Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη πρώτη μέρα του Νοεμβρίου και καλό Μήνα

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που εντείνει τα χαρακτηριστικά σου, διώχνοντας τους συναισθηματισμούς. Σήμερα γίνεσαι ακόμη πιο πεισματάρης και μαχητικός, ικανός να αγωνιστείς για ο,τιδήποτε έχεις βάλει στο μυαλό σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείς να εκτελέσεις άψογα τα σχέδιά σου, αλλά θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν διαμάχες ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου εξελίσσονται αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει και εσύ να διατηρήσεις μια θετική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Πάψε να φέρεσαι εγωιστικά προσπαθώντας να επιβληθείς σε εκείνο. Αν είσαι μόνος, δεν περνάς απαρατήρητος, αλλά δεν έχεις την υπομονή να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πας πολύ καλά, καθώς έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Ωστόσο, σου λείπει η ανεκτικότητα και κινείσαι ανυπόμονα. Είναι καλή ημέρα για να ηγηθείς σε ομαδικές εργασίες. Στα οικονομικά, περιόρισε τα ρίσκα και κινήσου με υπευθυνότητα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, δυναμικά ξεκινάει ο Νοέμβριος, καθώς η ημέρα αυτή αναμένεται έντονη και γεμάτη. Δεν είσαι διατεθειμένος να μείνεις άπραγος, πόσο μάλλον να επαναπαυθείς στα κεκτημένα. Έχεις δύναμη και πάθος με ό,τι καταπιάνεσαι σε κάθε τομέα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνεις παρορμητικός και να δημιουργήσεις εντάσεις με τους γύρω σου. Επωφελήσου από την ημέρα για να δώσεις μια σημαντική ώθηση στα σχέδιά σου, σήμερα που οι δυνάμεις σου μοιάζουν ανεξάντλητες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να μην ανοίξεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Φαίνεται πως έχεις μια τάση να επιβάλλεις τις απόψεις και τα συναισθήματά σου και αυτό πιέζει ασφυκτικά το πρόσωπο που στέκεται δίπλα σου. Χαλάρωσε και πέρνα μια βραδιά ηρεμίας χωρίς εντάσεις.

Επαγγελματικές
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να δεις με μεγάλη ψυχραιμία όσα θα προκύψουν, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από το πουθενά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα μετανιώσεις μετά.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει ορμητικότητα και δυναμισμό. Είσαι διατεθειμένος να πας τα πράγματα στα άκρα, αρκεί να πετύχεις αυτό που θέλεις. Δείξε καλύτερα λίγη υπομονή και μην πιέζεις τόσο πολύ τις καταστάσεις. Ναι μεν δώσε την ώθηση που χρειάζεται στις υποθέσεις που πιστεύεις ότι το έχουν ανάγκη, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία. Μεγάλες αλλαγές μπορούν να γίνουν σήμερα, για αυτό αξιοποίησε την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα δεν μπορεί να κρυφτεί σήμερα και για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που το εκφράζεις. Είσαι μαχητικός ακόμη και σε αυτόν τον τομέα και για αυτό πρέπει να κάνεις κάτι να μετριάσεις την ένταση. Αν είσαι μόνος, φαίνεται πως θα έχεις περιπετειούλες απόψε!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και για να διατηρήσεις την ισορροπία, φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Είναι πιθανό να προκύψουν αλλαγές που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Στα οικονομικά, δείξε εγκράτεια και μην παρασύρεσαι.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, τη σημερινή ημέρα θα νιώθεις λίγο ανίσχυρος μπροστά στον παρορμητισμό σου. Το συναίσθημα υποχωρεί και παύει να ασκεί τη συνηθισμένη του επιρροή. Νιώθεις αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και ανησυχία. Όλα αυτά σε κάνουν κάποιες φορές να κινείσαι χωρίς πρώτα να σκέφτεσαι όσο πρέπει. Για αυτό, προσπάθησε να κατευθύνεις σωστά την ορμή σου αυτή, προκειμένου να σπρώξεις τα πράγματα προς την εξέλιξη που θέλεις. Διαφορετικά κινδυνεύεις να γίνεις θύμα του ίδιου σου του εαυτού.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τους προβληματισμούς που έχεις πάνω σε διάφορους τομείς και να μην τους εκφράζεις στο ταίρι σου χωρίς όρια. Καλύτερα να επικεντρωθείς σε ανάλαφρες συζητήσεις και να μην θίξεις ζητήματα που ενοχλούν. Μπορείς να γίνεις απόλυτος και αυτό δεν είναι καλό για τη σχέση.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι σιγά σιγά θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης όπως επιδιώκεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σου. Συγκρατήσου!

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ο Νοέμβριος ξεκινάει με πάθος, ένταση και συγκέντρωση στο αποτέλεσμα. Θέλεις πάση θυσία να επιτύχεις τα σημερινά σου σχέδια και αυτό σε κάνει να κινείσαι άμεσα, βιαστικά και με μεγάλη φιλοδοξία. Είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου, σε όποιον τομέα και αν αποφασίσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μονάχα τη συμπεριφορά σου με τους γύρω σου, είτε είναι η οικογένεια, είτε οι συνεργάτες, γιατί η ανυπομονησία σου θα σε κάνει ευερέθιστο και επιθετικό αν δεν το ελέγξεις.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας επηρεάζεται από τη Σελήνη στον Κριό, γεγονός που σε κάνει ισχυρογνώμων, απαιτητικό και ανεξάρτητο. Αν είσαι μόνος, περιορίσου σε φιλικές επαφές, αν όχι όμως, φρόντισε να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Άκου και σκέψου προτού μιλήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά πορεύεσαι πολύ καλά και σήμερα θα έχεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα για να λύσεις υποθέσεις που απαιτούν γερά νεύρα αλλά και πάθος. Στα οικονομικά, ίσως υπάρξουν αλλαγές που θα πρέπει να τις χειριστείς με ρεαλισμό. Φρόντισε να κινηθείς με υπομονή και μεθοδικότητα.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Κριό δίνει ένα δυνατό ξεκίνημα για τον μήνα που μπαίνει. Οι αναστολές σου μειώνονται με αποτέλεσμα να είσαι διατεθειμένος να κάνεις ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιτύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Επίσης, είναι ημέρα αλλαγών και διαφοροποιήσεων που θα καταφέρεις να προκαλέσεις μέσα από την δράση σου και τις αποφασιστικές σου κινήσεις. Την ίδια στιγμή σου βγαίνει μια τάση να οδηγήσεις τους γύρω σου, δηλαδή να φερθείς ως ηγέτης. Φρόντισε να το αξιοποιήσεις εκεί που πρέπει και να μην καταπιέσεις όσους σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φαίνεται ότι η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και αναλύσεις. Είσαι βιαστικός, άμεσος και ανυπόμονος, γεγονός που φέρνει μια αμηχανία στη σχέση σου. Χαλάρωσε και άφησε την ένταση της ημέρας μακριά από το δεσμό σου. Αν είσαι μόνος, δεν φαίνεται να είναι η ημέρα κατάλληλη για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πας πολύ καλά, ενώ δεν θα λείψουν σήμερα και κάποιες αλλαγές, είτε τις επεδίωκες, είτε όχι. Δείξε λίγη ανεκτικότητα που θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς χωρίς να ανέβουν οι τόνοι. Στα οικονομικά, μην παίρνεις ρίσκα και μην προχωράς ακόμη με επενδύσεις.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Νοέμβριος κάνει το ξεκίνημά του δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Έχεις το πείσμα και την μαχητικότητα που χρειάζεσαι για να επιφέρεις τις αλλαγές που έχεις σχεδιάσει ή τουλάχιστον είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις την αρχή αυτών. Πρέπει, όμως, να καλλιεργήσεις την υπομονή και την ανεκτικότητα για να δεις σε βάθος τις καταστάσεις και να μην τις προσπεράσεις με βιασύνη κοιτάζοντας μόνο στην επιφάνεια. Διοχέτευσε το πάθος και την οξυδέρκεια σε δημιουργικές ενασχολήσεις, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την επιρροή της ημέρας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα και διαφωνίες μέσα στη σχέση σου. Περιόρισε την έκταση των εντάσεων μιλώντας ήρεμα χωρίς να σκαλίζεις το παρελθόν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές απόψε, αλλά χωρίς μακροπρόθεσμες βλέψεις.

Επαγγελματικές
Θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες σήμερα, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού με κάποιες κινήσεις που έχεις κάνει. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να προγραμματίσεις εκ νέου τα επόμενα βήματά σου.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Κριό βγάζει στην επιφάνεια την παρόρμησή σου και σε κάνει ανυπόμονο έως και επιπόλαιο κάποιες φορές. Σου δίνει ακόμη περισσότερο πείσμα για να φτάσεις με επιτυχία στον σκοπό σου, όμως δεν σε βοηθάει να ελέγξεις την βιασύνη και την ανυπομονησία. Σήμερα είναι επίσης, πιθανό να γίνεις πιο διαχυτικός με το συναίσθημά σου, γεγονός που μπορεί να φέρει εντάσεις αν δεν καταφέρεις να το κοντρολάρεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο και να αξιοποιήσεις την επιρροή των πλανητών για να οδηγηθείς σε δημιουργικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η ημέρα κρύβει ένταση, βιαστικές συνομιλίες και ανυπομονησία. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα επηρεάσουν και τη σχέση σου, για αυτό καλά θα κάνεις να υποχωρήσεις σε κάποια σημεία προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες. Ειδάλλως, ετοιμάσου να φτάσεις στα άκρα!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, δεν θα λείψουν τα προβλήματα σήμερα. Για τον λόγο αυτό, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Καλό είναι να μην προχωρήσεις με την επικύρωση συμφωνιών που αφορούν στο μέλλον.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με βιασύνη και στιβαρό βήμα μπαίνει ο Νοέμβρης. Κάνει την είσοδό του με αποφασιστικότητα και πυγμή, έτσι ώστε να σου δώσει την αυτοπεποίθηση να αλλάξεις ό,τι θεωρείς ότι δεν έχει μέλλον. Μπορείς να κινηθείς με δυναμισμό, έτσι με σκοπό να επηρεάσεις με τις απόψεις σου συνεργάτες και συναδέλφους, όμως πρόσεξε πολύ τον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Μπορείς να γίνεις εριστικός και απόλυτος, γεγονός που οδηγεί σε συγκρούσεις. Καλύτερα να το αποφύγεις.

Αισθηματικές
Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης, πόσο μάλλον να σκαλίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Καλύτερα να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ χωρίς πολλά λόγια και αναλύσεις. Αν είσαι μόνος, καλύτερα να προτιμήσεις την παρέα φίλων.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο νου σου. Έχεις αρκετή μαχητικότητα και πείσμα που σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις απαιτητικές υποθέσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε σπατάλες.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, αποφασιστικά και με βιασύνη «εισβάλλει» ο μήνας! Η Σελήνη στον Κριό σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος, αποφασιστικός και ανεξάρτητος. Είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις, χωρίς καθυστερήσεις. Υπάρχει ζωηράδα και ένταση στις κινήσεις και στον λόγο σου, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει στις υποθέσεις σου, αλλά μπορεί να σε κάνει δυσάρεστη παρέα ή συνομιλητή. Δεν είναι καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις, γιατί σου λείπει η υπομονή. Όμως, μπορείς να λύσεις ζητήματα που χρειάζονται πυγμή.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε καλό επίπεδο και για να συνεχίσει να είναι στην ίδια κατάσταση θα πρέπει σήμερα να συγκρατήσεις την ορμή και την επιμονή σου. Δείξε υπομονή, άκου τί έχει να σου πει ο άνθρωπός σου και μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις σκέψεις και τα «θέλω» σου.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά χάρη στον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει, αλλά φρόντισε να περιορίσεις το άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται αν κινηθείς έξυπνα και χωρίς βιασύνες.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί σε τούτη την ημέρα. Είναι η πρώτη του Νοέμβρη και ήδη ο μήνας ξεκινάει με πείσμα και δυναμισμό. Είσαι σε θέση να πρωτοπορήσεις, να σταθείς μπροστά στα δύσκολα και να βρεις άμεσες λύσεις όπου χρειάζεται. Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, καθώς η επίτευξη του στόχου είναι πιο σημαντική από κάθε φόβο και ανασφάλεια. Γίνεσαι, όμως, ευερέθιστος και αυτό δεν σε κάνει και πολύ αγαπητό. Επίσης, προσπαθείς να επιβληθείς με κάθε τρόπο, πράγμα που φέρνει αντίδραση και σύγκρουση. Λίγη προσοχή λοιπόν…

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι αρκετά έντονη και θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να ρίξεις τους τόνους και στην προσωπική σου ζωή. Ο σύντροφός σου δεν έχει διάθεση για διαμάχες και διαφωνίες, όπως και εσύ. Χαλάρωσε και φρόντισε να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ χωρίς να προσπαθήσεις να βγάλεις ιδιαίτερα συμπεράσματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να τελειώνεις με κάποιες υποθέσεις που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Δεν θα δυσκολευτείς να το κάνεις σήμερα που έχεις τόση δύναμη και πάθος σε ό,τι κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, όση σοφία έχεις συγκεντρώσει μιας και είσαι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μέσα σου νιώθεις σαν βόμβα που είσαι έτοιμη να σκάσεις. Έχεις ανάγκη να κάνεις πολλά, δεν μπορείς να μείνεις στη θέση σου και δεν θα μπορέσεις να ησυχάσεις αν δεν φτάσεις εκεί που επιδιώκεις. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την οξυδέρκεια και την αυτοπεποίθηση για να βάλεις σε μια σειρά τα προβλήματα και να λύσεις όσα από αυτά γίνεται χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όμως, πρόσεξε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές
Αισθηματικά, τα πράγματα θα είναι αρκετά πιεσμένα. Η ένταση της ημέρας βρίσκει διέξοδο και στην προσωπική σου ζωή και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να κρατήσεις την αρμονία στον δεσμό σου. Μην γίνεσαι πιεστικός και περιόρισε την γκρίνια. Χαλάρωσε και απόφυγε τις μακροσκελείς συζητήσεις.

Επαγγελματικές
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα στον επαγγελματικό τομέα. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να συγκρατήσεις την ορμητικότητά σου. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου νέα ανοίγματα, γιατί φαίνεται πως θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Απάντηση