ΑΡΘΡΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόννησο στο Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ. Καταθέτει ακόμα ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν δίπλα στο μωρό της, στις 11 Μαϊου, στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται η ΕΛΑΣ, ενώ, πριν από λίγο, ο 32χρονος σύζυγός της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της Αστυνομίας από την Αλόννησο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει ακόμη μία κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλωστε, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε από συγγενείς της συζύγου του, κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου, για τον λόγο της αναστάτωσης, φέρεται να απάντησε ότι συνελήφθη ένα άτομο στο Αεροδρόμιο, το οποίο καλείται να αναγνωρίσει. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότους στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες που βρίσκονταν εντός της οικίας δεν κατάγραψαν κάτι.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία άτομα από την Αλβανία. Έχει μάλιστα ζητηθεί η συνδρομή και της πρεσβείας της χώρας τους, προκειμένου να ελεγχθεί το παρελθόν τους. Οι τρεις άνδρες εγκατέλειψαν την Ελλάδα λίγο μετά τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Καθημερινή”, από την επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρονται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης, παρότι μεταδίδεται η εικόνα ότι η έρευνα βρίσκεται σε τέλμα λόγω έλλειψης στοιχείων, αναφέρει η εφημερίδα.

Απάντηση