ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 3/4 και καλή εβδομάδα

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι τάσεις εσωστρέφειας που σε διέκριναν τελευταία, εξακολουθούν να παραμένουν απλά σε μικρότερο βαθμό. Αυτό γιατί αισθάνεσαι ότι δεν έχεις δίπλα σου άτομα να σε νοιάζονται και να ενδιαφέρονται. Το απόγευμα οι ανασφάλειές σου θα απογειωθούν, ενώ η συνεννόησή σου με τους γύρω σου θα είναι ακόμη πιο προβληματική. Ομολογουμένως, η μέρα στο σύνολό της θα είναι αρκετά δύσκολη, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις μακριά από όλους και από όλα ώστε να ηρεμήσεις και να αποφύγεις εντάσεις και εκνευρισμούς.

Αισθηματικές
Η μυστικοπάθεια που σε διακρίνει μόνο κακό κάνει στη σχέση σου, αφού ο σύντροφός σου δεν ξέρει τι σε προβληματίζει και βασανίζεται, κάνοντας διάφορα σενάρια. Μην κρατάς άλλο μέσα σου ό, τι σε προβληματίζει και μάθε να συζητάς για τα πάντα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, διότι αν είσαι κολλημένος στα παλιά δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις χαράξει μια πολύ σωστή και αποδοτική πορεία, ώστε ό, τι σχέδιο δρομολογείς, υλοποιείται άμεσα. Αυτό σε ικανοποιεί πολύ ηθικά, όμως και πάλι πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να καταστρέψουν ό, τι έχεις κερδίσει. Στα οικονομικά σου, μάθε να είσαι πιο οργανωτικός και πειθαρχημένος, διότι είσαι εξαιρετικά επιρρεπής σε σπατάλες και αχρείαστες αγορές. Ένα πλάνο θα σε βοηθήσει πολύ να κινείσαι πιο σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις να αντιμετωπίσεις στην ζωή σου κι επειδή έχεις κουραστεί, βρίσκεις αφορμές να ξεσπάς τα νεύρα σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, δίνοντας μεγάλο μερίδιο ευθύνη σε αυτούς. Ειδικά από το μεσημέρι κα μετά η έντασή σου θα κορυφωθεί. Αν το σκεφτείς καλύτερα όμως δεν ευθύνεται κανένας από τους γύρω σου, αλλά ούτε καθαρά εσύ. Οι συγκυρίες έφεραν έτσι τα πράγματα που ζορίστηκες και πρέπει να αλλάξεις άμεσα στάση για να το διορθώσεις αυτό.

Αισθηματικές
Συνηθίζεις τελευταία να παραπονιέσαι στον σύντροφό σου ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει. Εκείνος με η σειρά του τα χάνει διαρκώς μαζί σου και δικαιολογημένα, αφού ούτε εσύ δεν ξέρεις καλά καλά τι είναι αυτό που θες. Κάνε λοιπόν πρώτα μια συζήτηση με τον ίδιο σου τον εαυτό και μετά ζήτησε αυτό που θες από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σου θα σε βάλει και πάλι ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επικρατεί μια άκρως εκνευριστική στασιμότητα, με διάφορες καταστάσεις να στέκονται εμπόδιο ή να καθυστερούν την διαδικασία υλοποίησης των στόχων σου. Οπλίσου με δύναμη και υπομονή για να βάλεις μια τάξη και να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, κάποιες προσπάθειες του παρελθόντος για αύξηση του εισοδήματός σου, ευοδώνονται και καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες προτού προβείς σε αγορές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ευθύνες που θα κληθείς να αναλάβεις σήμερα θα είναι τόσο αυξημένες, που θα πρέπει αναγκαστικά να δραστηριοποιηθείς όσο μπορείς και να κινείσαι γρήγορα, προκειμένου να τα καταφέρεις. Το απόγευμα ίσως δυσκολευτείς λίγο παραπάνω στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε έντονη ρήξη μαζί τους. Επειδή λοιπόν όλη αυτή η κατάσταση σου έχει επιφέρει μια γενικότερη σύγχυση και θολούρα, απόφυγε να πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, αφήνοντάς τες για την επόμενη μέρα, που θα είναι όλα πιο ήρεμα.

Αισθηματικές
Η πίεση που δέχεσαι τελευταία σε έχει καταβάλει ψυχικά και σωματικά, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη και αντοχή να κάνεις πράγματα με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να του εξηγήσεις πως νιώθεις και θα δεις ότι θα δείξει κατανόηση. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, καλό θα ήταν στην παρούσα φάση να μην ξεκινήσεις κάτι ερωτικό με άτομο της εργασίας σου, διότι αυτό θα σε αναστατώσει πολύ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα κυλούν ομαλά και εσύ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Απλά κάνε ένα μικρό διάλειμμα για να απολαύσεις την επιτυχία σου και κατόπιν συνέχισε το ίδιο ή και περισσότερο δυναμικά. Στα οικονομικά σου εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις προβλήματα που σε δυσκολεύουν πολύ στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε όσο γίνεται να μην κάνεις ανοίγματα και αχρείαστες αγορές για κάποιο διάστημα, μέχρι να ορθοποδήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φαίνεται να σε επηρεάζουν πολύ θετικά, με αποτέλεσμα να έχεις απίστευτη ενέργεια και πολύ καλή διάθεση. Αξιοποίησέ το όλο αυτό και κάνε πράγματα που σου αρέσουν, παρέα με φιλικά άτομα. Από τα μέσα της ημέρας και μετά, θα νιώσεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των σκέψεών σου. Το γεγονός ότι δε ξέρεις τι σου γίνεται σε κάνει εξαιρετικά οξύθυμο και νευρικό απέναντι στους γύρω σου, προκαλώντας σοβαρές συγκρούσεις. Ρίξε τους τόνους και μείνε ψύχραιμος, γιατί δεν θες να χαλάσεις τη σχέση σου με άτομα που αγαπάς.

Αισθηματικές
Σήμερα έχεις έντονες τάσεις κυκλοθυμίας που μπερδεύουν τον σύντροφό σου και δε ξέρει πως να σου φερθεί. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και κλείσου περισσότερο στον εαυτό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν ευνοεί γνωριμίες, αφού εύκολα θα παρασυρθείς σε λάθος επιλογές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν μια χαρά, καθώς έχεις μια άριστη σχέση με τα άτομα του χώρου και όλα σου τα πλάνα υλοποιούνται επιτυχώς. Στα οικονομικά σου επικρατεί απογοήτευση, αφού δυσκολεύεσαι πολύ να ανακάμψεις. Με υπομονή και πρόγραμμα όλα θα γίνουν.
ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από ζητήματα οικογενειακής φύσεως, που έχουν έρθει στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση και οριστική τακτοποίηση. Στη διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να είσαι πιο χαλαρός απέναντι στους γύρω σου, διότι αν είσαι στην τσίτα, μόνο προβλήματα και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν. Φρόντισε να κρατάς ουδέτερη στάση λοιπόν σε συζητήσεις που θα γίνουν και να διατηρείς χαμηλούς τους τόνους, για να κυλήσει ήρεμα η μέρα.

Αισθηματικές
Έχεις πολλά προβλήματα γενικότερα στη ζωή σου και βρίσκεις αφορμές να ξεσπάς στο ταίρι σου, που στην ουσία δεν φταίει πουθενά. Άλλαξε λοιπόν συμπεριφορά και γίνε πιο χαλαρός. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις στο τι ζητάς στη ζωή σου, ώστε να μην ταλαιπωρείς τους άλλους ούτε τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, απαιτείται να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός με τους συνεργάτες σου, αφού οι εχθροί μπορεί να βρίσκονται εκεί που δεν το φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου φαίνεται να βρίσκεις τις ισορροπίες σου, οπότε συνέχισε έτσι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις πολύ ανεβασμένη διάθεση σήμερα και μεγάλη όρεξη για αποδράσεις και βόλτες με αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια στην πορεία η διάθεσή σου θα πέσει λίγο, λόγω του ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να είσαι ήρεμος και να μετράς τα λόγια σου.

Αισθηματικές
Ίσως κάποια θέματα σε απορροφούν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, αλλά για να μην έχεις δικαιολογημένα παράπονα από τον σύντροφό σου, βρες έστω και με το ζόρι περισσότερο χρόνο για εκείνον. Αν είσαι μόνος, σκέψου τι θες προτού κάνεις τις επιλογές σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν μια χαρά και τα σχέδια που δρομολογείς, υλοποιούνται με σχετική ευκολία. Σημαντική είναι η συμβολή αξιόλογων συνεργατών σου σε αυτό, οπότε καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την καλή σχέση μαζί τους.
ΖΥΓΟΣ
Έχεις αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά πρέπει να γίνεις πιο δραστήριος και αποφασιστικός, ώστε να τα δεις να παίρνουν σάρκα και οστά. Αν το σκεφτείς καλά, θα δεις ότι οι σκέψεις σου είναι ορθές και με τους σωστούς χειρισμούς, θα σου αποφέρουν τα μέγιστα. Το απόγευμα ίσως κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις και διστάσεις, αλλά αυτό θα σε κρατήσει πίσω. Μην σε παίρνει από κάτω και τόλμησε να ρισκάρεις.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα αντιδράς αρκετά υπερβολικά απέναντι στον σύντροφό σου και σήμερα αποφασίζεις να μαλακώσεις τη στάση σου και να πάψεις να τον στενοχωρείς. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι κάποιος ενδιαφέρεται πολύ για σένα και δεν το βλέπεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ίσως θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στη βελτίωση των σχέσεών σου με τους συνεργάτες σου, αφού αντιλαμβάνεσαι ότι θα σου λύσουν τα χέρια με δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να βρίσκονται σε κρίσιμη φάση, οπότε δραστηριοποιήσου και προσπάθησε να βρεις τρόπους για εξασφάλιση επιπλέον εισοδήματος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία κινούνται οι εξελίξεις σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό και κυκλοθυμία. Πάρε λίγο χρόνο ώστε να ηρεμήσεις και με υπομονή προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, για να μπεις και πάλι σε μια σειρά. Επομένως, μην επιχειρήσεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σου και άφησέ τες για μια πιο ευνοϊκή ημέρα.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να σταματήσεις να κατηγορείς για οτιδήποτε στραβό τον σύντροφό σου και να παραδεχτείς ότι έχεις κι εσύ ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, καλό θα ήταν να μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και να προσεγγίσεις με θάρρος αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου όλα κυλούν ομαλά και αρμονικά, κι εσύ βλέπεις τους κόπους σου να αποφέρουν καρπούς. Απόλαυσέ το λοιπόν και συνέχισε δουλεύοντας το ίδιο καλά. Τα οικονομικά σου διανύουν μια αρκετά δύσκολη φάση, αφού διαρκώς προκύπτουν νέα έξοδα. Βάλε προτεραιότητες και κινήσου πολύ συντηρητικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η απαισιοδοξία σου σε έχει καταβάλει και νιώθεις ένα έντονο αίσθημα απελπισίας. Η ημέρα γενικότερα θα είναι πολύ δύσκολη για την ήδη επιβαρυμένη σου ψυχολογία, οπότε προτίμησε να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και να δεχτείς τα πράγματα όπως είναι, αφού δεν έχεις τη δύναμη και την όρεξη να αλλάξεις τίποτα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή είναι κάπως τεταμένα και καλά θα κάνεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, για να μην προκληθούν έντονες παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή ημέρα ευνοεί γνωριμίες, οπότε φόρα την καλή σου διάθεση και βγες έξω.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα φρόντισε να είσαι πιο οργανωμένος σήμερα, καθώς θα κληθείς να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις. Με συγκέντρωση σίγουρα θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, αλλά μην επαναπαύεσαι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα οι ευαισθησίες σου θα βγουν στην επιφάνεια και θα επιδιώξεις να είσαι με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην αφήσεις τυχόν νεύρα να σε επηρεάσουν και να χαλάσουν το κλίμα των σχέσεών σου, διότι είναι κρίμα να δημιουργήσεις προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Αισθηματικές
Τόσο ο σύντροφός σου όσο και οι φίλοι σου σε χρειάζονται δίπλα τους, αλλά επειδή οφείλεις να τους βοηθήσεις όλους, μοίρασε σωστά το χρόνο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι αυτός που νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για σένα, έχει όντως τέτοια αισθήματα, για να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου διανύεις μια περίοδο ευημερίας, όπου όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Τα οικονομικά σου όμως ίσως σε πιέζουν αρκετά ακόμη, οπότε γίνε περισσότερο εγκρατής, για να μη βρίσκεσαι διαρκώς σε αδιέξοδο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα κυριαρχείται από θέματα επαγγελματικής φύσεως, που έχουν έρθει στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση διευθέτηση. Σε γενικές γραμμές θα είσαι αρκετά καχύποπτος και ανασφαλής, αδυνατώντας να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου. Άφησε λοιπόν σήμερα στην άκρη σημαντικά ζητήματα για να μην κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη.

Αισθηματικές
Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις πολλά πράγματα με το ταίρι σου, αλλά ίσως οι συνθήκες δε σου το επιτρέψουν. Μην ανοίγεσαι λοιπόν πολύ σε αυτά που τάζεις και κάνε ό, τι σου επιτρέπει η ημέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά και επικεντρώσου σε ένα στόχο.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά καλά, αλλά για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε έμπιστους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, οπότε θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ ακόμα για να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς.
ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς σε βρίσκει πλημμυρισμένο από χαρά και αισιοδοξία, με έντονη την ανάγκη για βόλτες και ταξίδια παρέα με καλούς φίλους. Το απόγευμα ίσως δυσκολευτείς στην επικοινωνία σου με κάποια άτομα, αλλά προτίμησε να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής και κάνεις πράγματα μόνος σου, από το να τσακωθείς μαζί τους.

Αισθηματικές
Εκτιμάς πολύ το ενδιαφέρον και την μεγάλη αγάπη του συντρόφου σου, αλλά κάπου νιώθεις ότι πνίγεσαι. Συζήτησε όμορφα μαζί του και εξήγησέ του ότι θέλεις και λίγο χρόνο για σένα, διότι η υπερβολική προσήλωση του ενός στον άλλο κουράζει. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, δείξε περισσότερη επιφυλακτικότητα σε όσους σε πλησιάζουν και μην δίνεις σε οποιονδήποτε το χώρο να μπαίνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σημειώνεις σημαντική πρόοδο και έχεις πλέον την πείρα να αντιμετωπίζεις κάθε εμπόδιο που προκύπτει. Τα οικονομικά σου επίσης δείχνουν να καλυτερεύουν, οπότε τακτοποίησε τώρα που μπορείς, παλιές οφειλές που σε βάραιναν.

Απάντηση