ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 8/12

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ημέρα αμφιταλαντεύσεων η σημερινή. Ωστόσο υπάρχει το κουράγιο για να βελτιωθούν καταστάσεις που στο παρελθόν μας ταλαιπώρησαν.

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις στη διαδρομή για την επίτευξη των στόχων σου, είσαι βέβαιος ότι μερικά εμπόδια δεν θα καταστρέψουν τον ενθουσιασμό σου. Στην πραγματικότητα οποιοδήποτε στραβοπάτημα σε εμπνέει να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο, καθώς δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτείς ότι απέτυχες. Πρόσεξε όμως τις πιθανές παγίδες. Με τον ίδιο ενθουσιασμό θα κινηθείς και στη σχέση σου, είναι η ευκαιρία να λύσεις πιθανά προβλήματα. Μικρή προσοχή στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι σίγουρος ότι έχεις ένα αποτελεσματικό πλάνο δράσης το οποίο θα σε οδηγήσει με επιτυχία στον προορισμό σου και θα σε βοηθήσει να «πιάσεις» τους σημερινούς σου στόχους. Ωστόσο, μείνει συγκεντρωμένος στην πρόοδο που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και μην αναλαμβάνεις περισσότερα πάνω στον ενθουσιασμό σου. Απέφυγε τους πειρασμούς και μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και φαίνεται να είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό. Στα οικονομικά σου θα δεις ότι τα πράγματα σιγά – σιγά θα αρχίζουν να καλυτερεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις πολλά σχέδια για σήμερα, όμως αρκετοί γύρω σου μπορεί να μην καταλάβουν ακριβώς τι στοχεύσεις. Είναι δουλειά σου να τους εξηγήσεις. Ο χαρακτήρας σου εν τέλει θα αξιολογηθεί από ότι κάνεις και όχι από όσα λες. Προτεραιότητα για σήμερα έχει η δουλειά σου, όμως μην παραμελείς το σπίτι σου γιατί θα υπάρξουν εντάσεις. Τα οικονομικά σου γυρίζουν σελίδα και αυτή που έρχεται είναι σίγουρα καλύτερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά, σαν να μην υπάρχει αύριο. Όμως προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο, γιατί αυτός ο έντονος ρυθμός μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσει τον τελικό σου στόχο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλεις να εξαντληθείς πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, για αυτό κατέβασε ταχύτητα και απόλαυσε τη μέρα σου. Προβλήματα στη σχέση σου θα αποτελέσουν παρελθόν, έπειτα από μία κουβέντα που θα κάνεις. Ευνοϊκή η μέρα για τα οικονομικά σου, όμως προσοχή στις άσκοπες σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Μπορείς να ολοκληρώσεις τα σημερινά σου πλάνα και μάλιστα να σου μείνει και ελεύθερος χρόνος, αρκεί να μην αφήσεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή σου κατά την εργασία σου. Η ημέρα δεν

ενδείκνυται για προσωπικές συζητήσεις. Δεν χρειάζεσαι δράματα. Αντιμετώπισε τους γύρω σου με ευγένεια και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που σε απασχολεί περισσότερο σήμερα είναι τα οικονομικά σου και οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις πριν από το Σαββατοκύριακο. Υπομονή, θα έρθουν καλύτερες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητάς την αλλαγή τόσο έντονα που θα αρχίσεις να την ονειρεύεσαι. Σήμερα θα ενεργήσεις αυθόρμητα σε ότι παρουσιαστεί μπροστά σου και θα δώσεις «μάχη» για να γλιτώσεις από την πλήξη της ημέρας. Κινητοποιήσου και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σου. Το Σαββατοκύριακο έρχεται και τότε θα περάσεις πολύ ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, δεν θα είσαι για πολύ ακόμη! Μπορεί οι υποχρεώσεις να σε πνίγουν, όμως οι καλύτερες μέρες έρχονται.

ΖΥΓΟΣ

Απολαμβάνεις την παρέα των γύρω σου και θες να περάσεις μία ημέρα χωρίς υποχρεώσεις. Όμως φοβάσαι να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, πρόσεξε να μην είσαι παρορμητικός γιατί οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Μην ξεχνάς όμως ότι σήμερα -όπως και όλη την εβδομάδα- είσαι γεμάτος ερωτισμό και η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το γεγονός ότι έχεις βάλει σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, αρχίζει να έχει αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σχέδια σου μπορεί να μοιάζουν άπιαστα σήμερα, όμως όπως και να έχει πρέπει να προσπαθήσεις να τα βάλεις σε μία ροή. Ευτυχώς όσα εμπόδια και αν σου παρουσιαστούν σήμερα, θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Η αφοσίωσή σου είναι αξιοθαύμαστη και θυμήσου ότι τα λάθη είναι ευκαιρία για νέες γνώσεις. Θετικά τα πράγματα και στα αισθηματικά σου, θα δεις κάτι να αλλάζει. Σταμάτα να έχεις ανασφάλειες και προχώρα τα σχέδια σου. Θα δεις καλύτερες μέρες και στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα έχεις ανεβασμένη διάθεση και καλές προθέσεις, ωστόσο δεν συμμερίζονται και οι γύρω σου τον ενθουσιασμό σου. Έχεις πολλούς στόχους, αλλά δεν αξίζουν όλοι την ίδια προσοχή από εσένα. Επομένως, για σήμερα βάλε σε μία σειρά τις προτεραιότητές σου, ξεκίνησε να τις υλοποιείς με τη σειρά και θα έχεις πρόοδο. Μην φοβηθείς να αναζητήσεις αυτό που θα φωτίσει την ψυχή σου, ωστόσο απέφυγε τις άσκοπες συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Η ημέρα ευνοεί και τα νέα ξεκινήματα. Η λίστα που έκανες για την δουλειά σου, είναι ιδανική και για τα οικονομικά σου. Οργανώσου καλύτερα και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην μπερδεύεσαι και βρες τον σωστό δρόμο για την επιτυχία σου. Αν υπολογίσεις σωστά όλες τις παραμέτρους που έχεις στα χέρια σου, τότε δεν θα χαθείς. Για σήμερα επέλεξε να μείνεις σπίτι και να

περάσεις μία όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σου. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιες στιγμές. Μέχρι να έρθει το βράδυ όμως, απέφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα! Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη σε καλό σημείο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ονειροπολείς και αδυνατείς να δεις πλήρως όλα όσα συμβαίνουν εδώ και τώρα γύρω σου. Μην ξοδεύεις χρόνο σε πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα. Ωστόσο, μην σταματήσεις να σχεδιάζεις το μέλλον σου. Βρες τον τρόπο να τα συνδυάσεις όλα μαζί. Θυμήσου όμως ότι τώρα προτεραιότητα έχει το παρόν γιατί η σημερινή επιτυχία σου θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στο μέλλον. Οι πλανήτες σου χαμογελούν και θα δεις βελτίωση στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Απέφυγε τα καινούργια ανοίγματα στα οικονομικά σου και θα δεις βελτίωση και στο πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Επιθυμείς διακαώς να πάρεις αυτήν την προαγωγή και για αυτό περνάς ατελείωτες ώρες στη δουλειά σου. Όλα μοιάζουν τέλεια και πιστεύεις ότι είναι μια ευκαιρία που δεν θα χαθεί σήμερα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσγειωθείς λίγο στη Γη, καθώς η αναγνώρισε που περιμένεις δεν θα έρθει άμεσα. Μην βιάζεσαι, όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Φυσικά σε όλα όσα σε απασχολούν έχεις γύρω σου ανθρώπους να το συζητήσεις. Μίλα με τον σύντροφό σου, θα εκτονωθεί η πίεση που αισθάνεσαι και κουβέντα στην κουβέντα θα λύσετε και μεταξύ σας προβλήματα. Επιτέλους επανέρχεται μία ισορροπία στα οικονομικά σου.

Απάντηση