ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 5/12

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το θετικό ξεκίνημα της εβδομάδας συνεχίζεται και σήμερα. Με την στάση που κρατάς καταφέρνεις να διατηρήσεις την ηρεμία κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε καταλαγιάσεις τις εντάσεις που ξεσπούν γύρω σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν χωρίς να ξεφεύγεις με την συμπεριφορά σου. Φρόντισε να ασχοληθείς και σήμερα με τα πρόσωπα της οικογένειας και τα ζητήματα του σπιτιού.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά υπάρχει ένα κλίμα συναισθηματικό και γαλήνιο. Αυτό τουλάχιστον επιδιώκεις και το δείχνεις με κάθε τρόπο στον αγαπημένο σου. Διαχειρίσου τα παράπονα του συντρόφου σου με κατανόηση, χωρίς να μπαίνεις σε θέση άμυνας. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι με τον τρόπο αυτό τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και καλύτερα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου ίσως χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έχεις μια διάθεση να κινείσαι στο χώρο της φαντασίας και αυτό είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, μην έχεις ουτοπίες και προτίμησε να ακολουθήσεις την ασφαλέστερη οδό για να ισορροπήσεις τα πράγματα.

 

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Καρκίνο και η θέση αυτή σε βοηθάει να έρθεις σε πιο ουσιαστική επαφή με ό,τι για εσένα συμβολίζει το σπίτι και την οικογενειακή εστία. Ίσως ζητήματα που σχετίζονται με τα αγαπημένα σου πρόσωπα να πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Ίσως πάλι σου γεννηθεί η ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτά για να τα φροντίσεις και να εισπράξεις την αγάπη που τους δίνεις. Πέραν τούτου, θα θελήσεις να βρεις και διέξοδο στην φαντασία, σε έναν κόσμο που όλα είναι δυνατά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα βιώσεις στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης. Ο σύντροφός σου είναι για σένα το λιμάνι σου και με τον ρόλο αυτό θα καταφέρει να σε απαλλάξει από τα βάρη που σε φορτώνει η διαρκής προσπάθεια της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ακόμη πιο οικεία με ένα πρόσωπο που τώρα τελευταία αναπτύσσεις ένα πιο «ιδιαίτερο» δέσιμο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα σε ενδιαφέρει τα πράγματα να κυλούν ομαλά και οι προσπάθειές σου θα επικεντρωθούν σε αυτό. Δεν υπάρχει δυναμισμός και ένταση. Έχεις ανάγκη να δρομολογήσεις υποθέσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά, φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να μην πάρεις αποφάσεις για το μέλλον.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει να κινείσαι μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου σήμερα. Όλη σου η ψυχολογία αδυνατεί να συμβαδίσει με τα πεζά ζητήματα της καθημερινότητας. Η φαντασία μοιάζει με διέξοδος που σε βοηθάει να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου, όποιος και αν είναι αυτός. Κάποιες φορές χρειάζεται να σχεδιάσουμε κάτι με τόση λεπτομέρεια στο νου μας προτού το κάνουμε πράξη. Στην φάση αυτή βρίσκεσαι σήμερα.

Αισθηματικές
Το σπίτι σου είναι ο χώρος που νιώθεις άνετα και που θέλεις να βρεις την ηρεμία για να ανασυνταχθείς. Το ρόλο αυτόν θα τον παίξει σήμερα ο σύντροφός σου. Μίλα του με ειλικρίνεια και θα σε καταλάβει. Θα σου χαρίσει την στοργή του για να νιώσεις γαλήνια και τις συμβουλές του για να σε βοηθήσει.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου και τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτήν βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Με ό,τι και αν ασχοληθείς εκεί θα έχεις στο νου σου να το κάνεις αναίμακτα και χωρίς πίεση. Οπότε μην ασχοληθείς με υποθέσεις που χρειάζονται ενέργεια και δυναμισμό. Τα οικονομικά σου κυλούν ομαλά, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την πορεία τους αυτή.

 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και αυτό είναι το σπίτι της. Αυτό ακριβώς θα χρειαστεί να κάνεις και εσύ. Να βρεθείς «σπίτι» σου. Η φιλοσοφία της ημέρας είναι να διατηρήσεις συναισθηματική ηρεμία και γαλήνη ακριβώς όπως όταν γυρίζεις στον δικό σου χώρο, εκεί όπου τον έλεγχο τον έχεις εσύ. Με την ηρεμία που σου δίνει αυτή η αίσθηση χειρίζεσαι τις υποθέσεις της ημέρας και έτσι φροντίζεις να λύνεις τις διαφορές. Ήρεμα και αποτελεσματικά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά είναι καλό να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια. Με τον τρόπο αυτό θα μοιραστείς την αγάπη που νιώθεις, αλλά θα καταφέρεις και να την εισπράξεις από το άλλο σου μισό. Είναι μια διαδικασία που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σου προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση και ισορροπία. Αν είσαι μόνος, θα επιδιώξεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις οικεία. Ίσως να μην είναι πολλά, αλλά μόνο ένα!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου εκμεταλλεύσου την ηρεμία που νιώθεις για να χειριστείς διαφορές με τρίτους και προβλήματα συνεργασίας. Όσο πιο ψύχραιμος είσαι τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα επιτύχεις. Στα οικονομικά σου είναι καλή στιγμή για να βάλεις τα πράγματα κάτω και να κάνεις τις σχετικές ρυθμίσεις.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σου προσφέρει ένα ακόμη όπλο για τον αγώνα σου. Πέρα από τον δυναμισμό που διαθέτεις εκ φύσεως, αποκτάς και την ικανότητα της διαίσθησης. Θα υπάρξουν στιγμές που θα «νιώσεις» ότι κάτι είναι σωστό, χωρίς απαραίτητα να το υποστηρίζει η λογική σου. Αυτή είναι μια άλλη οδός που θα σε οδηγήσει σε κάποιες αποφάσεις. Ίσως να μην είναι τόσο οικεία, αλλά φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πάρε την πρωτοβουλία και μίλησε με τον άνθρωπό σου. Άνοιξε την καρδιά σου, μοιράσου τις σκέψεις σου και δέξου τις προτάσεις και τις συμβουλές του. Θα διαπιστώσεις αμέσως ότι, όχι μόνο θα νιώσεις καλύτερα, αλλά θα εισπράξεις και σημαντική βοήθεια από το πρόσωπο που σε αγαπάει περισσότερο από τον καθένα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα έχεις την ανάγκη να ρίξεις τους τόνους και να λειτουργήσεις «πυροσβεστικά» στις εντάσεις. Έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να το κάνεις, αλλά και την τάση να δημιουργήσεις ένα πιο χαλαρό κλίμα που θα σου επιτρέψει να εργαστείς με ηρεμία. Στα οικονομικά, μπορείς να αξιοποιήσεις τις ιδέες που έχεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αλλά πρώτα σκέψου τις καλά.

 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει να νιώθεις λίγο έξω από τα νερά σου. Δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί πολύ απλά σε βοηθάει να χαλαρώσεις, να βγεις από τα «κουτάκια» σου και να κάνεις πράγματα για εσένα και τους αγαπημένους σου. Ο χρόνος και η τάξη είναι σημαντικά, αλλά τα παιδιά και ο σύντροφος είναι πιο πολύ. Αυτό ακριβώς θα διαπιστώσεις σήμερα. Πρόσφερε στον εαυτό σου ικανοποίηση και ευχαρίστηση επιτρέποντάς του να βιώσει ανθρώπινες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή «φωτίζεται». Η λογική υποχωρεί και η φαντασία παίρνει τη σκυτάλη. Πρότεινε στον σύντροφό σου πράγματα που θα σας κάνουν να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε από την πραγματικότητα της καθημερινότητας. Ζήστε το δικό σας παραμύθι και να δεις που θα αναζωογονηθείς. Αν είσαι μόνος, θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις χρησιμοποιώντας την φαντασία σου!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε απαιτητικούς «γρίφους» αν καταφέρεις να σκεφτείς λίγο διαφορετικά, έξω από τα τετριμμένα. Οι πρωτότυπες και έξυπνες ιδέες επικροτούνται και αποδεικνύονται σωτήριες. Η οικονομική σου κατάσταση κινείται ομαλά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

 

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε παρασύρει σε κόσμους πέρα από την πεζή και άχρωμη πραγματικότητα. Σε βοηθάει να προσεγγίσεις τα όνειρά σου, να τα γευτείς, έστω και στιγμιαία. Αυτό θα είναι το έναυσμα για να κινηθείς με περισσότερο δυναμισμό και πάθος προς αυτά. Παράλληλα, η οικογενειακή εστία θα λειτουργήσει για εσένα δυναμωτικά. Εκεί θα βρεις τις λύσεις που ψάχνεις και θα πάρεις την ενέργεια που σου λείπει.

Αισθηματικές
Το καλό με την αισθηματική σου ζωή είναι ότι σήμερα δεν έχεις την απαίτηση να λύσεις τίποτα, ούτε να συζητήσεις ζητήματα που δημιουργούν εντάσεις. Επιδιώκεις την ηρεμία και την ισορροπία στην σχέση και αυτό είναι που πρέπει να το κάνεις ξεκάθαρο. Ο σύντροφός σου φαίνεται ότι θα είναι απόλυτα σύμφωνος με τα σχέδιά σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες. Σε ενδιαφέρει να νιώθεις καλά και για τον λόγο αυτό δεν θα αφήσεις καμιά δυσκολία να σε κάνει να ξεφύγεις. Ίσα ίσα που έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις χωρίς φόβο ό,τι προκύψει. Στα οικονομικά, μπορείς να αντικρίσεις τα πράγματα ως έχουν, χωρίς ψευδαισθήσεις.

 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τις ικανοποιήσεις. Η εσωτερική σου γαλήνη θα έχει μεγάλη σημασία και για αυτό θα ασχοληθείς με πράγματα που θα δώσουν τροφή στο πνεύμα σου και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι εκείνα που θα δεχθούν τα παράπονά σου, αλλά και την αγάπη σου συνάμα. Θα επιδιώξεις να βρεθείς ανάμεσά τους για να νιώσεις ασφάλεια και να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα σε κάνει να κινείσαι πολύ συναισθηματικά και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές και στην σχέση σου. Δεν μπορείς να χαλάσεις χατίρι στον σύντροφό σου, έχεις την ανάγκη να τον περιποιηθείς και για αυτό θα δώσεις προτεραιότητα στον τομέα αυτό. Αν είσαι μόνος και αναζητάς το άλλο σου μισό, καλό είναι να ακούσεις την καρδιά σου και να μην προχωρήσεις σε μια σχέση αν δεν νιώθεις το πάθος και το συναίσθημα που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φαίνεται πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου αν αξιοποιήσεις σωστά τις ιδέες που θα έχεις. Σημαντικοί σύμμαχοι θα είναι και οι καλοί συνάδελφοι ή συνεργάτες που θα προσφέρουν τη βοήθειά τους απλόχερα. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, έστω και αν αυτές προέρχονται από υποσυνείδητες ενέργειες.

 

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα απαιτεί από εσένα να στραφείς περισσότερο στον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να τον κατανοήσεις ή τουλάχιστον να τον περιποιηθείς. Βρες τον χρόνο που χρειάζεσαι για να αποστασιοποιηθείς από όλα και όλους, έτσι ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου. Βρες χρόνο για το χόμπι σου, συνάντησε φίλους που αγαπάς και νιώθεις άνετα, διάβασε ένα βιβλίο, πήγαινε σε μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή σου. Κάνε κάτι για σένα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα μπορέσεις να έχεις ευχάριστες στιγμές, αν φροντίσεις πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Έτσι, θα έχεις την γαλήνη να πλησιάσεις το ταίρι σου και να νιώσεις καλά δίπλα του. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που δεν είσαι σε σχέση. Θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις μια νέα γνωριμία μόνο αν έχεις, ήδη, ισορροπήσει μέσα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά δεν είναι ημέρα αλλαγών και σημαντικών αποφάσεων. Δεν έχεις το καθαρό μυαλό και την ρεαλιστική ματιά. Αντίθετα, είναι μια μέρα που σε κάνει να ρίχνεις τις στροφές σου, που σε βοηθάει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και να νιώσεις άνετα στον εργασιακό χώρο. Τα οικονομικά χρειάζονται προσεκτική διαχείριση χωρίς υπερβολές.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει, φίλε Αιγόκερε, ότι η ισορροπία του συναισθηματικού σου κόσμου θα έχει μεγάλη σημασία για τις επιλογές και τις πράξεις σου. Για να την καταφέρεις στρέψου στην οικογενειακή εστία και στην ασφάλεια που σου παρέχει. Περνώντας χρόνο με τον σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς σου θα καταφέρεις να γαληνέψεις και να ξεκαθαρίσεις το μυαλό σου. Έτσι, ο τρόπος που θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις θα είναι σαφώς πιο αποδοτικός.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Το συναίσθημα που δημιουργεί το δέσιμό σας γίνεται πιο ισχυρό, με αποτέλεσμα η σχέση να δυναμώνει και να γίνεται πιο ουσιαστική. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα διστάσεις να παρασύρεις τον σύντροφό σου σε έναν κόσμο που θα χωράει μόνο εσάς τους δυο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα κυλούν ομαλά. Μην επιδιώξεις να κάνεις νέες συμφωνίες ή να χειριστείς ιδιαιτέρως δύσκολες καταστάσεις. Δεν έχεις μυαλό για τέτοια σήμερα. Επιδιώκεις την συναισθηματική γαλήνη και ηρεμία, οπότε δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο. Στα οικονομικά, καλό είναι να παραμείνεις εντός προγραμματισμού, ελέγχοντας καλύτερα τα έξοδά σου.

 

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις ό,τι και αν προκύψει με δύναμη και αντοχή. Η οικογένειά σου θα είναι για σένα πηγή έμπνευσης και κουράγιου. Η ασφάλεια και η ηρεμία που μπορεί να σου προσφέρει το σπίτι σου θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις το μυαλό σου και να λειτουργήσεις χωρίς ανασφάλειες και φοβίες. Παίξε με τα παιδιά σου, κάνε έναν περίπατο, ετοίμασε ένα ξεχωριστό γεύμα για τους δικούς σου. Όλα αυτά θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Φαντασία και συναίσθημα. Καταπληκτικός συνδυασμός. Εξάλλου, το συναίσθημα θέλει φαντασία για να εκδηλωθεί και από την άλλη η φαντασία χωρίς συναίσθημα είναι ελλιπής. Τράβα τον σύντροφό σου στον δικό σου κόσμο. Εκεί που μπορείτε να είστε οι δυο σας, να εκδηλωθείτε χωρίς ενοχές και ανασφάλειες. Θα δεις πόσο όμορφα θα αισθανθείς!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φαίνεται πως θα έχεις την τάση να κινείσαι συναισθηματικά. Αυτό βγάζει προς τα έξω το ανθρώπινο πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να εμπνέεις εμπιστοσύνη. Αξιοποίησε την τάση αυτή. Στα οικονομικά, όμως, δεν χρειάζεται να κινείσαι με τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποίησε όση λογική μπορείς για να μην βγεις από την πορεία σου.

 

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η ημέρα για σένα θα είναι πολύ όμορφη και αυτό θα ξεκινάει από μέσα σου. Η Σελήνη όχι μόνο βρίσκεται στον Καρκίνο, αλλά πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Όπως καταλαβαίνεις έχεις μια ακαταμάχητη ανάγκη να εκφράσεις το συναίσθημά σου, να εκφράσεις την αγάπη σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να φροντίσεις τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις μακριά από σκοτούρες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις υπέροχα σήμερα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και τράβηξέ το μακριά από την πραγματικότητα. Βρες έναν χώρο που θα είστε οι δυο σας και φρόντισε να έχετε και τον κατάλληλο χρόνο. Έτσι, θα μπορέσετε να αποτραβηχτείτε από τα αδιάκριτα βλέμματα και να ζήσετε αυτό που έχετε μεταξύ σας!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα πράγματα υπό έλεγχο, καθώς σε ενδιαφέρει να κρατήσεις ένα κλίμα ισορροπημένο και ήρεμο. Η ψυχραιμία σε βοηθάει να κινηθείς σωστά και επαγγελματικά. Στα οικονομικά, μην κάνεις κάτι που μπορεί να σε βάλει σε νέα έξοδα.

Απάντηση