ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τσικνοπέμπτη 16/2

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταμπεραμέντο που έχεις θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

Αισθηματικές
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτό το καθημερινό βράδυ. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, ψάξε να βρεις την αιτία για το τι γίνεται αυτή την περίοδο και μόλις ηρεμήσεις και χαλαρώσεις, θα δεις ότι όλος ο κόσμος θα είναι στα πόδια σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα σου δώσει τις λύσεις που αναζητάς για να πάς την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

 

Ταύρος
Διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ότι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ότι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητα τους. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει στην πόρτα σου!

Αισθηματικές
Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου αυτήν την Πέμπτη θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αισθητά από τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, σήμερα θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σου και θα βρεις και το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

Επαγγελματικές
Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα σήμερα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.
Δίδυμοι
Δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, πιο ρεαλιστική και λογική. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία σου, σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις? Αυτή η Πέμπτη δεν είναι η κατάλληλη για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Αντ’ αυτού, μπορείς θαυμάσια να προγραμματίσεις τώρα τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις με πολύ σταθερά βήματα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να περάσεις καλά, με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και δώσε τόπο στην οργή για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, φρόντισε να έχεις αρκετή ειλικρίνεια με τον εαυτό σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος και μετά τόλμησε να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου, αλλά πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, για να μην εξαπατηθείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.
Καρκίνος
Ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Αλλαγές που μπορεί να γίνουν, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου, γι αυτό μην εναντιώνεσαι προτού καν δεις τις εξελίξεις. Το βράδυ φρόντισε να ηρεμήσεις, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και θα έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον τους και μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σου επιτρέπεται.
Λέων
Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν σήμερα και δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, γι αυτό φρόντισε να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Καλό είναι να διατηρήσεις ξεκάθαρη την σκέψη σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις καλύτερες επιλογές για την άνοδο σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε άτομα που θέλεις να κάνεις σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.
Παρθένος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με θέματα, που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σε εκνευρίσει κάπως, αλλά μην πτοείσαι. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά μαζί του. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.
Ζυγός
Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά κι αυτό σε προβληματίζει και σε μπερδεύει κάπως. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην χολοσκάς με το παραμικρό. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μη δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους και για άλλη μια φορά θα νιώσεις ικανοποιημένος και από τις εξελίξεις αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν την σχέση σου και πληγώνουν τον ερωτισμό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η μέρα σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, έχεις τη δύναμη και την όρεξη να ασχοληθείς με ρουτινιάρικες εργασίες που αφορούν το αντικείμενο σου και αυτό είναι καλό, γιατί θα σου στρώσει το δρόμο να ασχοληθείς αργότερα με τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις που θα κάνεις εσύ και όχι ο ίδιος. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα.
Τοξότης
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις – τόσο στις υποθέσεις σου, όσο και στα οικογενειακά θέματα – θα προκαλέσουν την οργή σου και θα σε εξαντλήσουν αυτήν την Πέμπτη. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους, αρκεί να το προσπαθήσεις και μην παραδώσεις τα όπλα αμαχητί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη, αναζήτησε την παρέα του συντρόφου σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Θα σου αποδείξει ότι είναι στο πλευρό σου και θα νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, απόφυγε να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς που μπορεί να υπάρξουν, γιατί έτσι θα παρεκκλίνεις από τον στόχο μίας πιθανής σχέσης.

Επαγγελματικές
Φίλε Τοξότη ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, γι αυτό μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, προσπαθώντας να εκμαιεύσεις την γνώμη τους και να ικανοποιήσεις τυχόν ανασφάλειες σου. Πίστεψε με… δεν σου χρειάζεται. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να εξετάσεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Μόνο έτσι αξίζει τον κόπο να τις αποδεχτείς.
Αιγόκερως
Η σημερινή Πέμπτη θα είναι κάπως περίεργη για εσένα με πολλές αιφνιδιαστικές προτάσεις να σου γίνονται και εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω τους. Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να της το επιτρέψεις!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον την σχέση σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να περιμένετε ευχάριστες και ιδιαίτερα δελεαστικές προσκλήσεις από άτομα που έχετε γνωρίσει τώρα τελευταία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί θα υπάρξει τάση για σπατάλες.
Υδροχόος
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου – και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφο σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί του. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το μεγάλο έρωτα της ζωής σου, να ξέρεις ότι σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και μπορείς να τον εκδηλώσεις άφοβα για να σαγηνεύσεις αυτόν που θα βάλεις στο μάτι!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές, γι αυτό πρέπει να έχεις το νου σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων ευνοούνται.
Ιχθείς
Ο εκνευρισμός θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για εσένα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κερδίσεις θετικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις από τον περίγυρο σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ, κοίτα να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Ιχθείς. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και μην τραβάς από τα μαλλιά λεπτομέρειες που χαλούν την διάθεση και των δύο σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, έχεις λίγο μπερδευτεί με τα συναισθήματα σου, γι αυτό κοίτα πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και μετά αναζήτησε το…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αγαπητέ Ιχθύ η ευελιξία που σε χαρακτηρίζει θα σε βγάλει και σήμερα ασπροπρόσωπο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ότι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

Απάντηση