ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 4/1

ΖΩΔΙΑ

Οι ενέργειες ενθουσιασμού κινούνται και είμαστε πρόθυμοι να αλλάξουμε την ταχύτητα, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν ακόμα σχέδια. Ο αυθορμητισμός πιθανότατα θα καταστείλει κάθε κοινή λογική σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Έφτασε η στιγμή να οργανωθείς καλύτερα και να ρυθμίσεις τα έξοδά σου. Να είσαι συνεπής και να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου. Θα έχεις μία ωραία ημέρα με το σύντροφό σου. Αν είσαι single είναι πιθανό να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμούσες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι έτοιμη να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις έτσι ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σου. Έτσι θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και περισσότερα χρήματα, επομένως θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Έχεις μερικά μικρά προβλήματα με το σύντροφό σου, όμως θα τα ξεπεράσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχεις μία δημιουργική μέρα και όσα κάνεις δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τους συναδέλφους σου. Συνέχισε δυναμικά και θα φτάσεις στο στόχο σου. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και μεταβλητές διαθέσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα δεις τα πράγματα διαφορετικά σήμερα και θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι άλλο. Μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο, όμως θα κάνει καλό στην καριέρα σου. Στα αισθηματικά σου, μάλλον έχει έρθει η ώρα να κάνεις εκείνη τη συζήτηση με τον σύντροφό σου που τόσο καιρό αποφεύγεις.

 

ΛΕΩΝ
Μπαίνεις και πάλι στο καθημερινό σου πρόγραμμα και σίγουρα αυτό δεν σε ευχαριστεί. Η δουλειά σου έχει απαιτήσεις, έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσεις λιγάκι το τοπίο για να δεις τους στόχους σου να εκπληρώνονται. Έχεις και αυξημένες οικογενειακές απαιτήσεις και όλα αυτά μαζί σε πιέζουν. Δώσε σημασία στο σύντροφό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απαιτητική μέρα στη δουλειά, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και έτσι θα έχεις και βελτίωση στα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου μάλλον πρέπει να κάνεις πιο ήρεμες κινήσεις και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι περισσότερο αισιόδοξη σήμερα καθώς λύθηκαν κάποια οικογενειακά ζητήματα και αυτό σε ηρεμεί. Έχεις θέσει πλέον τα όριά σου και οι γύρω σου δείχνουν ότι τα σέβονται. Αφοσιώσου λίγο παραπάνω στην καριέρα σου και μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν. Στα αισθηματικά σου χαμήλωσε λιγάκι τους τόνους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δουλειά σου τρώει όλο το χρόνο σου, όμως τώρα είναι η ώρα να τα δώσεις όλα. Χωρίς όμως να καταπιέζεσαι, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις τίποτα. Υποστήριξε τις ιδέες σου, όμως παραδέξου και τα λάθη σου, έτσι θα πας μπροστά. Τα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα, θα δεις βελτίωση και στα οικονομικά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βιάζεσαι πολύ να κάνεις το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σου, όμως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις. Σίγουρα θα βρεις τη λύση και θα δεις αποτέλεσμα. Να κινηθείς ρεαλιστικά και θα πετύχεις τους στόχους σου. Ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα στα αισθηματικά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι έτοιμη να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου και οι κινήσεις που θα κάνεις θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σου θα αρχίσεις πλέον να διεκδικείς αυτό που θέλεις και θα το πάρεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πίεση από τη δουλειά σου έχει επιρροή στα αισθηματικά σου και ξεσπάς στο σύντροφό σου, κάτι που πρέπει να ελέγξεις. Πρέπει να βρεις καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς τις καταστάσεις, να επικοινωνήσεις τις διαφορές σου και να τις λύσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σου. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, έχει έρθει η ώρα να ηρεμήσεις λιγάκι και να μην είσαι τόσο διστακτική. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

 

Απάντηση