ΥΓΕΙΑΣ

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών σας προσκαλούν στην έκθεση ΄΄ο Δρόμος της Φύσης”

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών σας προσκαλούν στην έκθεση ΄΄ο Δρόμος της Φύσης”

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού η Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, πρόγραμμα «ΑΛΚΥΟΝΗ: Εθνική Πρωτοβουλία προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού», σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών παρουσιάζουν την έκθεση «Ο δρόμος της φύσης», Νέοι καλλιτέχνες δημιουργούν για τον Μητρικό Θηλασμό, στον Εκθεσιακό χώρο της Σχολής «Νίκος Κεσσανλής», 1-7 Νοεμβρίου 2019.
Οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι της Σχολής δημιούργησαν έργα πρωτότυπα με θέμα τον Μητρικό Θηλασμό, με διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης, τα οποία θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η ενημέρωση για τον μητρικό θηλασμό και την αξία του για το παιδί, τη μητέρα και την κοινωνία, με μικρής διάρκειας παρουσίαση και έντυπο υλικό καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού μέσα από μία άλλη οπτική, αυτή της εικαστικής δημιουργίας.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την εποπτεία του κοσμήτορα και καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ. κ. Άγγελου Αντωνόπουλου. Την οργάνωση και επιμέλεια έχει η κ. Πέννυ Γκέκα Ε.ΔΙ.Π. Α΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής.

Απάντηση