ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αξιόλογη και με δυναμική η υποψηφιότητα του Μελέτη Σισμανίδη για τον δήμο Αλεξάνδρειας 

Αξιόλογη και με δυναμική η υποψηφιότητα του Μελέτη Σισμανίδη για τον δήμο Αλεξάνδρειας 

Μία νέα υποψηφιότητα κατατέθηκε για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου του δήμου Αλεξάνδρειας πριν λίγες ημέρες, αυτή του Μελέτη Σισμανίδη. Μία υποψηφιότητα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ο πολίτης για τους πολιτικούς του και ιδιαίτερα για τους τοπικούς του άρχοντες. Όπως εντιμότητα, ηθική, όρεξη για προσφορά και πάνω από όλα ανιδιοτέλεια.

Ο Μελέτης Σισμανίδης γνωστός ενεργός Πολίτης του δήμου και όχι μόνο, ιδιαίτερα μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα όπως και τα συνδικαλιστικά μιας και για πολλά χρόνια τα υπηρέτησε (με ανιδιοτέλεια και χωρίς κανένα προσωπικό η οικογενειακό όφελος) ως μέλος και πρόεδρος πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής καθώς επίσης και του σωματείου εργαζομένων στα ΕΛΤΑ κεντροδυτικής Μακεδονίας, όπου οι συνάδελφοι του τον εξέλεγαν πρόεδρό τους με ποσοστά που ξεπερνούσαν το 70% σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Την υποψηφιότητά αυτή και τα χαρακτηριστικά αυτής θα πρέπει οι δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας να την προσέξουν ιδιαίτερα και να την αξιολογήσουν με πολλή προσοχή.

Ακολουθεί η διακήρυξη κάλεσμα του Μελέτη Σισμανίδη υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας

Διακήρυξη – Κάλεσμα
Φίλες και Φίλοι συμπολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές του προσεχούς Οκτωβρίου διεξάγονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για την πατρίδα μας μέσα σ’ ένα δυσμενές περιβάλλον που αναζητά λύσεις και θέτει στόχους για να ξεπεράσει προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών.

Με διαφάνεια συλλογική λειτουργία λογοδοτώντας μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες σαν ενεργοί πολίτες θέλουμε να κάνουμε λόγο για έναν Δήμο αρωγό στα προβλήματα του τόπου μας.
Δίχως εξαρτήσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος προσδοκούμε να συμβάλλουμε στη χάραξη μιας νέας αρχής για το Δήμο Αλεξάνδρειας.

Επανασχεδιασμός στη λειτουργία του Δήμου με ουσιαστική συμμετοχή των κοινοτήτων και των εργαζομένων.
Διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα διοίκησης , οικονομικής διαχείρισης και αξιοποίηση με ορθολογισμό των χρηματοδοτικών εργαλείων.
Επιδιώκουμε έναν ειλικρινή και αναλυτικό διάλογο με τους ανθρώπους του τόπου μας , με τη δημοτική αρχή που να λογοδοτεί για τα πεπραγμένα , πρώτιστα όμως να αφουγκράζεται τους συμπολίτες της μέσα από τις γενικές συνελεύσεις.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΠΙΔΑΣ » θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και στην διάθεση σας , στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και καταθέτω την ακράδαντη πίστη μου πως αυτός ο τόπος αξίζει να είναι καλύτερος πιο αποτελεσματικός και ελκυστικός. Ένας τόπος πρότυπο με οργάνωση, με ορθή διαχείριση των πόρων που είναι επιβεβλημένη και αυτονόητη.

με τιμή
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ Γ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ

Απάντηση