ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 3/11

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η θέση της Σελήνης στον Ταύρο χαρακτηρίζεται ευνοϊκή. Σε βοηθάει να στραφείς προς την κάλυψη των αναγκών σου, έτσι ώστε να νιώσεις ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση. Η ημέρα δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις, γεγονός που δίνει μια ομαλότητα στην συνολική εξέλιξη της ημέρας. Από αισθηματικής πλευράς, υπάρχει αισθησιασμός και φλογερό συναίσθημα που κάνει το κλίμα θερμό και πολύ ενδιαφέρον… Απόλαυσε τη γαλήνη που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό με καλή παρέα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις ένα πολύ θερμό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, μπορείς να κανονίσεις έξοδο με φίλους για να περάσεις καλά απαλλαγμένος από πίεση. Με την καλή επιρροή που σου ασκούν οι πλανήτες θα είσαι ευχάριστη παρέα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, διατήρησε την ψυχραιμία σου ότι κι αν συμβεί και μην αφεθείς σε συμπεριφορές που θα βλάψουν την εικόνα σου, αλλά και το καλό κλίμα συνεργασίας. Έχεις κοπιάσει αρκετά για να το δημιουργήσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς, γιατί σήμερα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά ομαλή χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Τα χαρακτηριστικά αυτά την κάνουν ιδανική για να χαλαρώσεις, να περάσεις όμορφα με καλή παρέα και να εκτονώσεις την ένταση των προηγούμενων ημερών. Παράλληλα, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί ιδανικό κλίμα για σκέψη και αυτοκριτική. Μπορείς να βρεις χρόνο, έτσι ώστε να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να κάνεις μια πιο βαθιά αναζήτηση που θα σε φέρει πιο κοντά με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις καλά παρέα με το ταίρι σου, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά τα λεγόμενά σου. Σκέψου πριν μιλήσεις και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση. Απόλαυσε το καλό κλίμα και οργάνωσε μια βραδιά που θα κλείσει την εργάσιμη εβδομάδα γλυκά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορείς να τακτοποιήσεις όλες μαζί. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια στα αποτελέσματα που θέλεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα αναμένεται πολύ θετική καθώς το συνολικό πλανητικό σκηνικό ασκεί καλές επιρροές. Μπορείς να διασκεδάσεις, να απολαύσεις όμορφες στιγμές με φίλους, να ασχοληθείς με το σπίτι, αλλά και να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου, κάνοντας μια συζήτηση που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες και τα «θέλω» σου. Ο Ήλιος πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις δεδομένα και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να μην ήσουν σε θέση να αντιληφθείς.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες εντάσεις θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι πιεστικός με το ταίρι σου. «Ρίξε και λίγο νερό στο κρασί σου» και θα δεις ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό σου, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση ώστε να χειριστείς άμεσα ο,τιδήποτε απαιτήσει την εμπλοκή σου. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, ιδιαίτερα στα μικρά γράμματα που βρίσκονται στο τέλος!

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα είναι αρκετά θετική. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύεται η φαντασία, γεγονός που σε βοηθάει να ταξιδέψεις για λίγο στον κόσμο των επιθυμιών και των πιο κρυφών σου ονείρων. Με τον τρόπο αυτό έρχεσαι πιο κοντά με τον βαθύτερο εαυτό σου και έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να τον κατανοήσεις πλήρως. Αξιοποίησε την χαλαρότητα και την ψυχραιμία που σε χαρακτηρίζει για να χειριστείς δύσκολες υποθέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αφήσεις έξω από τη σχέση σου τα όποια προβλήματα που έχουν δημιουργήσει απόσταση τελευταία. Εσύ που βρίσκεσαι σε μοναχική περίοδο, αξιοποίησε το θετικό κλίμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό είναι να κινηθείς απαλλαγμένος από άγχος για να πάνε καλά τα πράγματα. Μέσα στον πανικό δεν θα μπορέσεις να κινηθείς σωστά, έτσι ώστε να ωφελήσεις την επαγγελματική σου πορεία. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Σκέψου καλά πριν από κάθε κίνηση.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει μια όμορφη ημέρα. Θα έχεις καλή διάθεση, υπομονή και ηρεμία. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμά σου χωρίς εντάσεις και γκρίνιες. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να απομονωθείς για να μπορέσεις να «τα πεις» για λίγο με τον εαυτό σου. Έτσι, θα έρθει η συνειδητοποίηση και η εσωτερική ισορροπία. Η ημέρα είναι αρκετά βατή και σου προσφέρεται ως αντιστάθμισμα στην πίεση των προηγούμενων ημερών. Η αισθηματική σου ζωή ευνοείται. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα έχουν μπει σε τάξη και εσύ μπορείς να χαρείς τη σημερινή βραδιά στο πλευρό του συντρόφου σου. Υπάρχει έντονη φαντασία και καλή διάθεση, επομένως μην περιμένεις άλλο! Άφησε τα προβλήματα της καθημερινότητας και κοίτα να περάσεις απολαυστικά με το ταίρι σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, αλλά για να εξασφαλίσεις την καλή πορεία δείξε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάποιες προτάσεις για να μην πέσεις σε παγίδες. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Με προσοχή κάνε κάποιες κινήσεις που θα σου φέρουν έσοδα.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα σε βοηθάει να καλύψεις τις ανάγκες σου και μάλιστα εκείνες που σχετίζονται με πιο υλιστικά πράγματα. Παράλληλα, θα μπορείς να κάνεις ευχάριστες συναντήσεις μιας και η διάθεσή σου θα είναι πολύ θετική. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα προς το προσωπικό ταξίδι της αυτογνωσίας και της εξέλιξης. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε βοηθάει να κάνεις σημαντικά βήματα στο μονοπάτι της πνευματικής σου ανάπτυξης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά τα πράγματα φαίνεται πως θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα απόψε. Δεν θα λείψει η τρυφερότητα, η καλή διάθεση και η ουσιαστική επικοινωνία. Αν είσαι μόνος, το ευνοϊκό κλίμα μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις ένα νέο σύντροφο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπημένη στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Με ψυχραιμία θα μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, γι’ αυτό βάλε ένα καλό πρόγραμμα και ακολούθησε το.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, μια πολύ θετική ημέρα σου χαρίζει η Σελήνη στον Ταύρο. Μπορείς να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάς και νοιάζεσαι, αλλά και με νέα πρόσωπα που θέλεις να προσεγγίσεις. Η καλή σου διάθεση σε κάνει προσιτό και κάτι περισσότερο από «καλή παρέα». Έχεις μια χαρακτηριστική ηρεμία που σε βοηθάει να απολαύσεις τις στιγμές, χωρίς να αναζητάς κάτι πέρα από εκεί. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο, σου δίνει το πάτημα για να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και να ασκήσεις την αυτοκριτική σου. Τα συμπεράσματα είναι πάντα πολύτιμα…

Αισθηματικές
Η ημέρα προσφέρει τις θετικές επιρροές που χρειάζεσαι για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να τον κάνεις να περάσει καλά μαζί σου. Αν είσαι μόνος, η καλή διάθεση και το θερμό κλίμα σε βοηθούν να καταφέρεις μια νέα κατάκτηση. Αξιοποίησε την ημέρα και μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλά επίπεδα και εσύ νιώθεις αρκετά ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Έχεις όρεξη να συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς. Η πορεία των οικονομικών σου δεν είναι και η καλύτερη και πρέπει επειγόντως να κάνεις έξυπνες και συνετές κινήσεις.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι θετικές όψεις του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο αντίστοιχα, σου προσφέρουν το ιδανικό κλίμα για να νιώσεις ο εαυτός σου! Από τη μία η πνευματική σου ανάπτυξη θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα και θα βρει τον τρόπο να βρεθεί στο προσκήνιο. Παράλληλα, η φαντασία θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο κοντά στην πραγματικότητα, ζώντας μέσα από αυτή όλα όσα πρόκειται να κάνεις πράξη. Από την άλλη, είναι μια καλή στιγμή για να σταθείς με θάρρος απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό και να κρίνεις τις πράξεις σου με αντικειμενικότητα και ουσία.

Αισθηματικές
Μια όμορφη και γαλήνια ημέρα σε περιμένει για να την περάσεις παρέα με τον σύντροφό σου. Μπορείς να αφήσεις τις σκοτούρες τις καθημερινότητας στην άκρη και να αφιερώσεις τη βραδιά στον αγαπημένο σου. Εξάλλου, υπάρχει τόσο καλό συναίσθημα που είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πρέπει να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που σου δημιουργούν καθυστερήσεις στην εξέλιξη των σχεδίων. Μέσα από κάποιες συνεργασίες θα βρεις τον τρόπο να βγεις από το αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η εύνοια της σημερινής Σελήνης στον Ταύρο θα αγγίξει και το δικό σου ζώδιο. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα που θέλεις προκειμένου να επιτύχεις το σκοπό σου σε οποιονδήποτε τομέα. Είσαι αρκετά ευχάριστος ως παρέα, γεγονός που σου χαρίζει πόντους στην προσπάθειά σου να πείσεις για τη θέση σου ή για τις ιδέες σου. Επίσης, το καλό είναι ότι δεν αναμένονται εκπλήξεις ή καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Χαλάρωσε, διασκέδασε και βρες λίγο χρόνο για εσένα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου διανύει μια καλή περίοδο και μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου αν θέλεις για την πορεία της. Φρόντισε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να πεις αυτά που θέλεις χωρίς ενδοιασμούς. Έτσι, θα μπορέσετε και να βάλετε τη σχέση σε μια σταθερή βάση και να απολαύσετε τη βραδιά στο έπακρο.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές που θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να αποφύγεις τα καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η εργάσιμη εβδομάδα τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Τα πράγματα δεν είναι πιεστικά, εσύ έχεις την ευκαιρία να νιώσεις άνετα και να κάνεις ευχάριστες επαφές, ενώ το σύμπαν σε βοηθάει να εκπληρώσεις τις επιδιώξεις σου για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Μπορείς να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε φέρει την έννοια του «ωραίου». Θέλεις να αλλάξεις την εικόνα σου, να κάνεις αγορές που σχετίζονται με αυτήν, να βελτιώσεις την αισθητική του σπιτιού σου; Ό,τι και αν αποφασίσεις, να ξέρεις ότι η ικανότητά σου να αναγνωρίζεις την υψηλή αισθητική είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη σήμερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα ενδείκνυται για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία θα είναι πολύ καλή και μπορείτε να καθίσετε ήρεμα να κουβεντιάσετε όσα αφορούν στη σχέση σας. Ένα άλλο σενάριο λέει ότι αφήνεις στην άκρη ό,τι ενοχλεί και με όχημα τη φαντασία να ταξιδέψετε όπου λαχταράει η ψυχή σας, χωρίς λόγια και αναλύσεις. Εσύ διαλέγεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αρκεί να αφήσεις και κάποιες μαύρες σκέψεις στην άκρη. Με τον τρόπο αυτό θα δεις ότι όλα μπορούν να κινηθούν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου, ωστόσο, θέλουν προσοχή. Μην ξοδεύεις πέρα του προγραμματισμού σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μια όμορφη Παρασκευή σε περιμένει, για να κλείσει και αυτή η απαιτητική εβδομάδα. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις με καλή παρέα και αγαπημένα πρόσωπα. Η πίεση και η βιασύνη δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετος και αποτελεσματικός. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για σκέψη και «διαλογισμό». Σκέψου ό,τι σου έχει προσφέρει το σύμπαν, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη σου και προσπάθησε να εμβαθύνεις για να δεις πιο καθαρά τον πραγματικό σου εαυτό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να κάνεις ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφό σου αν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια. Προσπάθησε να μην είσαι επίμονος, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτα με αυτόν τον τρόπο. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να μην είσαι τόσο απαιτητικός με τις επιλογές σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, άφησε τις αλλαγές που σκέφτεσαι για αργότερα. Προς το παρόν ασχολήσου με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την ηρεμία σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, απόλαυσε τη σημερινή ημέρα, δίνοντας ένα όμορφο τελείωμα στην εργάσιμη εβδομάδα. Πάρε μια ανάσα από τις προηγούμενες ημέρες και προετοιμάσου για ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Χαλάρωσε με όποιον τρόπο θέλεις. Θέλεις να μείνεις μόνος και να τα βρεις με τον εαυτό σου; Μπορείς! Θέλεις να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα! Μπορείς; Ό,τι και αν κάνεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να την αφιερώσεις στον σύντροφό σου ή για να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά καλά θα κάνεις να αφήσεις τα άγχη της καθημερινότητας και σήμερα που είναι Παρασκευή να ανοίξεις την πόρτα σου στα όμορφα συναισθήματα να πλημμυρήσουν τη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις την ίδια συμβουλή, δείχνοντας λιγότερη επιφύλαξη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις καθώς θα σου γίνουν προτάσεις και θα σου δοθούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς χωρίς καθυστέρηση. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις προσοχή, έτσι ώστε να κάνεις σωστή διαχείριση.

Απάντηση