ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 13/1

ΖΩΔΙΑ
ΖΩΔΙΑ

Ο Δίας και ο Άρης θα συναντηθούν στον παθιασμένο Σκορπιό, οπότε η ημέρα προβλέπεται πολύ «καυτή».

ΚΡΙΟΣ
Οι πολλές ευθύνες της εβδομάδας σε ταλαιπώρησαν, για αυτό σήμερα επιθυμείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Μπορείς να αλλάξεις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου και να φτιάξεις τη σχέση σου. Ένα οικογενειακό σου ζήτημα θα βρει λύση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κατάφερες να ξεπεράσεις ένα σημαντικό πρόβλημα που εμφανίστηκε μπροστά σου και πλέον είσαι πιο ήρεμη και αφιερώνεις χρόνο στον αγαπημένο σου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με άνεση με τον σύντροφό σου και να ζητήσεις όσα θέλεις. Η διάθεσή σου είναι αισθησιακή και δεν θα περάσει απαρατήρητη. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις επιτέλους ελεύθερο χρόνο για να αφοσιωθείς στους αγαπημένους σου και να τους αφιερώσεις χρόνο καθώς μέσα στην εβδομάδα τους παραμέλησες λόγω των αυξημένων σου υποχρεώσεων. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) σε ενθαρρύνει να μην χάνεις τον χρόνο σου σε άσχετε ζητήματα και να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου. Μην ανησυχείς θα βρεις την ισορροπία που αναζητείς. Ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την υγεία σου και να υιοθετήσεις πιο υγιείς συνήθειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδανική μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου και να κάνεις βόλτες μαζί τους. Θα ανέβει η διάθεσή σου και θα περάσεις πολύ όμορφα. Ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη σου μπορεί να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η αισθηματική σου ζωή σίγουρα θα βελτιωθεί. Μην διαστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα για να φτιάξεις την κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ
Ένα σημαντικό νέο θα μάθεις σήμερα και θα σου αλλάξει τη ζωή. Βγες, διασκέδασε, πέρνα όμορφα με φίλους και τον αγαπημένο σου. Η ημέρα ενδείκνυται για νέες γνωριμίες. Είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή και φέρνει στην επιφάνεια πολλές συζητήσεις σχετικά με την καριέρα σου. Φρόντισε περισσότερο την υγεία σου και μην παραμελείς τον εαυτό σου. Με καλό προγραμματισμό θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με το σύντροφό σου για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια. Η επικοινωνία με άλλα μέλη της οικογένειάς σου ευνοείται και θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Αν έχεις παιδιά, θα έρθεις πιο κοντά τους και θα σου εκμυστηρευτούν τα προσωπικά τους. Κάνε με σύνεση τις επόμενες επιλογές στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου, πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στον σύντροφό σου. Θέλεις να καλύψεις τον χαμένο χρόνο και να αναπληρώσεις για όλες εκείνες τις φορές που τον άφησες μόνο του. Η ημέρα είναι ιδανική για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, χωρίς άγχος όμως γιατί μπορεί να μην καταλήξουν κάπου. Οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν θα βρουν λύση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μπορείς πολύ απλά να μην κάνεις τίποτα. Είχες μία έντονη εβδομάδα και μπορείς να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου βελτιώνεται, το ίδιο και η ερωτική σας σχέση. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα στα οικονομικά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη συναντήσεις, οι οποίες θα σου χαρίσουν ένα απέραντο χαμόγελο. Είχες ανάγκη από χαλαρές στιγμές και αυτές θα στις χαρίσουν οι φίλοι σου. Θα περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου και να είσαι ελεύθερη θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση και ίσως κάνεις κάποια αγορά που εδώ και καιρό ήθελες. Προσοχή όμως μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες. Φρόντισε την υγεία σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είχες όρεξη να μην κάνεις τίποτα, όμως τα σχέδιά σου θα ανατραπούν. Άτομο από τη οικογένειά σου θα χρειαστεί τη βοήθειά σου και εσύ θα σταθείς στο πλευρό του. Θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και θα καταφέρεις να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Καλό θα είναι να ζητήσεις τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι πριν προχωρήσεις σε κάποια συζήτηση με το σύντροφό σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν όμορφα, love is in the air. Αν είσαι μόνη σου, πρόσεξε θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια σε ζητήματα που έχουν πραγματική σημασία για εσένα και μην χάνεις τον καιρό σου με ανούσιες καταστάσεις. Η επικοινωνία με τους γύρω σου βελτιώνεται και επανέρχεται η ηρεμία στη σχέση σου. Θα περάσεις ένα πολύ ρομαντικό Σαββατοκύριακο, κάτι που είχες μεγάλη ανάγκη. Ενδέχεται να πάρεις και κάποιες σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σου με τον αγαπημένο σου. Οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η κοινωνική σου ζωή είναι σε πολύ καλή περίοδο, το ίδιο και τα αισθηματικά σου. Μάλιστα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η σχέση σου, καθώς θα αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου. Πολύ πιθανό να συναντήσεις φίλους από τα παλιά. Είσαι αρκετά αισιόδοξη σήμερα και έχεις διάθεση για νέα πράγματα. Μην κάνεις παρορμητικές αγορές.

Απάντηση