ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 10/2

ΖΩΔΙΑ

Η δημιουργικότητα συναντά τη διαίσθηση και η ζωή μας γίνεται μια αλληλουχία συμπτώσεων με καρμική χροιά.

Κριός
Είναι πολύ σημαντική για σένα η τακτοποίηση θεμάτων που σχετίζονται με το παρελθόν σου και τα βαθιά σου μυστικά. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς ενεργοποιεί τον 12ο Οίκο σου και πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με φόβους και ατολμίες που σε κρατούν σε μια ιδιότυπη καθήλωση. Άνθρωποι που συνήθως δεν σε έλκουν, οι δραματικά ονειροπόλοι, μπορεί αυτήν τη στιγμή να μιλούν στην καρδιά σου. Από την άλλη μεριά, ειδικά σήμερα, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό κινητοποιεί παράξενα ανακλαστικά ζήλιας που είτε τη δέχεσαι από το ταίρι σου είτε καταλαμβάνει τη δική σου ψυχή.

Ταύρος
Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σου περνάει στο συμβατό σου ζώδιο των Ιχθύων και ανατέλλει μπροστά σου μια εποχή μεγάλη κοινωνικότητας, ταξιδιών και ανοιχτών οριζόντων. Η ερωτική σου επιτυχία περνάει μέσα από τη συμμετοχή σου σε συλλόγους και μεγάλες παρέες, μην φοβηθείς να βγεις λίγο έξω από τη συνήθη ζώνη της άνεσής σου. Στον τομέα των σχέσεων όμως ειδικά για σήμερα, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό σου φέρνει αναταραχή και καρμικά προβλήματα.

Δίδυμοι
Έρχονται καλά νέα στο επαγγελματικό μέτωπο, μιας και οι Ιχθείς που φιλοξενούν την πλουσιοπάροχη στα δώρα της Αφροδίτη είναι για εσένα ο 10ος Οίκος των φιλοδοξιών και της επιτυχίας σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ανατέλλει όμως και μια δυνατότητα να ενώσεις την προσωπική με την επαγγελματική σου ζωή μέσα από ένα δυνατό φλερτ στο χώρο της δουλειάς σου. Πρόσεξε ειδικά σήμερα, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να απαιτήσει από εσένα να κάνεις κάποια θυσία για ανθρώπους που αγαπάς.

Καρκίνος
Ετοιμάσου να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και μεταφορικά, με την Αφροδίτη στους φιλικούς σου Ιχθείς να σου δίνει αέρα στα πανιά της ψυχής σου. Πιθανόν να αφεθείς σε μια παρόρμηση να γνωρίσεις έναν νέο τόπο ή να κάνεις μια σημαντική και δημιουργική έρευνα, ή μια καταβύθιση σε μια πιο φιλοσοφική αναθεώρηση της ζωής σου. Κυρίως όμως ανοίγουν για σένα οι δρόμοι για έναν εξωτικό έρωτα, με έναν άνθρωπο από άλλο πολιτισμικό ή και εθνικό χώρο. Να δώσεις σήμερα προσοχή στην κοινωνική σου ζωή που μπορεί να δεχτεί αναταράξεις, καθώς το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό φέρνει κοντά σου ανθρώπους από το παρελθόν που τους συναντάς σε δημόσιους χώρους με απρόβλεπτες συνέπειες.

Λέων
Πολύ σημαντική η ημέρα σήμερα για σένα αστρολογικά. Η Αφροδίτη περνάει στο καρμικό για σένα ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγοντας το θέμα της λίμπιντο με απαιτητικό τρόπο, θυμίζοντάς σου ότι ο έρωτας είναι η προτεραιότητα της ζωής σου. Από την άλλη μεριά το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό είναι εξαιρετικά δύσκολη όψη που σου ανοίγει θέματα τα οποία σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε να χειριστείς σωστά τους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις σε βάθος για να μην εκτεθείς.

Παρθένος
Η Αφροδίτη περνάει στον πολικό ζωδιακό χώρο για σένα, στους Ιχθείς, φωτίζοντας χαριτωμένα τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Ανοίγεται μπροστά σου μια περίοδος γοητείας και ευκαιριών τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και επαγγελματικά που δεν πρέπει να τη χάσεις. Ταυτόχρονα όμως η μέρα κρύβει και μια δύσκολη όψη, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό που σου ζητάει να δεις με σοβαρότητα το πλέγμα των φιλικών σου σχέσεων, οι οποίες μπορούν να γίνουν πηγή εντάσεων.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνάει τη ζωή σου, να περνάει στους καρμικούς για σένα Ιχθείς η ζωή γίνεται υπόθεση της καρδιάς, αλλά με ίσως κάπως δύσκολο τρόπο. Δονείται η ψυχή σου συναισθηματικά, αλλά όχι αναγκαστικά με τρόπο που να σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Αυτή η δύσκολη συναισθηματικά περίοδος που θα απαιτήσει από εσένα σοβαρότητα εντείνεται με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό -ο Σκορπιός είναι ο 2ος Οίκος των μόνιμων σχέσεων και των περιουσιακών στοιχείων για σένα- και θα πρέπει να ετοιμαστείς για ανατροπές και δυσκολίες τόσο στην κοινωνική όσο και την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός
Ημέρα γλυκιά και πικρή ταυτόχρονα για σένα. Υπάρχει ένα θετικό δυναμικό με την Αφροδίτη να περνάει στους φιλικούς για σένα Ιχθείς. Θα ξεκινήσει για σένα μια περίοδος μεγάλης κοινωνικότητας. Σήμερα όμως ειδικά με το τετράγωνο ανάμεσα στο Δία από το ζώδιό σου και τον Ήλιο από τον Υδροχόο μπορεί να αισθανθείς μεγάλες αναταράξεις στον οικογενειακό σου περίγυρο. Ίσως οι βαθιές σου αλήθειες σου να έρθουν σε αντιπαράθεση με τον εγωισμό ανθρώπων που αγαπάς με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις που δεν θέλεις να τις ζήσεις. Κράτα την ψυχραιμία σου και θυμήσου ότι με τους ανθρώπους που αγαπάς δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς στα πάντα.

Τοξότης
Πολυσήμαντη αυτή η περίοδος για σένα, με ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις. Ειδικά σήμερα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και χαρακτήρα, καθώς ο κυβερνήτης σου ο Δίας από το Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σου σε δύσκολη σχέση τετραγώνου με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σου φέρνει σε άπλετο φως τα βαθιά κρυμμένα σου μυστικά και πιθανόν αυτό να σοκάρει φίλους και συγγενείς. Από την άλλη μεριά το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς και τον 4ο Οίκο σου θα βοηθήσει πολύ να βρεις λύσεις σε παλιά οικογενειακά ζητήματα.

Αιγόκερως
Η μέρα είναι πολύ φορτισμένη, δυναμική, αλλά όχι εύκολη. Κρύβοντας μέσα της το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό σου θυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθείς επειγόντως με θέματα περιουσιακής υφής και με τις μόνιμες σχέσεις σου, πριν ξανοιχτείς σε νέους και ενδιαφέροντες ορίζοντες που σε καλούν. Οπωσδήποτε όμως το άγγιγμα της Αφροδίτης που περνάει στους Ιχθείς και τον 3ο Οίκο σου της κοινωνικότητας θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γοητεία, πειστικότητα και θετική ενέργεια.

Υδροχόος
Αν η μέρα σήμερα ήταν οδική σήμανση, θα έγραφε ΣΤΟΠ με μεγάλα γράμματα! Πρόσεξε πολύ τα σταυροδρόμια της ζωής σου, σταμάτα για να ελέγξεις και τις δύο κατευθύνσεις, το παρελθόν σου και το μέλλον σου. Η δύσκολη σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου με το Δία από τον καρμικό για σένα Σκορπιό σου δημιουργεί πολλά προβλήματα στον εργασιακό χώρο, προβλήματα που μπορεί να επενεργήσουν αρνητικά αν δεν προσέξεις σε όλα σου τα μελλοντικά σχέδια. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη σε αποχαιρετά, αλλά βέβαια δεν πάει πολύ μακριά, στους Ιχθείς που θα βρίσκεται πια θα εποπτεύει με θετικό τρόπο τις μόνιμες σχέσεις σου και την περιουσιακή σου κατάσταση.

Ιχθείς
Είσαι η τιμώμενη ψυχή της Αφροδίτης που σε επισκέπτεται και σου χαρίζει αφόρητη -για τους άλλους- γοητεία. Μπορείς να αγγίξεις τα ερωτικά σου όνειρα με μεγαλύτερη ευκολία πια, μπορείς να βάλεις τους ερωτικούς σου και δημιουργικούς σου στόχους σε προτεραιότητα και να κερδίσεις πολλά στο παιχνίδι της αγάπης. Η μέρα είναι για όλα τα ζώδια όμως, και για σένα, κάπως δύσκολη, μιας και το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό ανακινεί θέματα που έχουν να κάνουν με μυστικά και αφανέρωτα στοιχεία από το παρελθόν σου τα οποία μπορεί να βγουν στην επιφάνεια επιτακτικά.

 

Απάντηση