ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 19/8

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η στιγμή να καλωσορίσεις στη ζωή σου την επιτυχία. Μέσα από τον οραματισμό για μια καλύτερη ζωή με περισσότερο πλούτο, θα μπορέσεις να φέρεις πιο κοντά σου το όνειρο. Αυτό με τη σειρά του θα βρει τρόπο να γίνει πραγματικότητα. Για αυτό μην χάνεις την ελπίδα και συνέχισε να κινείσαι με θάρρος και πίστη σε αυτά που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε λίγο ενδιαφέρον παραπάνω στον σύντροφό σου. Θέλει να ξέρει όσα περισσότερα γίνεται για εσένα και να μην του κρατάς μυστικά. Σεβάσου την επιθυμία του και ένταξέ τον στο πρόγραμμά σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις συνοδοιπόρο στη ζωή, καλό είναι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να βάλεις στο πρόγραμμά σου νέες ασχολίες. Έτσι ο κύκλος γνωριμιών σου θα μεγαλώσει και θα μπορέσεις να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Οι ικανότητές σου στον επαγγελματικό τομέα σε κάνουν επιτυχημένο επαγγελματία. Ωστόσο, πρόσεξε τη στάση σου απέναντι σε συναδέλφους, καθώς υπάρχει η τάση να διαστρεβλώνονται κάποια λεγόμενα και να γίνονται αφορμή παρεξηγήσεων. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα χειριστείς άμεσα με περισσότερη υπευθυνότητα. Υπάρχουν εκκρεμότητες με δανεικά που πρέπει να διευθετήσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πάθος θα χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου σήμερα, είτε είναι φιλικές, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές. Διοχέτευσε, λοιπόν, αυτή την τεράστια δύναμη προκειμένου να οδηγηθείς σε θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, το πάθος μπορεί να είναι από τη μια λυτρωτικό και ενισχυτικό για μια σχέση οποιασδήποτε μορφής, αλλά σε υπερβολικό βαθμό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Άρα σκέψου πως θα το διαχειριστείς.

Αισθηματικές
Το πάθος και η φλόγα στη σχέση σου θα είναι εμφανή καθ’ όλη τη διάρκεια. Η δύναμη αυτή που πηγάζει από μέσα σου, θα προσφέρει ισορροπία στη σχέση και θα σε βοηθήσει να επανορθώσεις κάποια μικρά λάθη του παρελθόντος. Ο σύντροφός σου προτίθεται να σου συγχωρήσει ο,τιδήποτε σήμερα. Αν πάλι αναζητάς το πάθος στη ζωή σου, η λάμψη και η γοητεία σήμερα σε βοηθούν να προσελκύσεις τα σωστά άτομα. Το τι θα ακολουθήσει εξαρτάται από εσένα!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου εξελίσσεται αρκετά καλά και εσένα σε διακατέχει μια ανυπομονησία να κατακτήσεις την επιτυχία. Δείξε υπομονή και εξυπνάδα, επωφελήσου από τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σου και πολύ σύντομα τα όνειρά σου θα υλοποιηθούν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε βάζουν σε σκέψεις, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Ωστόσο, με προσεκτικές κινήσεις και σωστή τακτική θα μπορέσεις να αυξήσεις ικανοποιητικά τα έσοδά σου.

 

Δίδυμοι
Η μέρα αναμένεται πολύ θετική για εσένα εξαιτίας της κίνησης των πλανητών, αγαπητέ Δίδυμε. Θα μπορέσεις να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά, έτσι ώστε με τάξη και προγραμματισμό να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Θα μπορέσεις έτσι να βελτιώσεις και την υγεία σου αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι δυο τομείς που δέχονται θετικότατες επιρροές. Η παραγωγικότητά σου θα αυξηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται συναίσθημα για να τραφεί και καθόλου εγωισμό. Για αυτό κάνε την υπέρβαση και προσέγγισε τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να συζητήσετε αφ’ ενός προβλήματα που αφορούν τον καθένα ξεχωριστά και αφ’ ετέρου εκείνα που δημιουργούνται ανάμεσά σας ως συνέπεια της καθημερινότητας. Αν πάλι είσαι μόνος αυτό το διάστημα, εκμεταλλεύσου το χρόνο για να ξεκαθαρίσεις τι ψάχνεις και έπειτα να βρεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με φίλους. Η αυτογνωσία δημιουργεί αυτοπεποίθηση και έτσι αυξάνεται η γοητεία σου!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα ανοιχτούν πολλοί δρόμοι μπροστά σου και εσύ θα κληθείς να αποφασίσεις. Έχε στο νου σου ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι σου ταιριάζει περισσότερο. Η οικονομική σου κατάσταση περιλαμβάνει αρκετά έξοδα, πίεση και προσπάθεια. Μην αφήνεις την κατάσταση να σε παρασύρει. Διατήρησε τον έλεγχο και βήμα-βήμα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις μια και καλή.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, παρά την ιδιοσυγκρασία σου, αναζητάς τον ενθουσιασμό και είσαι διατεθειμένος να παίξεις ριψοκίνδυνα. Θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και θέλεις να βάλει στη ζωή σου το πάθος ανεβάζοντας την αδρεναλίνη. Καλά θα κάνεις για να σπάσεις λίγο την μονοτονία της καθημερινότητας. Να νιώσεις τη ζωντάνια να κυλάει στο αίμα σου. Ίσως είναι η ευκαιρία να εντάξεις στη ζωή σου ένα νέο χόμπι ή άθλημα που θα σε ωφελήσει, σωματικά και ψυχικά.

Αισθηματικές
Το πάθος που σε διακατέχει καλό είναι να το αφήσεις να περάσει και στη σχέση σου. Ξεσήκωσε το ταίρι σου, πάρ’ το από το χέρι και ζήτησέ του να σε ακολουθήσει σε περιπέτειες έξω από τα συνηθισμένα. Έτσι θα νιώσετε κοντά ο ένας στον άλλον και πιο χαρούμενοι από ποτέ. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι στην τρέλα, άφησε την εσωτερική παρόρμηση να ξεσηκώσει τα βλέμματα και να κάνει τις καρδιές να χτυπήσουν πιο δυνατά. Βγες, διασκέδασε και άφησε το πρώτο βήμα στο βλέμμα εκείνο που θα σε μαγνητίσει.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, μπορείς να λάβεις ρίσκα ή να δεχθείς νέες συνεργασίες. Να είσαι όμως ξεκάθαρος με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Αν ξέρεις που θέλεις να πας μην διστάσεις να το διεκδικήσεις. Τα οικονομικά σου, ίσως επωμιστούν τις συνέπειες της αλλόκοτης διάθεσής σου. Ακόμη και αν έχεις λίγο ξεφύγει, ξέρεις πως να επανορθώσεις αφού ξέρεις να πειθαρχείς σε προγραμματισμούς.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, μπορείς να ασχοληθείς επιτυχώς με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή εστία. Αν υπάρχουν ημιτελείς εργασίες σχετικά με τον τομέα αυτό, καλό είναι να ασχοληθείς με αυτές γιατί τώρα μπορούν να ολοκληρωθούν. Θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις προσανατολισμό, εξαιτίας πηγαίων επιθυμιών που έρχονται από τον πυρήνα της προσωπικότητάς σου. Είσαι πολύ ισχυρός και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, έχει όλες τις προδιαγραφές για να κυλήσει όμορφα αρκεί και εσύ να συμβάλεις σε αυτό. Δείξε ουσιαστική παρουσία μέσα στη σχέση και κάνε τον σύντροφό σου να νιώσεις μοναδικός. Όταν είστε μαζί δεν χρειάζεται να μπαίνουν άλλα ζητήματα ανάμεσά σας. Εσύ που ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων, η τύχη είναι με το μέρος σου και σε βοηθάει να προσεγγίσεις μια νέα γνωριμία που σε καθηλώνει από την πρώτη στιγμή.

Επαγγελματικές
Παρά τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια στη δουλειά σου θα καταφέρεις στο τέλος να κινηθείς με απόλυτη επιτυχία βασιζόμενος στο πρόγραμμά σου. Η εύνοια που δέχεσαι θα κάνει τα αποτελέσματα αισθητά πολύ άμεσα. Μην διστάσεις να πιέσεις τις καταστάσεις προς όφελος των σχεδίων σου. Στα οικονομικά συνεχίζεις να έχεις αυξημένα έξοδα και καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες για να ισορροπήσεις. Σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ένα απροσδόκητο πάθος φαίνεται πως γεννιέται μέσα σου. Έχεις ανάγκη να κάνεις πράξη πολλές βαθιές σου επιθυμίες. Μην φοβάσαι να τις εκφράσεις και να τις υλοποιήσεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου για να μάθεις νέα πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου αυτή. Μην συμβιβάζεσαι άλλο και κάνε επιτέλους την υπέρβαση έξω από τα συνηθισμένα.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές απολαύσεις με τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να αναφερθείς σε θέματα που καίνε ή να σκαλίσεις παλιές υποθέσεις. Και σε καμιά περίπτωση μην μεγαλοποιήσεις κανένα ζήτημα. Αν πάλι είσαι μόνος, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα νιώσεις μια έντονη και ουσιαστική επαφή.

Επαγγελματικές
Ευχάριστες οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η τακτοποίηση θεμάτων που σχετίζονται με το νόμο. Η οικονομική σου κατάσταση σε βάζει σε σκέψεις και προσπαθείς να βρεις διεξόδους. Καλό είναι να μην κάνεις σπατάλες και να συνεχίσεις να βαδίζεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ ,σήμερα έχεις μια τάση να παρασύρεσαι εύκολα και να γίνεσαι εύπιστος σε όσα ακούς και βλέπεις. Για αυτό πρόσεξε λίγο παραπάνω για να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις παγίδες. Καλύτερα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε αγαπούν και να αποφεύγεις ανθρώπους που δεν σου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη. Κράτα μικρό καλάθι γενικότερα και άφησε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται.

Αισθηματικές
Υπέροχη η ημέρα για την αισθηματική ζωή. Μια πνοή ανανέωσης πνέει στη σχέση, παρασύροντας σύννεφα και σκοτούρες. Άφησε το συναίσθημα να κατακλύσει σήμερα τις προσωπικές σου στιγμές με το ταίρι σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, θα νιώσεις γοητευμένος από την παρουσία ενός προσώπου που μοιάζει σα να μπήκε πρώτη ημέρα στη ζωή σου. Περίεργα που είναι τα παιχνίδια της αγάπης…

Επαγγελματικές
Νηνεμία στα επαγγελματικά. Η ηρεμία είναι καλό να υπάρχει που και που. Επωφελήσου για να αναδιοργανωθείς, να κάνεις έναν απολογισμό και να επικεντρωθείς με περισσότερο πάθος στα σχέδιά σου. Ακόμη και τα ρίσκα σήμερα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου πασχίζουν να κρατήσουν τις ισορροπίες . Μην ανησυχείς όμως γιατί σύντομα θα μπορέσεις να τα ελέγξεις μέσω ενός καλού προγραμματισμού.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την ενέργεια και τη ζωτικότητα που φέρνουν στη ζωή σου οι πλανήτες. Νιώθεις τόσο δυνατός και ικανός να κατακτήσεις ό,τι σκεφτείς. Η κατάσταση που βιώνεις είναι αυτή που αντιπροσωπεύει καλύτερα τον χαρακτήρα σου. Πάθος και τόλμη, ρίσκα και επιτυχία. Διοχέτευσε την ενέργειά σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Οι γνώμες των τρίτων τώρα περισσεύουν, όχι από αλαζονεία, αλλά από ανάγκη…

Αισθηματικές
Το περίσσεμα ενέργειας σε κάνει τόσο άμεσο αλλά και παρεξηγήσιμο. Έτσι τουλάχιστον μπορεί να σε νιώσει ο σύντροφός σου. Προκειμένου, λοιπόν, να αποφύγεις τις πιθανές συγκρούσεις χωρίς λόγο, δείξε κατανόηση και άφησε την ενέργειά σου να εκφραστεί μέσω του συναισθήματος και του ρομαντισμού. Αν είσαι μόνος, η ευκαιρία θα είναι μοναδική για να καταφέρεις να ελκύσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Η γοητεία σου δεν κρύβεται!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά υπάρχουν πολλά θέματα που σε πιέζουν και ζητούν την συμμετοχή σου. Όμως, η τρομερή αυτή ενέργεια που έχεις μέσα σου θα εκφραστεί και σε αυτόν τον τομέα. Με έναν μαγικό τρόπο, η αποτελεσματικότητά σου είναι στα ύψη, ό,τι και αν σκεφτείς το καταφέρνεις, και οι συνεργάτες σου υποκύπτουν στις σκέψεις και τις ιδέες σου. Τα οικονομικά είναι ο μόνος σου πονοκέφαλος σήμερα. Εκεί δεν χωράνε θαύματα. Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα μπορεί να φέρει ένα τυχερό παιχνίδι!

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα ανάμεσα στον κοινωνικό σου κύκλο που δεν αξίζουν να λέγονται φίλοι. Θα υπάρξει τώρα η αφορμή για να το δεις ξεκάθαρα. Μην αφήσεις την κατάσταση αυτή να σε επηρεάσει αρνητικά. Αντίθετα, δέξου την ως ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Να ξέρεις ότι όταν κάποιοι ζηλεύουν τα επιτεύγματά σου αυτό συμβαίνει γιατί κάνεις κάτι καλά.

Αισθηματικές
Σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας θέτοντας νέες βάσεις. Η κατανόηση είναι η λέξη κλειδί προκειμένου να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά. Αν δεν έχεις ερωτικό παρτενέρ την περίοδο αυτή, καλό είναι να δραστηριοποιηθείς και να επιδιώξεις να κοινωνικοποιηθείς. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις πρόσωπα που ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλά τους τόνους σήμερα. Είσαι επιρρεπής σε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Με το μυαλό να μην είναι ξεκάθαρο καλό είναι να μην λάβεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα που χρειάζονται διευθέτηση. Καλό είναι λοιπόν, να μην κάνεις σπατάλες και να προσαρμόσεις τον τρόπο σκέψης σου στην πραγματικότητα.

 

Αιγόκερως
Η ματιά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, στρέφεται στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και επιδιώκεις να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Είναι η στιγμή να εκμεταλλευτείς την εργασία σου και το δίκτυο επαφών σου προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορείς να επιτύχεις ό,τι θελήσεις, αλλά αυτό θα είναι δυνατό μόνο αν κάνεις τις διασυνδέσεις με τα σωστά πρόσωπα. Προσέγγισε άτομα που έχουν τη γνώση σχετικά με το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει και άφησε την εμπειρία τους να σου φανεί χρήσιμη.

Αισθηματικές
Η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται το δικό της χρόνο και χώρο. Διατήρησέ την μακριά από τις έννοιες της καθημερινότητας και σταμάτησε να μεταφέρεις τους προβληματισμούς σου από άλλους τομείς στο ταίρι σου. Έχει αρχίσει να κουράζεται πολύ και χρειάζεται την τρυφερότητά σου για να πάρει δυνάμεις. Εσύ που ανήκεις στους μοναχικούς τύπους, άνοιξε το σπίτι σου σε φίλους και μοιράσου τις στιγμές σου με ανθρώπους που σε νοιάζονται. Όταν περνάς καλά είσαι πιο ανοιχτός σε νέες προκλήσεις…

Επαγγελματικές
Η εργασία σου σε προβληματίζει και δεν ξέρεις «τι μέλλει γενέσθαι». Ο φόβος για το μέλλον σε κάνει να χάνεις την ψυχραιμία και την καθαρή σου σκέψη. Για αυτό πάψε να εγκλωβίζεσαι στις σκέψεις και μοιράσου τις ανησυχίες σου με πρόσωπα που νιώθεις εμπιστοσύνη. Οικονομικά, έχεις πολλές δυνατότητες για να ανακάμψεις. Για αυτό φρόντισε να χρησιμοποιήσεις μολύβι και χαρτί. Οι αριθμοί θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις.

 

Υδροχόος
Η επιτυχία λάμπει από μακριά! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να φτάσεις σε αυτήν ακούραστα και εύκολα, αγαπητέ Υδροχόε. Συνέχισε με προσήλωση στο στόχο και άφησε οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε που αποσπά την προσοχή σου έξω από τη ζωή σου. Τουλάχιστον προς το παρόν… Ακόμη και το ανέφικτο φαίνεται εφικτό. Ξέρεις πως να παλεύεις και τι πρέπει να προσέξεις. Εμπρός, δουλειά!

Αισθηματικές
Το άγχος και η πίεση είναι εμφανείς. Γιατί όμως να συνεχίσεις να τα μεταφέρεις στην σχέση σου; Εκμεταλλεύσου την στοργή και την φροντίδα του συντρόφου σου για να ανακτήσεις δυνάμεις και να πάρεις κουράγιο. Αν πάλι είσαι μόνος, το παρελθόν αναμένεται να σου χτυπήσει την πόρτα. Μην μπεις καν στον κόπο… Εκτός και αν η εκδίκηση σου ταιριάζει!

Επαγγελματικές
Οι οιωνοί στα επαγγελματικά είναι καλοί. Οι νέες συνεργασίες μπορούν να σε βοηθήσουν να πας παρακάτω και να προσπεράσεις εμπόδια του παρόντος. Στα οικονομικά σου καλό είναι να εμπιστευτείς την γνώμη των ατόμων που αγαπάς και σε νοιάζονται για να βοηθήσεις τα έσοδά σου να αυξηθούν.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η συμβουλή για εσένα είναι να πετάξεις από τη ζωή σου την ανασφάλεια, το φόβο για το μέλλον, τις αρνητικές σκέψεις ,ακόμη και τα πρόσωπα που σε επηρεάζουν αρνητικά. Κράτα όμως την αυτοπεποίθησή σου , το κέφι και την αισιοδοξία, καθώς και τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα που είναι πηγή έμπνευσης!

Αισθηματικές
Φρόντισε στην αισθηματική σου ζωή να περάσεις μια ήρεμη βραδιά κρατώντας μακριά ο,τιδήποτε δημιουργεί σύννεφα και προβληματισμούς στη σχέση σου. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος, σε περιμένει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που αναζητά τον τρόπο να μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά τα πας καλά και μπορείς να συζητήσεις τα σχέδιά σου με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου έχουν φτάσει σε σημείο άκρως ικανοποιητικό για εσένα. Φρόντισε να τα διατηρήσεις εκεί, προσέχοντας τα έξοδά σου και τον προγραμματισμό σου.

Απάντηση