ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Βασίλης Τσιάρτας στο Facebook: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν»

«Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», έγραψε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο με ανάρτηση του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, σχετικά με τις διατάξεις αλλαγής φύλου από τα 15 έτη.

 

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν» έγραψε χθες στο προφίλ του στο facebook και συμπλήρωσε: «Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Οι αντιδράσεις ήταν δεκάδες, καθώς ναι μεν υπήρξαν και πολλοί που συμφώνησαν μαζί του, οι περισσότεροι όμως τον επέκριναν τόσο για τις απόψεις του, όσο και για το ύφος που επέλεξε να τις δημοσιοποιήσει.

Vasilis Tsiartas
την Τρίτη
Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.
Υ. Γ
Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα.  😡 😡 😡
Σήμερα το πρωί ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε στο θέμα, σε ηπιότερους τόνους, απαντώντας σε όσους τον επέκριναν για τις θέσεις του και εξηγώντας αναλυτικά την άποψή του για το θέμα.

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», ήταν τα λόγια του.

Αν και μάλλον ήθελε να κατευνάσει τα πνεύματα με τη νέα ανάρτησή του, ο ποδοσφαιριστής κατάφερε τελικά το αντίθετο. Τις τελευταίες ώρες τόσο κάτω από την ανάρτησή του, όσο και στο Twitter, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος ανάμεσα σε αυτούς που συμφωνούν απόλυτα μαζί του, αυτούς που διαφωνούν κατηγορηματικά και θεωρούν απαράδεκτες τις δηλώσεις του και αυτούς που διαφωνούν με το ακραίο τρόπο που εκφράστηκε.

«Συμφωνώ και επαυξάνω Βασιλη. Στο μόνο που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι η φυση είναι η μητέρα μας και όχι το παραμύθι περι θεού με Αδάμ και Ευα», έγραψε ένας χρήστης στο Facebook, στηρίζοντας τον Τσιάρτα, ενώ ένας άλλος επανέλαβε την άποψη του ποδοσφαιριστή λέγοντας ότι «Ο Θεός ή η φύση έφτιαξε το αρσενικό και το θηλυκό στους ανθρώπους και στα ζώα όλα τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε».

«Κατάντια πως φτάσαμε ως εδώ ένα δεκαπεντάχρονο έχει την επιλογή αλλαγής φύλου, είπαμε να δεχτούμε την διαφορετικότητα και να μην μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή αλλά εδώ ξεπεράσαμε κάθε φραγμό ηθικής και σεβασμού!», γράφει ένας άλλος χρήστης κάτω από την ανάρτηση, και ένας τέταρτος δίνει συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή: «Μπράβο σας τουλάχιστον τους λογικούς μας αντιπροσωπεύετε οσο για τους άλλους υπάρχουν και ψυχίατροι…Μη μασάς Μάγε, συνέχισε να “σκοράρεις” και με τα λόγια σου!!!»

Ανάμεσα στους σχολιαστές υπήρξαν φυσικά και εκείνοι που διαφώνησαν κάθετα με τις απόψεις του ποδοσφαιριστή. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω σχόλιο: «Δυστυχώς το αριστερό σου πόδι σου έδωσε δημοσιότητα και κάθε ηλίθια σκέψη σου επηρεάζει κόσμο εννοείται πως αυτό που λες είναι ρατσιστικό εννοείτε πως είσαι λάθος που παρομοιάζεις την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία αλλά ακόμα πιο λάθος είναι ότι έχεις υποστηρικτές που σε περίπτωση που το παιδί τους έβγαινε διαφορετικό η καταστροφή του θα ξεκινούσε από το σπίτι…έχω να σου πω ότι είσαι ΒΛΑΚΑΣ και επικίνδυνος».

Χαμός και στο Twitter

Αρκετά ήταν τα σχόλια για τον ποδοσφαιριστή και στο Twitter, όπου το όνομα «Τσιάρτας» βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα trends τις τελευταίες ώρες. Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις:

Πάντως ο ποδοσφαιριστής δείχνει… αμετανόητος, αφού πριν λίγη ώρα δημοσίευσε την εξής απάντηση σε υβριστικό σχόλιο στο Facebook: «Όσο κ να με βρίζετε όσα κ να λέτε ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται ούτε να με φιμώσετε ούτε να μου αλλάξετε γνώμη. Αυτη ειναι η άποψη μου κ ΤΕΛΟΣ.Οι αντιδράσεις σας δείχνουν κ τις ενοχές σας».

Απάντηση