ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 24/10

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη δίνοντάς σου αυθορμητισμό και ανυπομονησία. Μη βιάζεσαι και φρόντισε να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν, έτσι ώστε να μην απογοητευτείς από τα γεγονότα σε σχέση με τις προσδοκίες σου. Τα ταξίδια και η γνώση συνεχίζουν να σε ενθουσιάζουν, για αυτό σήμερα είναι η τελευταία σου προθεσμία για να ασχοληθείς. Η δημοτικότητά σου ενισχύεται, ενώ υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις σήμερα για να την «ανεβάσεις» κι άλλο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά δέχεσαι μια θετικότατη επιρροή με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αντιληφθείς εύκολα και χωρίς πολλές εξηγήσεις πράγματα και καταστάσεις. Έτσι, θα καταφέρεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να λύσεις όποια προβλήματα υπάρχουν ήσυχα και χωρίς εντάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά ευθύς και πολύ αισιόδοξος, τόσο που θα έχεις τη δύναμη να ξεπερνάς κάθε αντιξοότητα. Σήμερα είναι καλή ευκαιρία να αποδεχθείς την πρόταση για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι που θα βοηθήσει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις κινηθείς σωστά αν στηριχθείς στην καλή σου διαίσθηση.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αναμένεται αρκετά θετική, αν και θα πρέπει να είσαι σε θέση να ελέγξεις τη βιασύνη που θα σε χαρακτηρίζει. Το συναίσθημα είναι πλούσιο και το κυρίαρχο θα είναι η αισιοδοξία που σου φέρνει η Σελήνη στον Τοξότη. Θα είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και αυτό βοηθάει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και επαγγελματικό για να χειριστείς πιο απαιτητικές καταστάσεις. Όπως καταλαβαίνεις, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις συζητήσεις, να λύσεις περίπλοκες καταστάσεις και γενικότερα να κάνεις βήματα προόδου με τα σχέδιά σου, αρκεί να μην βιάζεσαι!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, με τον Ερμή να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ικανότητα να κατανοείς πράγματα που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνοντας τις σωστές κινήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα έχεις την εύνοια και την αποδοχή των γύρω σου, καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ευνοεί την δημοτικότητά σου μέσα από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Στα οικονομικά, μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τον αυθορμητισμό και θα δεις ότι θα μπορέσεις να κινηθείς πολύ έξυπνα.

 

Δίδυμοι
Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό ενισχύει τη δημοτικότητά σου και σε ωθεί ακόμη περισσότερο να ασχοληθείς με τα κοινά. Εξάλλου, αγαπητέ Δίδυμε, μια τέτοια συμπεριφορά δε σου είναι άγνωστη! Το αντίθετο μάλιστα, είσαι άνθρωπος που ξέρεις πώς να κάνεις επαφές και να προωθήσεις το δημόσιο προφίλ σου. Για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα και οργανώσου κατάλληλα στον τομέα αυτό. Η ισχυρή σου αντιληπτική ικανότητα θα σε βοηθήσει, επίσης, να καταλάβεις αν κινείσαι λάθος ή αν θα πρέπει να συνεχίσεις το δρόμο σου ως έχει.

Αισθηματικές
Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση δημιουργούν ένα κλίμα πιο ανάλαφρο και χαλαρό που σου επιτρέπει να περάσεις στιγμές ανάπαυσης, αλλά και εκτόνωσης με το ταίρι σου. Μπορείς να οργανώσεις μια έξοδο σε θέατρο, κινηματογράφο ή για να ακούσετε ζωντανή μουσική, μιας και η καλλιτεχνική τάση είναι χαρακτηριστικό της ημέρας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι αρκετά δυναμικός σήμερα και θα καταφέρεις να δείξεις τις ικανότητές σου μέσα από τις αποφάσεις που θα λάβεις, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν βελτίωση, αρκεί να κινηθείς με τον που απαιτείται.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη και η θέση της αυτή σε κάνει να έρχεσαι πιο κοντά στη μόρφωση και στα ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με την επέκταση των γνώσεών σου. Μπορείς να διαβάσεις και να συλλέξεις πληροφορίες γύρω από θέματα που σε ενδιαφέρουν, να ξεκινήσεις τη μελέτη μιας γλώσσας ή ενός νέου γνωστικού αντικειμένου. Επίσης, μπορείς να κάνεις κάποια εξόρμηση, να οργανώσεις ένα ταξίδι ή ακόμη και μια ασχολία εντός πόλης που θα σε κάνει να ξεφύγεις και να έρθεις σε επαφή με κάτι νέο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό, ενώ το συναίσθημα αρκετά πλούσιο. Μπορείς να αντιληφθείς τα προβλήματα στη σχέση σου ή τους προβληματισμούς του συντρόφου σου χωρίς ιδιαίτερες επεξηγήσεις. Έτσι, είσαι σε θέση να ενεργήσεις άμεσα προκειμένου να ελαχιστοποιήσεις την απόσταση μεταξύ σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι μια καλή ημέρα για να αντιμετωπίσεις απαιτητικές υποθέσεις, καθώς ο ενθουσιασμός που νιώθεις σε βοηθάει να κινηθείς με αποφασιστικότητα και καλή διάθεση μέχρι να βρεις τις λύσεις. Στα οικονομικά μην βιάζεσαι να κάνεις συναλλαγές που μπορεί να αποδειχθούν διαφορετικές από αυτό που ήλπιζες.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη και παράλληλα σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό. Τί σημαίνει όλο αυτό; Καλή διάθεση, ενεργητικότητα και αισιοδοξία. Ο τομέας της επικοινωνίας δεν αποτελεί πρόβλημα για εσένα και μάλιστα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι ώστε να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου ή να φτιάξεις την εικόνα σου προς τους άλλους. Επομένως, όπως και αν αξιοποιήσεις την εύνοια αυτή μπορείς να βελτιώσεις τόσο τα αισθηματικά σου, όσο και τα επαγγελματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, καθώς υπάρχει κέφι και αισιοδοξία. Μπορείς να πλησιάσεις το ταίρι σου και μάλιστα να κατανοήσεις τις προθέσεις του χωρίς να χρειαστούν πολλά λόγια. Υπάρχει μια καλή επικοινωνία που βοηθάει να ξεδιαλύνετε τα σύννεφα τις σχέσεις. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου αντίστοιχα το καλό κλίμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι μια ακόμη ημέρα που μπορείς να ασχοληθείς με απαιτητικές εκκρεμότητες, ενώ μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα ευνοήσουν τη θέση σου μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να κινηθείς έξυπνα και να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα αναμένεται αρκετά ευνοϊκή σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Μπορείς να κάνεις αποτελεσματικές επικοινωνίες με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και στους τομείς που σε απασχολούν περισσότερο. Λύσε τα προβλήματα τις δουλειάς με τον διάλογο ή καταλάγιασε τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, με κατανόηση και συζήτηση. Είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος σήμερα και μπορείς να κατανοήσεις τα δεδομένα χωρίς να χρειαστούν διευκρινίσεις και περιττές αναλύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και καλής διάθεσης. Έτσι, όχι μόνο θα βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης, αλλά θα μπορέσεις να αφήσεις και χρόνο για να περάσετε όμορφα μαζί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ασχολήσου με αρμοδιότητες που απαιτούν ενέργεια και δυναμισμό. Η σημερινή αισιόδοξη ματιά σου σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάθε αντιξοότητα. Σκέψου χωρίς παρωπίδες και θα δεις ότι οι λύσεις είναι πιο απλές από ό,τι φαντάζεσαι. Φρόντισε μόνο να μην κινείσαι με αυθορμητισμό και βιασύνη. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα αναμένεται αρκετά ευνοϊκή. Θα υπάρχει καλή διάθεση, καλή επικοινωνία και γενικότερα ένα ιδανικό κλίμα για να περάσεις καλά, να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους και να ενισχύσεις την εικόνα σου. Για αυτό φρόντισε να οργανώσεις μια βραδιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, έτσι ώστε να χαλαρώσεις με καλή παρέα. Η εικόνα σου μπορεί, επίσης, να βελτιωθεί μέσα από στοχευμένες κινήσεις που θα κάνεις και ειδικά ό,τι αφορά στον ρόλο που παίζεις σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, είναι μια καλή ημέρα που θα σε βοηθήσει να λύσεις τις διαφορές που υπάρχουν στη σχέση σου και να περάσεις καλά. Υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση. Με τις συνθήκες αυτές οποιοδήποτε σημαντικό θέμα μπορεί να συζητηθεί και να επιλυθεί χωρίς εντάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα είσαι αρκετά δυναμικός και αισιόδοξος, έτσι ώστε να βρεις τις λύσεις σε προβλήματα για απαιτητικούς λύτες. Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά, κινήσου χωρίς βιασύνες, παίρνοντας τον χρόνο σου προτού αποφασίσεις.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται για μια ακόμη ημέρα στον Τοξότη. Η θέση της αυτή είναι αρκετά καλή δίνοντας θετικές επιρροές και στο δικό σου ζώδιο. Το συναίσθημα είναι πλούσιο και ενθουσιώδες. Έχεις καλή διάθεση και μπορείς να δεις με θετική ματιά όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάς και να εκφράσεις το συναίσθημά σου ευθέως, πράγμα που δυσκολεύεσαι να κάνεις κατά γενική ομολογία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ημέρα μπορεί να κυλήσει πολύ όμορφα, γιατί ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται αρκετά σήμερα. Φαίνεται πως ο,τιδήποτε δημιουργεί απόσταση μπορεί να ξεκαθαριστεί δια λόγου στη σχέση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου δεινότητα για να κάνεις την προσέγγιση που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή ως προς τον τρόπο που λειτουργείς. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο αυθόρμητος. Δείξε πειθαρχία, έτσι ώστε να σκεφτείς καθαρά και ορθολογικά. Έτσι, θα αποφύγεις και τις απογοητεύσεις. Στα οικονομικά, κάνε προσεκτικά βήματα και απόφυγε τις σπατάλες.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου, επομένως η ψυχική σου διάθεση είναι σε πλήρη αρμονία με την ύπαρξή σου. Θα είσαι αρκετά εκφραστικός και επικοινωνιακός, χαρακτηριστικό που σε κάνει να πλησιάζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και όχι μόνο. Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου μέσα στο κοινωνικό σύνολο ή μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Δέχεσαι τη διαφορετικότητα και κατ’ επέκταση τις απόψεις των άλλων χωρίς να δείχνεις εγωισμό. Αυτή η ιδιότητα σε κάνει ιδανικό συνομιλητή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου ευνοούνται σήμερα καθώς ο τρόπος που εκφράζεσαι στον τομέα αυτόν θα χαρακτηρίζεται από ευθύτητα και τιμιότητα. Έτσι, ισχυροποιείς τις βάσεις τις σχέσεις σου ή θέτεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα μπορείς να τα πας πολύ καλά αρκεί να μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις που δεν είναι κατάλληλες για τη χρονική περίοδο. Διαφορετικά κινδυνεύεις να φερθείς με αφέλεια και να νιώσεις απογοήτευση από τις προσδοκίες σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς έξυπνα και με αργά, σταθερά βήματα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με τα κοινά και να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν το δημόσιο ή επαγγελματικό σου προφίλ. Ίσως σου προταθεί να αναλάβεις πόστο που θα χρειαστεί να ελέγχεις ή να συναναστρέφεσαι με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Η θετική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα σου χαρίσει τη διαίσθηση που χρειάζεσαι και τη βαθιά αντιληπτική ικανότητα για να χειριστείς σωστά οποιαδήποτε κατάσταση χρειαστεί.

Αισθηματικές
Μια μικρή εξόρμηση φαίνεται πως ευνοείται σήμερα και μάλιστα θα έχει θετικό αντίκτυπο στον αισθηματικό τομέα. Δεν χρειάζεται να κάνεις μονοήμερη εκδρομή για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Ένας περίπατος ή μια ωραία ταινία μπορεί να δώσει χρόνο στη σχέση σου και να σας ταξιδέψει για λίγο σε έναν κόσμο αποκλειστικά για εσάς τους δυο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή, αρκεί να μην κινηθείς βιαστικά. Παράλληλα, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σου. Μήπως ήρθε η στιγμή να κατοχυρώσεις το ρόλο σου στην εργασία; Στα οικονομικά, συνέχισε να κινείσαι με προσοχή και σταθερότητα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό σήμερα δίνει αρκετά ευνοϊκές επιρροές, γεγονός που σου επιτρέπει να κινηθείς με ειλικρίνεια και ευθύτητα, να διασκεδάσεις, να δείξεις καλή διάθεση και να πλησιάσεις τα πρόσωπα που χρειάζεται για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Δείξε προσοχή στον αυθορμητισμό που σου δημιουργεί η Σελήνη στον Τοξότη, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να βιαστείς και να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά σου. Δώσε χρόνο όπου είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές
Η αποδοχή της διαφορετικότητας και το ανοιχτό σου μυαλό απομακρύνουν τις σκιές της σχέσης και σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Συνήθως, αυτό που δημιουργεί εντάσεις είναι η διαφορετικότητα και αυτή δεν φαίνεται να είναι ικανή να επηρεάσει τις ισορροπίες σήμερα.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις για εσένα σήμερα. Όσο δεν βιάζεσαι να κάνεις κινήσεις και παίρνεις το χρόνο σου μπορείς ελπίζεις σε θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να αντιληφθείς την κατάσταση και να προβλέψεις κάποιες εξελίξεις. Για αυτό κινήσου αργά και μεθοδικά.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τους καλλιτεχνικούς τύπους ή για όσα άτομα ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την τέχνη. Άφησε την τάση σου αυτή να εκφραστεί με οποιονδήποτε τρόπο σου ταιριάζει και θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα και πιο ολοκληρωμένος. Παράλληλα η διαίσθησή σου ενισχύεται, γεγονός πολύ ευνοϊκό για να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα. Ειδικά στα επαγγελματικά, είναι μια καλή ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου ευνοούνται σήμερα καθώς ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε βοηθάει να αντιληφθείς τα δεδομένα χωρίς να χρειάζεται υπερβολική ανάλυση ή εξηγήσεις. Έτσι, εξοικονομείς χρόνο και ενέργεια με σκοπό να ασχοληθείς με πιο ενδιαφέροντα πράγματα με τον σύντροφό σου…!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να ασχοληθείς με απαιτητικές εκκρεμότητες σήμερα που είσαι αρκετά αισιόδοξος και δυναμικός. Μπορείς ακόμη να κινηθείς έξυπνα προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τους γύρω σου και ειδικά προς τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, συνέχισε να διατηρείς τις ισορροπίες, περιορίζοντας τις σπατάλες.

Απάντηση