ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη και 13/12

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Κριός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα προσπαθήσει να λύσει πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τον καταπιέζουν και τον κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές
Θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφος σου, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιάφορο και αναίσθητο, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα.

Επαγγελματικές
Μην γκρινιάζεις όταν τα πράγματα στην δουλειά σου γίνονται ζόρικα και πιεστικά. Βρες την κατάλληλη στρατηγική και επιστράτευσε όση πειθαρχία διαθέτεις για να φτάσεις στους στόχους σου χωρίς να παρεκκλίνεις πουθενά. Ο Κριός στα οικονομικά του σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 δεν είναι στα καλύτερα του. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει μία μέρα γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις του θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου. Με το να μιλάς δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Ο Ταύρος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα τα πάει αρκετά καλά στην εργασία του αρκεί να φροντίσει να ξεκουραστεί και να προγραμματίσει μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις αρκετά.
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 επιβάλλεται να δείξει υπομονή και επιμονή και λόγω της ευχάριστης διάθεσης που θα έχει δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να τις εφαρμόσει. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Αισθηματικές
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα που είναι ο Άρης στον Υδροχόο γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Ο Δίδυμος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει ευκαιρίες για να μπορέσει να αυξήσει τα έσοδά του.
Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 δεν πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειές του και μην κάνει πίσω σε τίποτε δυσάρεστο παρουσιαστεί στη ζωή του. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδια σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους τόσο στην δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές
Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στην ζωή σου και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφο σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί σήμερα τίποτε δεν πρόκειται να μένει κρυφό. Ο ελεύθεροι πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις αν σκοπεύετε να δεσμευτείτε. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Ο Καρκίνος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 στην δουλειά του μπορεί να διορθώσει λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Σήμερα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Κράτα μυστικές τις φιλοδοξίες σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.
Λέων
Ο Λέων σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 μπορεί να ασχοληθεί αποτελεσματικά με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις συντροφικές σου υποχρεώσεις και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση.

Επαγγελματικές
Ο Λέων σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 στα επαγγελματικά του θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσει ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν αναξιοποίητες. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου για να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.
Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει πολύ ενέργεια για να διεκπεραιώσει πάρα πολλά θέματα που τον απασχολούσαν και τον προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές
Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για τα οικονομικά σου. Οι συνεργασίες που θα σου προταθούν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα δώσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου. Οικονομικά ο Παρθένος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει μία μικρή άνοδο. Εκμεταλλεύσου το!!!
Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει μία ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές
Μία ξεχωριστή βραδινή έξοδο είναι ικανή να κάνει και εσένα και τον σύντροφο σου ευτυχισμένο, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι έξοδοι σήμερα και για τους αδέσμευτους, γιατί κατά την διάρκεια τους μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Ο Ζυγός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 στην δουλειά του μπορεί με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσει κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά σου μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.
Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 πρέπει να διαφυλάξει τα δικαιώματά του και να κάνει σωστό χειρισμό, για να μπορέσει να φέρει κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός του. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις την λύση του.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφο σας και θα μιλήσετε για τα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει… Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά μετά που θα έχετε έρθει και πιο κοντά και θα σας είναι πιο δύσκολο.

Επαγγελματικές
Ο Σκορπιός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 πρέπει να προσπαθήσει να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος και να σκεφτεί νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του. Αν ακόμη νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, μείνε λίγο μόνος σου και το μυαλό σου θα σου δείξει τον δρόμο. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.
Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα περάσει μία καλή ημέρα για περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές
Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στην σχέση σου σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφος σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Ο Τοξότης σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει την τύχη με το μέρος του. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να δεις πως θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που μπορεί να κάνεις.
Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα αισθανθεί μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στην σχέση σου θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμφίρροπα. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Ο Αιγόκερως σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 στην δουλειά του πρέπει να προσέχει σε σχέση με συνεργασίες που θέλει να κάνει. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που αφορούν άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.
Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια μικρά εμπόδια που θα τον εκνευρίσουν και θα τον θέσουν εκτός “προγράμματος”. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα για εσένα. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Αισθηματικές
Για τους δεσμευμένους η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς που θα σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφο σου. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος κάπου υπάρχει που θα σας γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Ο Υδροχόος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 στον επαγγελματικό του τομέα μπορεί να μιλήσει και να πει τις απόψεις του ξεκάθαρα, χωρίς να φοβάται αρνητικές επιπτώσεις. Καλύτερα τώρα να ξεκαθαρίσεις τις αντοχές σου και να βάλεις τα όρια σου, παρά να τρέχεις πάντα τελευταία στιγμή να τα προλαβαίνεις όλα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.
Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 πρέπει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά του. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Αισθηματικές
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν στην γνωριμία που θα σου πάρει τα μυαλά. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Ο Ιχθύς σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 στην δουλειά του θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια προβλήματα που πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία σου, για να βρει τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για το οικονομικό του συμφέρον. Τα έξοδα σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.

Απάντηση