ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Aυτά τα τρία ζώδια θα βρούν το μεγάλο έρωτα μέσα στο 2018

info@imaxtree.com

Πρόκειται για τρία ζώδια τα οποία αντιμετωπίζουν τις σχέσεις εντελώς διαφορετικά και μάλλον και τα τρία είναι ερωτικά παρεξηγημένα. Ο Τοξότης, λόγω του ότι είναι λάτρης της προσωπικής ελευθερίας, περνιέται για ένας αδιάφορος που δεν πολυνοιάζεται για το συναίσθημα. Ο Λέων, με την υπεβολική του αυτοπεποίθηση και το ενισχυμένο του ΕΓΩ, θεωρείται εγωιστής και αλαζόνας. Και τέλος ο Ταύρος, με την ταπεινοφροσύνη και τη σταθερότητά του αντιμετωπίζεται ως ταπεινό χαμομηλάκι από τους άλλους και κατηγορείται ότι ψάχνει να τυλίξει το ταίρι  του. Όσοι βλέπουν έτσι αυτά τα τρία ζώδια, βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο. Φέτος είναι η σειρά τους.

Τοξότης: Έμεινε πολύ μόνος του, πληγώθηκε κι ας μην το έδειξε, βαρέθηκε τις ευκαιριακές σχέσεις, δεν του λέει πλέον τίποτα το σκέτο σεξ και θέλει πραγματικά να βρεθεί κάποιος που να του αποδείξει πως μπορεί να ξαναερωτευτεί. Και φέτος υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Είναι το ζώδιο που φεύγει πιο εύκολα και πιο οριστικά από όλα, αλλά όταν αγαπήσει στέκεται κερί αναμμένο. Προσοχή στο κενό.

Λέων: Ποιός βασιλιάς δε θέλει δίπλα του μια βασίλισσα; Και αντίστοιχα ποια βασίλισσα δε χρειάζεται τον…Καίσαρά της; Ο Λέων είναι επιλεκτικός και τα θέλει όλα. Φέτος θα τα βρει κιόλας. Αρκεί να κοιτάει καλά γύρω του, γιατί ο μεγάλος του έρωτας μπορεί να μην είναι κι αυτός λιοντάρι, αλλά ίσως ένα μυρμήγκι, το οποίο μέχρι τώρα απαξιούσε να δει, αλλά εκείνο θα του αποδείξει πόσο πολύτιμο είναι.

Ταύρος: Περπάτησε αρκετά μόνος του, κοίταξε από δω, κοίταξε από κει, ξεπέρασε μερικά crush και κλείστηκε πάλι στο καβούκι του. Το 2018, θα υπάρξει εκείνο το πρόσωπο που θα τον κάνει να αναδευτεί και να ξαναρχίσει τη ζωή που έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω του. Ο Ταύρος φέτος θα σταματήσει να βλέπει κόκκινα πανιά. Θα βρει την ηρεμία και τη γαλήνη στο λιβάδι με κάποιον που δε θα τον προκαλεί σε μονομαχίες.

Frontpage

Απάντηση