ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου και καλό μήνα

ΖΩΔΙΑ
ΖΩΔΙΑ

Καλό μήνα! Οι συνεργασίες σε πρώτο πλάνο σήμερα…

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια συνεχίζουν να σε απασχολούν και για αυτό συζητάς συνεχώς με συναδέλφους σου και ζητάς τις συμβουλές τους. Η καθοδήγησή τους είναι σημαντική για εσένα. Παρόλα αυτά, εσύ είσαι αυτή που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για αυτό σκέψου πολύ καλά τι θέλεις να κάνεις και που θέλεις να βρίσκεσαι σε μερικά χρόνια από σήμερα. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό σημείο και όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα αν συζητήσεις με τον αγαπημένο σου πράγματα που σε προβληματίζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εστιάζεις στους στόχους σου και δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις. Σήμερα προσπάθησε όμως να είσαι πιο χαλαρή και να μην υπερφορτώσεις το πρόγραμμά σου. Η κούραση σίγουρα δεν είναι σύμμαχός σου σε αυτήν την προσπάθεια που κάνεις. Πρέπει να ενσωματώσεις τους προσωπικούς σου στόχους στον επαγγελματικό σου κόσμο, οπότε θα πρέπει να κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς. Μην απογοητεύεσαι με την επιτυχία των άλλων, θα έρθει και η σειρά σου. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει θετικά τα αισθηματικά σου είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα σου θα είναι συναρπαστική. Νέοι ορίζοντες και εναλλακτικές λύσεις εμφανίζονται μπροστά σου και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Τη χαρά σου συμμερίζονται και οι συνάδελφοι σου, οι οποίοι φαίνονται πιο ενθουσιασμένοι για το έργο σου και ενθαρρύνουν τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Η θετική ανατροφοδότηση τροφοδοτεί την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή όμως, γιατί σίγουρα υπάρχουν γύρω σου κάποιοι που δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Μην σταματήσεις ποτέ να αμφισβητείς την ικανότητά σου να λάμψεις, απλώς λάμψε! Κάνε υπομονή και προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν στο άμεσο μέλλον. Προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών ήταν πολλές και βγήκες εκτός προϋπολογισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μυαλό σου είναι αλλού… Είσαι στη δουλειά σου αλλά ταξιδεύεις. Πρέπει να συγκεντρωθείς και να αφοσιωθείς σε όσα έχεις να κάνεις, αλλιώς θα μείνεις πίσω και θα χάσεις σημαντικό μέρος από την πρόοδό σου, κάτι που στην παρούσα φάση δεν σε συμφέρει. Στην ερωτική σου ζωή αλλάζουν πολύ τα πράγματα, καθώς το πάθος θα κυριαρχήσει. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να αλλάξεις τα πράγματα… Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς.

 

ΛΕΩΝ
Σήμερα επιθυμείς να μείνεις λιγάκι στο παρασκήνιο. Δεν θέλεις να φαίνεσαι, γιατί το μόνο που θες είναι να αφοσιωθείς στις δημιουργικές ιδέες που έχεις για την δουλειά σου. Έχεις βάλει στόχους και σκοπεύεις να τους πετύχεις. Συνειδητοποιείς ότι μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα να δεν σε αποπροσανατολίζουν οι γύρω σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να απομονωθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά σου, απλώς εξέπληξε τους πάντες με την πρόοδό σου. Μην απομονώνεις και τον σύντροφό σου, δώσε του μία ευκαιρία να είναι δίπλα σου και να σε στηρίξει στην προσπάθειά σου. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, καθώς έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις πολλά πράγματα στο σημερινό σου πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κινηθείς οργανωμένα έτσι ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα σε ό,τι κάνεις. Δεν είσαι διατεθειμένη για μία αποτυχία, είναι αντίθετο στις αρχές σου. Στην πραγματικότητα όμως είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις μία διαφορετική προσέγγιση για τη βελτίωση της τρέχουσας ροής στη δουλειά σου. Παρόλα αυτά, κάποια πράγματα πρέπει να μείνουν όπως είναι, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι υπάρχει μια καλύτερη μέθοδος. Εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές των πλανητών στα αισθηματικά σου και θα δεις την ερωτική σου ζωή να αλλάζει. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Αναζητάς έναν τρόπο να αναδιαμορφώσεις το πρόγραμμά σου και για αυτό σκοπεύεις να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν στην πρόοδό σου. Απέφυγε τις εντάσεις στον εργασιακό χώρο, μόνο κακό θα σου κάνουν. Με ηρεμία θα καταφέρεις πολύ περισσότερα, όσο και αν δεν το πιστεύεις. Κάνε ένα βήμα πίσω και επανεκτίμησε την τρέχουσα κατάσταση προτού πεις την επόμενη κουβέντα σου. Να θυμάσαι ότι η διαπραγμάτευση είναι μια συνεχής διαδικασία, και όχι ένας συμβιβασμός της μίας στιγμής. Για να αποφύγεις και στην προσωπική σου τις εντάσεις, καλό είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου αυτό που σε απασχολεί. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί αρκετά, όμως οι υποχρεώσεις σου παραμένουν αυξημένες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα καλό θα είναι να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Θα βελτιωθούν σημαντικά και οι σχέσεις σου με κάποιους συναδέλφους σου που μέχρι σήμερα ήταν τεταμένες. Η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Όσο αφορά τα οικονομικά σου φρόντισε να καλύψεις τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σου και να μην δημιουργήσεις άλλες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα έχεις το μυαλό σου στην ψυχαγωγία και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά. Ωστόσο, γνωρίζεις ότι πρέπει να είσαι ρεαλίστρια και να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις προτού αφιερώσεις την ημέρα σου σε βόλτες και παιχνίδια, με φίλους ή με τα παιδιά σου. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να είσαι αρκετά πειθαρχημένη, έχεις ανάγκη από πρόοδο στο έργο που έχεις αναλάβει και σύντομα θα γευτείς τους καρπούς των κόπων σου. Κάνε όμως λίγη υπομονή. Άλλωστε γνωρίζεις ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει… Στη σχέση σου υπάρχει ένταση και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου όσα σε έχουν στεναχωρήσει και πήγαινε παρακάτω. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη, τότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα επόμενα σου βήματα. Δώσε την απαιτούμενη σημασία σε φορολογικά ζητήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κρατάς επτασφράγιστο μυστικό τα σχέδιά σου. Δεν θέλεις κανείς να ξέρει την πρόοδο που έχεις κάνει και δεν συζητάς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης δραστηριότητας που έχεις αναλάβει. Είναι πολύ σημαντικό όμως να μείνεις ανοιχτή στη δυνατότητα να λάβεις βοήθεια από τους συναδέλφους σου. Τους χρειάζεσαι στο πλευρό σου και όχι απέναντί σου. Να θυμάσαι ότι η ευελιξία είναι φίλος σου. Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από μία ισορροπία αυτό το διάστημα και αυτό είναι καλό για εσένα. Χρειάζεσαι αυτήν την ηρεμία για να μπορέσεις να σκεφτείς τι θέλεις για το μέλλον. Φρόντισε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, οι οποίες συσσωρεύτηκαν και πιέζουν πολύ τον προϋπολογισμό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπάς τις εκπλήξεις, αρκεί να μην είσαι εσύ αυτή που θα εκπλαγεί. Παρόλα αυτά αν κάποιος σήμερα αποφασίσει να σου κάνει μία έκπληξη, χρησιμοποίησε την προς όφελός σου… Με δυναμισμό θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις θέματα που το τελευταίο διάστημα είναι στάσιμα. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή. Σε ταλαιπωρούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, φρόντισε να τα τακτοποιήσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μία συναρπαστική ευκαιρία θα παρουσιαστεί μπροστά σου σήμερα, για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να την εκμεταλλευτείς. Θα λάβεις ωστόσο και ένα μήνυμα από κάποιο πρόσωπο που θα σε αναστατώσει. Φρόντισε να εστιάσεις σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά και όχι σε καταστάσεις που ξύνουν πληγές του παρελθόντος. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και θα δεις τη σχέση να περνάει σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι μόνη σου, να ξέρεις ότι με την εύνοια των πλανητών θα κάνεις μία καινούργια γνωριμία. Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στα οικονομικά σου.

ΖΩΔΙΑ
ΖΩΔΙΑ

Απάντηση