ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή και 13

ΚΡΙΟΣ
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα ήταν αποτέλεσμα προσωπικής συνέπειας και φροντίδας και σου έδωσε την ευκαιρία να αντικρίσεις κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις το μέλλον χωρίς φόβο και να αποκαταστήσεις ζημιές που σου κόστισαν στο παρελθόν. Το αύριο προμηνύεται θετικότερο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις έντονη αισιοδοξία για τα επαγγελματικά σου, καθώς και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τεράστιο άλμα που πραγματοποίησες, αγαπητέ Ταύρε, έγινε αφορμή σχολιασμών και πλήθους απόψεων. Μην ασχολείσαι με όλα αυτά και συγκεντρώσου στη μελλοντική σου πορεία που θα πρέπει να είναι εξίσου οργανωμένη, ώστε να ολοκληρωθούν οι στόχοι σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στη διαδικασία της εξέλιξής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορούν να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να φέρνει στασιμότητα στα αισθηματικά σου, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι υποχρεώσεις σου είναι τεράστιες αυτό το διάστημα και διαρκώς αυξάνονται, γεγονός που σε έχει γεμίσει άγχος και ένταση. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση τα πράγματα. Η οικογένειά σου σε στηρίζει και συμπάσχει, αλλά μην την φορτίζεις με τη δική σου αντίδραση. Τα πράγματα θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου, με σταθερούς ρυθμούς – δείξε υπομονή και σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε περισσότερη σημασία στον αισθηματικό σου τομέα και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανταγωνιστικός σου χαρακτήρας σε οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους σε απομακρύνουν από τον στόχο. Μην αποσπάς την προσοχή σου από τα σημαντικά πράγματα στο κυνήγι της σύγκρισης που δεν σε οδηγεί πουθενά. Η δυνατότητα δράσης για το ζώδιό σου είναι μεγάλη, όπως και τα προσόντα σου επίσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Η δυνατότητα να κάνεις τους άλλους να νιώθουν ασφάλεια και η ευκολία σου στην κολακεία ανταμείβονται, αγαπητέ Λέων, πλουσιοπάροχα εδώ και καιρό. Όλα αυτά βέβαια δεν σε οδηγούν πουθενά – αντιθέτως, χάνεις πολύτιμο χρόνο τον οποίο όφειλες να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Μην συνεχίσεις έτσι, γιατί σύντομα θα δεις πολλές υποθέσεις σου να μένουν πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά στο ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, η σχέση σου μπορεί να πάει πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έλλειψη αυτοπεποίθησης καθορίζει αισθητά τις επιλογές σου, αγαπητέ Παρθένε, και μπλοκάρει τις μελλοντικές σου δράσεις. Στηρίξου στα πόδια σου χωρίς βοήθεια και μην αφήσεις κανέναν να σε παρασύρει σε υπερβολικές κινήσεις. Οργανώσου και δράσε δυναμικά και με μέθοδο, για να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Ο Άρης από τους Ιχθείς θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Θα πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΖΥΓΟΣ
Ο ευγενικός χαρακτήρας του ζωδίου σου σε οδηγεί σε καταστάσεις όπου βιώνεις την αδιαφορία και πληγώνεσαι. Άσε τα θετικά σου στοιχεία να αναδειχτούν μέσα από πιο σύνθετες μορφές δημιουργικής δράσης και τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου. Οι ικανότητές σου καταπνίγονται μέσα στην απαισιοδοξία που σε έχει καταβάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα στα αισθηματικά σου, για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου νέες ευκαιρίες και επικερδείς συμφωνίες που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Αξιοποίησέ τις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα καταφέρεις θαύματα. Η δυναμική σου παρουσία εντυπωσιάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που αποτελούν πλέον παρελθόν και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με πολλή αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν συζητήσεις ή προτάσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τις με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τεράστια ακτινοβολία και η επιβλητική σου παρουσία, αγαπητέ Τοξότη, διευκολύνει τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις πράγματα που πριν λίγο καιρό δεν θα πίστευες ότι θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Ο κόπος σου είναι μεγάλος και μόνο όσοι σε γνωρίζουν καλά ξέρουν πόσες δυσκολίες πέρασες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και ξέχνα τις προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα στη σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, είσαι σε περίοδο που αρχίζει να αποκαθίσταται η ισορροπία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο διακριτικός τρόπος και ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι η αιτία της επιτυχίας σε πολλά επίπεδα. Οι εχθροί καραδοκούν παντού, αλλά η δράση σου είναι πάντα σιωπηλή και υπεράνω πάσης υποψίας. Τα αποτελέσματα βέβαια θα έρθουν με σκληρή εργασία και συγκέντρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Απόφυγε συζητήσεις για το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις άλλο χρόνο να πάει χαμένος, με ανούσιες προσπάθειες που δεν οδηγούν παρά μόνο σε αδιέξοδο. Φρόντισε τον εαυτό σου και τις υποθέσεις σου που καθυστερούν πολύ και τακτοποίησε όσα σε κρατάνε πίσω στις επιδιώξεις σου. Αγαπημένα πρόσωπα θα σου προσφέρουν τη στήριξή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, παρ’ όλο που έχεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Ιχθύ, να συγκεντρωθείς σε όσα πρέπει και δεν αφήσεις τον εαυτό σου να επηρεαστεί από ασήμαντες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, τα οποία θα είναι σημαντικά σε ένταση και διάρκεια. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και τήρησέ το πιστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Απάντηση