ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Μεγάλο Σάββατο 7/4

ΖΩΔΙΑ

Σελήνη και Κρόνος δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Ημέρα με ανάμεικτα συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις την δυνατότητα να λάβεις την ενθάρρυνση που ζητάς από τους συνεργάτες σου, γιατί καταλάβουν ακριβώς τι περνάς και πόσο πολύ αγωνίζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου. Κάνε όμως ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και θα επανέλθεις δυναμικά, με φρέσκιες ιδέες. Σκέψου καλά τις οικονομικές αποφάσεις που πρέπει επιτέλους να λάβεις. Μίλησε ειλικρινά στον σύντροφό σου για τις φοβίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις… Οι συμβουλές σου για τις οικονομικές υποθέσεις των συνεργατών σου είναι πάντοτε εύστοχες και… περιζήτητες. Κάνε το ίδιο και για τα δικά σου οικονομικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Κινήσου έξυπνα και πέτυχε τους στόχους σου. Θα αφιερώσεις πολύ χρόνο στην οικογένειά σου σήμερα και θα απολαύσεις μία ήρεμη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εργασία σου απέδωσε καρπούς και από τον κόπο σου επωφελήθηκαν και οι συνεργάτες σου, οι οποίοι σου είναι ευγνώμονες. Σκέψου καλά τι θα κάνεις με τα οικονομικά σου και κάνε καλύτερο προγραμματισμό για τις ημέρες που έρχονται. Έχεις αρκετά έξοδα, φρόντισε να μην το παρακάνεις όμως. Η ηρεμία συνεχίζει να υπάρχει στη σχέση σου και αυτό σε χαλαρώνει ακόμη περισσότερο. Απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο στο πλευρό του αγαπημένου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάνεις νέα σχέδια για τη δουλειά σου, τα οποία όμως θα θέσεις σε εφαρμογή αργότερα. Αυτές τις ημέρες φρόντισε να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, μία λάθος συνεννόηση μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη διαμάχη.

ΛΕΩΝ
Έχεις πολλές επιλογές στα επαγγελματικά σου και σίγουρα, αν ακούσεις τον ένστικτό σου, θα πάρεις τη σωστή απόφαση για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως καλύτερα σε σημείο που μπορείς απλώς να… αντέξεις να ξοδέψεις λίγα περισσότερα χρήματα από ότι συνήθως. Με σεβασμό και αγάπη είναι γεμάτη η σχέση σου και έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα καταφέρεις να βάλεις τα επαγγελματικά σου σε μία τάξη, όχι όμως άμεσα. Ωστόσο για ακόμη μία φορά σε απασχολούν τα οικονομικά σου. Φτιάξε καλύτερη στρατηγική και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Μην χάνεις τον χρόνο σου σε ανούσιους τσακωμούς. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου και βρείτε μία λύση σε ότι σας προβληματίζει. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε μία όαση ηρεμίας και πάλι…

ΖΥΓΟΣ
Ο τρόπος με τον οποίο ενεργείς επηρεάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις και τους συναδέλφους σου. Καλύτερα για σήμερα να παραμείνεις ήρεμη, κλείσου στον εαυτό σου, μέχρι να σχολάσεις, απλώς για να μην μπλεχτείς σε ανούσιους τσακωμούς. Τα οικονομικά σου είναι ένας γρίφος για εσένα. Βρες τη λύση και διόρθωσε την κατάσταση. Στη σχέση ου όλα είναι όμορφα. Μην ξεχνάς να είσαι ευγνώμων για ότι έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η υπομονή και η επιμονή σου θα ανταμειφθούν και όλα τα δύσκολα θα ξεπεραστούν. Ξέρεις να αποφεύγεις τους οικονομικούς κινδύνους, φρόντισε τώρα να μην πέσεις σε καμία παγίδα. Αν κάτι δεν σου αρέσει στη συμπεριφορά του αγαπημένο σου, καλό είναι να του μιλήσεις και να μην το αφήσεις να συσσωρεύεται το πρόβλημα. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε μερικές απλές παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παίρνεις πάντα σωστές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, όμως ίσως και εσύ καμιά φορά να παρασύρεσαι και να κάνεις απρόσεκτες κινήσεις. Να είσαι προσεκτική, σκέψου καλά τις προτάσεις που θα δεχθείς, έχεις χρόνο για να δώσεις απάντηση. Τις ημέρες αυτές θα βγες αρκετά και θα κάνεις πολλές γνωριμίες και θα παρατηρήσεις ότι θα προκύψει μία πολύ συμφέρουσα οικονομική ευκαιρία για εσένα. Κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Έχεις αφήσει τα πάντα πάνω του και εκείνος πλέον αντιδρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίζεις κάποια επαγγελματικά προβλήματα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να εξετάσεις όλες τις επιλογές σου και σίγουρα θα βρεις τη λύση που ζητάς. Φυσικά έχεις και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών σου. Δύσκολη ημέρα για τα οικονομικά σου, μην πιέσεις περισσότερο τα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για την σχέση σου. Απέφυγε τη θύελλα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι απαραίτητη στη δουλειά σου και η αλήθεια είναι ότι δούλεψες πολύ σκληρά για να πετύχεις. Μπράβο σου. Έχεις αρχίσει πλέον να εξετάζεις εναλλακτικές πηγές εσόδων, σκέφτεσαι σοβαρά μία επένδυση. Μια καλή ιδέα μπορεί να σημαίνει ένα επιτυχημένο μέλλον. Επωφελήσου το κάνει κάποιος άλλος! Έχεις μία πολύ σαφή εικόνα για το ερωτικό σου μέλλον και αυτό θα συζητήσεις με τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά και οικονομικά βαδίσεις σε… θετικά μονοπάτια. Συνέχισε σε αυτό το έδαφος και επωφελήσου από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Έτσι όμορφα κυλούν τα πράγματα και στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό όμως να κάνετε διαφορετικά πράγματα με τον αγαπημένο σου, για να σας… φάει η ρουτίνα.

Απάντηση