ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 19/5

ΖΩΔΙΑ

 

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Παθητική η στάση που κρατάμε στην ερωτική μας υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ
Θα κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου, καθώς το τελευταίο διάστημα είχες πάρει λάθος δρόμο και τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και πλέον ρίχνεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι. Πολύ πιθανό να κάνεις μία μικρή ανακαίνιση. Η επιθυμία σου για αγάπη και θαλπωρή ενισχύεται και θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς και στον σύντροφό σου. Προσοχή, είναι πιθανό να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν σου και να αναστατώσουν τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοείται η επικοινωνία με τους γύρω σου και αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια καθώς θα συνεννοηθείς άψογα με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα. Τα έχεις βάλει σε μία τάξη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή. Θα αποκατασταθεί η σχέση σου με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια στον επαγγελματικό σου χώρο. Πιθανόν να σου γίνει μία σημαντική ανακοίνωση που θα σε κάνει να νιώσεις έτσι. Ευνοούνται τα οικονομικά σου και για αυτό άκουσε καλά τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Θα έχει περισσότερη άνεση να κάνεις και κάποια έξοδα για εσένα, για την εξωτερική σου εμφάνιση. Η προσωπική σου ζωή βελτιώνεται. Θα αλλάξει η σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και θάρρος για να υλοποιήσεις ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδιά σου. Θα καταφέρεις να προσελκύσεις σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν πολύ στην καριέρα σου. Προσοχή όμως στα οικονομικά σου. Μην παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις. Θα περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Ενδέχεται να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου που θα αλλάξει τα δεδομένα…

ΛΕΩΝ
Έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να μην ασχοληθείς με τίποτα που έχει σχέση με την δουλειά σου. Η Αφροδίτη σου ξυπνά άλλες διαθέσεις. Έχεις ανάγκη να ονειροπολήσεις και να περάσεις μία ημέρα γεμάτη ρομαντισμό. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία μίνι απόδραση με τον αγαπημένο σου που θα σε ξεκουράσει. Άλλωστε το έχεις ανάγκη. Πρέπει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην δύσκολη καθημερινότητά σου. Είναι σημαντικό να δώσεις σημασία στην υγεία σου. Θα περάσεις μία πολύ ρομαντική περίοδο με τον αγαπημένο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εξωστρέφειά σου ενισχύεται και είσαι έτοιμη να κάνεις πολλά βήματα μπροστά για την εξέλιξη της καριέρας σου. Θα διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, γεγονός που θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Θα δεχθείς σημαντικές προτάσεις για τα οικονομικά σου, φρόντισε όμως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Θα περάσεις μία απολαυστική ημέρα με τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα κάνεις πράγματα διαφορετικά από τα συνηθισμένα!

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη ευνοεί τα επαγγελματικά σου και οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε κάνουν χαρούμενη. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους ευνοούνται και θα έχεις την ευκαιρία σε αυτό το καλό κλίμα να κάνεις μία συζήτηση για τα οικονομικά σου. Να ζητήσεις την αύξηση που τόσο καιρό θέλεις. Θα φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά και στις προσωπικές σου επιδιώξεις, καθώς η σχέση σου με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται κάθε μέρα προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, στο φιλικό για εσένα ζώδιο, σε ευνοεί και σε γεμίζει αισιοδοξία. Θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις με επιτυχία βασικά επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ ενδέχεται να κάνεις και ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι. Τα οικονομικά σου θα γνωρίσουν μία ξαφνική άνοδο. Χρειάζεται προσοχή όμως, για να μην γνωρίσεις και πάλι την… κάθοδο. Προσοχή στα συναισθηματικά σου. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να ταράξει τα νερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές μπαίνουν σε μία τάξη και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Θα σου επιστραφούν κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία επένδυση που στο μέλλον θα σου αποφέρει πολλά. Θα υπάρξει βελτίωση και στα οικονομικά του αγαπημένου σου. Ευκαιρία να εκφράσεις τα κρυμμένα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Προσοχή, θα επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν και θα έχει κακό σκοπό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Ευνοούνται συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Θα έχεις ευχάριστα νέα και στα οικονομικά σου. Ένα χρέος από το παρελθόν θα διευθετηθεί και θα πάρεις μία ανάσα. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει… φωτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοούνται τα επαγγελματικά σου και θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Θα θέσεις νέες βάσεις και ενδέχεται να συμφωνήσεις σε πολύ ευνοϊκούς για εσένα όρους. Θα αλλάξει κατά πολύ η καθημερινότητά σου. Προσοχή στην υγεία σου όμως, γιατί έχεις συσσωρευμένη κούραση. Είναι εύκολο να κάνεις σπατάλες, είναι πιο εύκολο όμως να προγραμματίσεις καλύτερα τα έξοδά σου. Διάλεξε τον δρόμο που σε συμφέρει περισσότερο. Στα αισθηματικά σου διανύεις μία όμορφη περίοδο. Να την εκμεταλλευτείς για να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι προσωπικές σου επιθυμίες έρχονται σε πρώτο πλάνο και εκεί θα αφοσιωθείς σήμερα. Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου και έχεις σκοπό να πετύχεις. Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει πολύ στα επαγγελματικά σου. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

www.tlife.gr

Απάντηση