγεις νικήτρια. Στα οικονομικά σου υπάρχουν τρόποι να τα βελτιώσεις, αρκεί να είσαι πρόθυμη να αφήσεις στην άκρη κακές συνήθειες του παρελθόντος. Μην διστάσεις να μοιραστείς με τον αγαπημένο σου τις σκέψεις και τα θέλω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι μία γυναίκα που είσαι πρόθυμη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα είσαι «ανοιχτό βιβλίο». Μπορεί να έχεις τα νεύρα σου ή απλώς τις κλειστές σου. Οι συνεργάτες σου θα καταλάβουν και θα σε αφήσουν να εργαστείς στην ησυχία σου. Θα αναγκαστείς να κάνεις κάποια έξοδα για να καλύψεις κάποιες έκτακτες ανάγκες. Φρόντισε να μην προκαλέσεις ανούσιες εντάσεις με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ανισορροπία εξουσίας ή μια διαφορά αξιών μπορεί να δημιουργήσει μια αχαλίνωτη αμηχανία που απαιτεί επίλυση. Παρόλο που είσαι πρόθυμη να συμμετέχεις σε έναν ειλικρινή διάλογο, δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβεις ανταπόκριση από τους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε παρασύρει σε άκοπα έξοδα που θα χαλάσουν τον προϋπολογισμό σου. Ένας όμορφος διάλογος θα λύσει πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην επικοινωνία σου με τον αγαπημένο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις και πολλές ευθύνες. Προσπάθησε μέσα στο δύσκολο πρόγραμμά σου να βρεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς. Είναι σημαντικό. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις με τα οικονομικά σου. Δεν θα χάσεις. Είναι σημαντικό να μοιραστείς με τον αγαπημένο σου τις σκέψεις και τους φόβους σου. Η επικοινωνία πάντα κάνει καλό στις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρόλο που βρίσκεσαι σε πολύ δημιουργική φάση τώρα, ίσως είναι σχεδόν αδύνατο να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου άμεσα στην επίτευξη των στόχων σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάποιος προσπαθεί να σε ελέγξει, όμως όλο αυτό είναι άγχος και τίποτα παραπάνω. Δράσε για να καλύψεις άμεσα τις ανάγκες που έχουν δημιουρηθεί. Μην χάνεις την θετική σου σκέψη. Όλα θα πάνε καλά με τον αγαπημένο σου, αρκεί να το θέλεις.

ΙΧΘΥΣ
Οι συνεργάτες σου είναι σε θέση να διακρίνουν την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζεις τη σημερινή ημέρα. Ωστόσο υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, όμως το κρύβεις πάρα πολύ καλά. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου είναι εύκολο να πιαστούν, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Μην αποστασιοποιηθείς από τον αγαπημένο σου, γιατί αυτό θα είναι η αρχή του τέλους.

 

Απάντηση