ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 12/5

ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Είναι μια σημαντική περίοδος αυτή που διανύεις, ειδικά για τα επαγγελματικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όμως πρόσεξε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερο έλεγχο. Ζήτα βοήθεια από κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να οργανωθείς καλύτερα. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου, για το μέλλον της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρξει ένας εκνευρισμός σήμερα και έχει σχέση με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Σε απασχολεί κάτι σχετικό με την εκπαίδευσή σου και με επαφές στο εξωτερικό. Δώσε μία λύση σε κληρονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Διαθέτεις όλα τα προσόντα για να χαρίσεις στον αγαπημένο σου μία ξεχωριστή βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε πιέζει ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα, όμως όσο και να αγχώνεσαι η λύση ξέρεις ότι δεν περνάει από τα χέρια σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και για αυτό πρέπει να οργανωθείς λίγο παραπάνω, αν θέλεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού. Θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου, οι οποίοι ενδέχεται να φέρουν αναστάτωση στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου σε έχουν αναστατώσει και δεν μπορείς να βρεις τα «πατήματά» σου. Σταδιακά θα ανταπεξέλθεις στα νέα δεδομένα. Κάνε ψύχραιμες κινήσεις στα οικονομικά σου. Με μαεστρία θα δεις θετική αλλαγή. Μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να σταθεί εμπόδιο στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Διανύεις μια εξαιρετικά αποδοτική περίοδο στα επαγγελματικά σου, με μερικά διαλείμματα βέβαια. Είσαι έτοιμη τώρα πια να ανοίξεις τα φτερά σου και να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν. Έχεις λαμπρές ιδέες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις την κούραση να σε παρασύρει σε άσκοπους καβγάδες με τον αγαπημένο σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου για να περάσετε καλά μαζί και όχι για να καβγαδίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα προκύψει ένα σημαντικό επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσπάθησε να ακολουθήσεις μία σταθερή τακτική για να έχεις θετικό αποτέλεσμα. Μην βιαστείς να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Είσαι σε ψυχολογικό αναβρασμό και αυτό θα φέρει εντάσεις στη σχέση σου. Κάνε κράτει στις αγορές σου γιατί θα βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού και μετά θα… τρέχεις και δεν θα φτάνεις να καλύψεις τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σου χώρο, για αυτό να είσαι προετοιμασμένη. Το κλίμα εντάσεων θα έχει το αντίκτυπό του και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, να είσαι έτοιμη λοιπόν γιατί θα έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μία τονωτική «ένεση», φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη η σημερινή ημέρα και το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σου θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα στην ημέρα σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό στην παρούσα φάση να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές και τις σπατάλες, υπάρχουν σημαντικές υποχρεώσεις που… τρέχουν. Προσοχή στις μετακινήσεις σου, ενδέχεται να υπάρξουν μικροατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αρκετά εξωστρεφής σήμερα και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σου. Το πρωινό σου θα είναι φορτωμένο, όμως μετά θα έχεις την ευκαιράι να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Τα οικονομικά σου θα σου επιτρέψουν να κάνεις μερικές αγορές για εσένα, να κάνεις ένω δωράκι στον εαυτό σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα προκύψουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές σήμερα, οι οποίες αφορούν στα επαγγελματικά και το σπίτι σου. Θα προκληθεί αναστάτωση στην οικογένειά σου από αυτές τις αλλαγές, θα υπάρξουν αντιδράσεις. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να δώσεις τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά σε οικονομικά ζητήματα, γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καινοτόμες και πρωτοποριακές σου ιδέες θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική σου επιτυχία. Να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Προσοχή στις μετακινήσεις σου και στα… βαριά λόγια. Θα υπάρξουν εντάσεις με τον αγαπημένο σου, αλλά όχι κάτι σοβαρό.

ΙΧΘΕΙΣ
Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο καθαρά και μόνο στα οικονομικά σου και στη διαχείρισή τους. Θα έχεις κάποιες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να σημειώσεις πρόοδο. Προσοχή στο σπίτι, θα υπάρξουν εντάσεις με κάποιο άτομο από την οικογένειά σου ή με τον αγαπημένο σου. Ευτυχώς όμως, δεν θα έρθεις σε ολική ρήξη.

Απάντηση