ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί οι άνδρες κοιτούν το πλούσιο μπούστο και τα σφριγηλά οπίσθια των γυναικών

Σύμφωνα με την έρευνα της Bild οι γυναίκες με τη σειρά τους εστιάζουν στο θεληματικό πηγούνι και το πυκνά φρύδια των ανδρών

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, τα φρύδια και το πηγούνι είναι από τα πιο ερωτικά σημεία των ανδρών που προσέχουν οι γυναίκες με την πρώτη ματιά.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα “Bild, ενώ οι άνδρες κοιτούν τις γυναίκες στα μάτια, στην πραγματικότητα καρφώνονται στο πλούσιο μπούστο και τα σφριγηλά τους οπίσθια. Την ίδια ώρα, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου κοιτούν με προσοχή το πηγούνι και τα φρύδια των ανδρών.

Υποσυνείδητα οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι κατάλληλες για να διαιωνίσουν το είδος. Το πλούσιο ντεκολτέ και τα καλογυμνασμένα οπίσθια υποδηλώνουν γονιμότητα, επισημαίνει ο Γερμανός ψυχολόγος, καθηγητής  Έλμαρ Μπάσε από το Αμβούργο:

«Ενώ οι άνδρες κοιτούν με αυτοπεποίθηση τα μάτια των γυναικών, ασυνείδητα προσέχουν το στήθος και τους γλουτούς τους!  Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος διεγείρουν άμεσα το αναπαραγωγικό ένστικτο των ανδρών. Υποσυνείδητα οι άνδρες πιστεύουν πως οι γυναίκες αυτές ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ.  Τα μεγάλα στήθη έχουν επίσης ενδιαφέρον για άλλους λόγους, όπως το οιδιπόδειο σύμπλεγμα .Θυμίζουν σε ορισμένους άνδρες την αγκαλιά της μανούλας…

Υπάρχει όμως και μία κατηγορία ανδρών που κοιτούν μόνο στα μάτια τις γυναίκες . Είναι αυτοί που δεν μπορούν να αντισταθούν στο στρογγυλό σχήμα των ματιών τους αλλά και αυτές που επιλέγουν συχνά να φορούν ρούχα στο χρώμα της φωτιάς…

Στην περίπτωση των ανδρών, τα πράγματα είναι διαφορετικά: Το θεληματικό πηγούνι όπως και τα πυκνά φρύδια προσδίδουν αρρενωπότητα, αποφασιστικότητα και δύναμη…».

Η έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα “Bild” δείχνει επίσης πως κατά την επιλογή του συντρόφου προσπαθούμε να βρούμε ομοιότητες με τους γονείς μας. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι πιο συχνά αναζητούν συντρόφους με τα ίδια μαλλιά και το ίδιο χρώμα ματιών με αυτά των γονιών τους.

Ειδικά το πηγούνι και τα φρύδια παίζουν ένα σημαντικό ρόλο υποδηλώνοντας γονιμότητα. Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με μεγάλο πηγούνι και εντυπωσιακό φρύδια, ένας συνδυασμός που δείχνει υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Απάντηση