ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα από τα πλέον δημοφιλή στον πλανήτη. Ένα άθλημα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Ένα άθλημα που παίζεται σε οποιοδήποτε χώρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μπάλα.

Σε κάθε χωριό και πόλη υπάρχει ένα γήπεδο, όπου η νεολαία προπονείται και περιμένει όπως και όπως  το Σαββατιάτικο ή Κυριακάτικο παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οι ρόλοι που καλούνται να παίξουν είναι του ποδοσφαιριστή , του διαιτητή ,του προπονητή, του παράγοντα, του φιλάθλου και του μέσου ενημέρωσης.

Εάν οι ρόλοι παιχτούν σωστά όλοι μένουν ευχαριστημένοι. Αυτός είναι εξάλλου και ο τελικός σκοπός.

Υπάρχουν άνθρωποι που πασχίζουν και δίνονται ολόψυχα  για να εκπληρώσουν το σκοπό τους, με αποτέλεσμα να προσφέρουν στην νεολαία της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ορισθεί και να περιγραφεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς που αρχίζει , θα σταθούμε στην περιγραφή αυτή,  του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε και εμείς από τη πλευρά μας, όσο μπορούμε περισσότερα με τις καθημερινές εκπομπές μας που θα κάνουμε στο Ράδιο Avena , από τις 19.00 έως 21.00.

Ζήνας Γιάννης

epiloges08@gmail.com

Απάντηση