ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 1/6.Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου αυτό το διάστημα σίγουρα είναι πολλές και βέβαια είναι στο χέρι σου να τις χρησιμοποιήσεις προκειμένου να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που σε χαρακτηρίζει τις τελευταίες μέρες μάλλον δεν έχεις τη διάθεση αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνησε λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο για να ξεκουραστείς και φυσικά να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, σίγουρα μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα που απασχολούν τη σχέση σου με το σύντροφο σου. Μην αναβάλεις άλλο τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον αγαπημένο σου σου για να ξεκαθαρίσεις τα θέματα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικούς δρόμους σου προτείνω να μη κλειστείς το αποψινό βράδυ στο σπίτι, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αγαπητέ Κριέ σου έχω τη λύση προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που όταν το συναντάς η κάρδια σου χτυπά σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ απαιτητική και χρειάζεται από εσένα μεγάλη προσπάθεια ωριμότητα και σύνεση σε κάθε σου κίνηση αγαπητέ Κριέ. Τα οικονομικά σου σίγουρα μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη σήμερα αν είσαι αρκετά πιο προσεκτικός στις επιλογές σου και τις προτιμήσεις σου.

Ταύρος
Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα όπου ότι σκέφτεσαι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνησε λύνοντας υποθέσεις του παρελθόντος για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μη δίνεις πολλή σημασία σε μικρά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα χειριστείς όλα, αν μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Αισθηματικές
Είναι γεγονός ότι ο σύντροφος σου φίλε Ταύρε χρειάζεται να του αφιερώσεις χρόνο προκειμένου να σου δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Εσύ που ζεις ερωτικές μοναξιές η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και σου εκδηλώνει τον έρωτα του. Να είσαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα θα αναγνωρίσεις το άτομο που θα κλέψει την καρδιά σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αυξημένες απαιτήσεις και ίσως ζητά από εσένα λίγη παραπάνω προσπάθεια, αλλά η διαύγεια που έχεις αυτό το καιρό σε κάνει να είσαι αποτελεσματικός σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Οι συνεργάτες σου σε καταλαβαίνουν αλλά πρέπει να υπάρχει αρκετή σκέψη πριν πεις το ναι σε προτάσεις που σου γίνονται. Τα οικονομικά σου σίγουρα καλυτερεύουν μετά από συγκεκριμένες και μεθοδευμένες κινήσεις.

 

Δίδυμοι
Σήμερα η ανασφάλεια που νιώθεις θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και άτομα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα γιατί υπάρχει πιθανότητα να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου αλλά και τη διαίσθησή σου που είναι εφικτό να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια γιατί όταν προχωράς με θάρρος σε ότι κάνεις ο σύντροφός σου το εκτιμάει και σίγουρα θα έχεις την υποστήριξή του. Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να κρατήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου μην το βάζεις κάτω γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε. Το αποψινό βράδυ θα σου μείνει αξέχαστο, διότι έχεις πολύ καλή διάθεση και οι προτάσεις εξόδου στα χέρια σου θα είναι πολλές.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου χρειάζεται να έχεις γερό στομάχι γιατί θα σε κακολογήσουν οι αντίπαλοί σου και πρέπει να σταθείς αντάξιος απέναντι τους. Είναι μια καλή μέρα να προγραμματίσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις με τους λογαριασμούς σου. Πρέπει επίσης να κάνεις καλό κουμάντο διότι θα προκύψουν ζητήματα χρέους από το παρελθόν.

 

Καρκίνος
Ζητήματα που έχεις ξεγραμμένα σήμερα θα ανακύψουν από το παρελθόν και οι ευχάριστες εξελίξεις θα σε κάνουν να εκπλαγείς ευχάριστα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να αρπάξεις τις ευκαιρίες με δύναμη και αισιοδοξία. Προχώρα με θάρρος και με πίστη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι ότι καλύτερο αφού η στάση του συντρόφου σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα νιώσεις πολύ όμορφα μέσα στην ερωτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια είναι καλή η σημερινή μέρα για να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Νιώσε όμορφα με τη ζωή με τη φύση με ότι σε περιβάλει….. Αξιοποίησε την! Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις!

Επαγγελματικές
Σήμερα προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος γιατί οι επικριτές σου θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τεχνάσματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν πολύ. Με την θετική σου αύρα και τα σωστά σου επιχειρήματα έχεις πολλές πιθανότητες να ανατρέψεις την όποια αρνητική κατάσταση. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι λιτός και περιεκτικός, διότι τα έσοδα σου είναι σε ισορροπία με τα έξοδα σου.

 

Λέων
Η σημερινή μέρα φίλε Λέοντα είναι πολύ θετική με φοβερές συγκυρίες όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μην χάνεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις συμπτώσεις. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα και μην επιτρέψεις σε κανένα να μπει μπροστά σου και να σου μεταδώσει αρνητική ενέργεια. Όλα θα πάνε πολύ καλά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, απόλαυσε την σημερινή ημέρα γιατί θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου. Είστε στην καλύτερη φάση της σχέσης σας και σας αξίζει να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο που σας αρμόζει. Εσύ που είσαι μόνος σου, με τη γοητεία σου και με έξυπνη προσέγγιση θα έχεις καλές πιθανότητες να γνωρίσεις έναν αξιόλογο άνθρωπο.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου βρίσκεσαι σε ανοδική διάθεση και αυτό φαίνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο γιατί τα ποσοστά επιτυχίας σου ανεβαίνουν συνεχώς. Όσον αφορά τα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις θετική ροή, όπως με την εργασία σου. Μπορείς να τολμήσεις να βάλεις το χέρι λίγο παραπάνω στην τσέπη γιατί το αξίζεις και πρέπει να ανταμείψεις τον εαυτό σου.

 

Παρθένος
Σήμερα θα κινείσαι με τεράστια ταχύτητα και θα ξεκαθαρίζεις, θα λύνεις και θα δημιουργείς με τρόπο τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό που ούτε εσύ οι ίδιος δεν θα το πιστεύεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα παίρνει τα πάνω της και δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Ίσως όμως θα χρειαστεί να σκεφτείς στο τέλος αν πράττεις σωστά ή μήπως κάπου έχεις βιαστεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι σίγουρο ότι πρέπει να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, προκειμένου να λύσεις μπερδέματα που τυχόν εμφανιστούν με το σύντροφο σου. Πάντως, είτε είσαι μόνος είτε όχι, να ξέρεις πως σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου όλη αυτή η ένταση μπορεί να σε κάνει να κινηθείς χωρίς πολύ σκέψη και αυτό θα δημιουργήσει αργότερα διάφορα προβληματάκια. Η βιασύνη σου δεν είναι καλός οιωνός και είναι γεγονός ότι θα σου φέρει πρόβλημα στα έξοδα που τυχόν έχεις γιατί θα ξοδεύεις ανεξέλεγκτα και χωρίς σύνεση.

 

Ζυγός
Σήμερα στο δρόμο σου θα τύχουν κάποιες αναποδιές και είναι σίγουρο οτι θα σου χαλάσουν τη διάθεση αλλά και μπορεί να σου κόψουν την ενέργεια. Η συμβουλή μου είναι να μη δώσεις πολύ σημασία και βεβαίως να μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Είναι οφθαλμοφανές ότι τα νεύρα και ο θυμός είναι πολύ κακοί σύμβουλοι για όλα τα θέματα.

Αισθηματικές
Αγαπητέ ζυγέ η γοητεία σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη. Είναι εύκολο λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην μείνεις απόψε στο σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η ενεργητικότητα να μην διοχετευτεί κάπου. Όλα σε αυτή τη ζωή είναι συμπτώσεις και ειμαι σίγουρη ότι απόψε θα συμβεί κάτι που θα σου αλλάξει τη πορεία προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Δεν έχεις προβλήματα χάρη στις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η θέση σου. Αν τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, μην σε παίρνει από κάτω. Όσο τα έξοδά σου μπορείς και τα περιορίζεις τα καταφέρνεις μια χαρά.

 

Σκορπιός
Οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν είναι καλό σήμερα να αρχίσουν να βρίσκουν κάποιες λύσεις, ύστερα βέβαια από πολύ περισυλλογή και σωστή σκέψη. Μην αναβάλεις άλλο τις αποφάσεις γιατί ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και ακολούθησε το έτσι ώστε όλα τα θέματα να πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές
Φίλε σκορπιέ τα αισθηματικά σου αυτό τον καιρό πάνε μια χαρά και βεβαίως ότι σε προβληματίζει είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου. Δεν πρέπει λοιπόν να τα καταλογίζεις στον σύντροφό σου. Αν ηρεμήσεις μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, μην απογοητεύεσαι και σε παίρνει από κάτω και έχε το νου σου για κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα σε ωθήσει σήμερα να κάνεις αρκετές τροποποιήσεις, κάποιες μάλιστα θα είναι δραστικές αλλά και ουσιαστικές. Έχε υπόψη σου ότι τις αποφάσεις που παίρνουμε ποτέ δεν είναι εν θερμώ. Τα οικονομικά σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα γιατί μετά θα χάσεις την ισορροπία σου και θα βέβαια θα είναι πολύ αργά για να διορθωθούν τα πράγματα.

 

Τοξότης
Ο σωστός προγραμματισμός είναι το παν για σένα φίλε μου τοξότη. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό γιατί ίσως να πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ήρεμος. Να είσαι σίγουρος ότι με τα νεύρα χάνεις το δίκιο σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, απέφυγε να είσαι μόνος σου αν και το προτιμάς μερικές φορές σίγουρα. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν την φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις!!! Είναι απαραίτητο να νικήσεις αυτή την εσωστρέφεια που αν και δε σε χαρακτηρίζει σε ταλαιπωρεί σε πολλές φάσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πάνε όλα πολύ καλά και θα μπορέσεις να τελειώνεις με αρκετές υποχρεώσεις που σε έχουν αγχώσει. Το πιο βασικό είναι να αποφύγεις τη βιασύνη και τις υπερβολές ειδικά σε ότι αφορά αγορές και έξοδα.

 

Αιγόκερως
Τα εμπόδια θα είναι αρκετά σήμερα. Τα περισσότερα μάλιστα θα προέρχονται από ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θέλουν να σταθούν στη μέση των σχεδίων σου σαν εμπόδιο. Όμως είναι εφικτό να τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα σχέδια σου με πολύ μεγάλη επιτυχία, εφόσον λειτουργείς με σύνεση και οργάνωση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα θέματα που έχεις να λύσεις. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Δεν χρειάζεται να κρατάς όλο σου τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Μη σε παρασύρει ο εγωισμός σου, δώσε λίγο σημασία στο ταίρι σου. Με πολύ λίγα πράγματα μπορεί να γίνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα σου έρθουν αρκετές ευκαιρίες και έτσι θα διευκολυνθεί η προώθηση των ζητημάτων σου για να έλθουν πιο γρήγορα στην επίτευξη τους. Αν τελικά χάσεις την υπομονή σου να είσαι σίγουρος ότι το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καθυστερήσουν όλα σου τα θετικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

 

Υδροχόος
Αυτή τη περίοδο πρέπει να βάλεις τα πράγματα και τα θέματα που σε απασχολούν σε μία τάξη γιατί πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Με την ηρεμία και την ψυχραιμία σου θα δώσεις λύση σε όλα αυτά που σε παιδεύουν και σε βασανίζουν. Παράλληλα μέσα από αυτή τη διαδικασία τσεκάρεις ποιοι πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές
Στον αναγραφόμενο τομέα πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω και να προσπαθήσεις να επανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση της σχέσης σου. Τα πράγματα αν δεν δράσεις άμεσα μπορεί να οδηγηθούν σε οριακές καταστάσεις. Βάλε μπροστά την γοητεία σου και την αγάπη σου για τον σύντροφό σου και όλα θα μπουν σε μία σειρά. Για σένα που είσαι μόνος, μην σε παίρνει από κάτω, βγες έξω και διεκδίκησε ότι σου αναλογεί.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πρέπει να έχεις υπομονή και σταθερά καλή απόδοση διότι έχεις δημιουργήσει προϋποθέσεις επιτυχιών σε πολλά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων σου και πρέπει να συνεχίσεις έτσι. Στα οικονομικά σου, τα πηγαίνεις πολύ καλύτερα και κλειδώνεις αυτή τη περίοδο θέματα από το μακρινό παρελθόν σου.

 

Ιχθείς
Έχεις βάλει στοίχημα με τον εαυτό σου να αλλάξεις τις στρεσσογόνες καταστάσεις που ”πνίγουν” και αυτό σε κάνει αποφασιστικό και διεκδικητικό για τα θέματα που θέλεις. Τους στόχους της σημερινής ημέρας “θα τους φέρεις βόλτα όλους” και με αυτό τον τρόπο θα ανεβάσεις και την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου και είναι πολύ καλό αυτό γιατί θα ανανεώσετε σε μεγάλο βαθμό τον έρωτα σας. Στους μοναχικούς τώρα, προτρέπεται να απολαύσουν την μοναξιά τους και να επιδιώξουν να το διασκεδάσουν όσο μπορούν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και αρχές στον τρόπο που εργάζεσαι. Δείχνεις αποπροσανατολισμένος με τα προβλήματα που έχεις και είναι λογικό. Να έχεις ένα συγκεκριμένο οργανόγραμμα και όλα θα πάνε καλύτερα. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να έχεις το νου σου σε έξοδα σπατάλης για να μην σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Απάντηση