ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑΣ

Αστυνομικός έσωσε τη ζωή άντρα που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ενα, αν μη τι άλλο, συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στον Αγιόκαμπο.

Ένας 63χρονος Λαρισαίος, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό του, αναζητήθηκε τηλεφωνικά από τη σύντροφό του που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στη Λάρισα.

Η γυναίκα, βλέποντας πως δεν έπαιρνε καμιά απάντηση στις συνεχιζόμενες κλήσεις της, ανησύχησε και γρήγορα μετέβη στο εξοχικό σπίτι για να δει αν έχει γίνει κάτι κακό.

Εκεί, τον βρήκε πεσμένο στο μπάνιο της οικίας και μέσα στα αίματα, αφού, όπως εύκολα διαπίστωσε, είχε κόψει με μαχαίρι τις φλέβες και των δύο χεριών του.

Αν και σοκαρισμένη από την εικόνα που αντίκρισε, βρήκε τη δύναμη και τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγάς. Αμέσως, περιπολικό μετέβη στο εν λόγω σπίτι και αστυνομικοί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Ένας εξ αυτών μάλιστα, γνωρίζοντας για τους χειρισμούς που θα έπρεπε να ακολουθηθούν σε μια τέτοια περίπτωση, με σωτήριες  – κρίνοντας εκ του αποτελέσματος – κινήσεις κατάφερε να σταματήσει τη ροή του αίματος, ώσπου ήρθε το ασθενοφόρο, τον παρέλαβε, τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκε σημείωμά του με το οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.

Απάντηση