ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ράδιο & web tv Avena 97,7 από την Κυριακή στο Καστελόριζο για κάλυψη των γεγονότων

Το ράδιο & web tv Avena 97,7 από την Κυριακή στο Καστελόριζο για κάλυψη των γεγονότων

Ο Τάσος Καμπάνης και ο συνεργάτης του Ράδιο & web tv Avena Ρούλης Μανίκας θα περιγράψουν την κατάσταση στο Καστελόριζο δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση στον Ελληνισμό των συνόρων.

Η  πρώτη σύνδεση Θα γίνει το απογευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου από την πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, την Ρόδο. 

Από Δευτέρα έως και την  Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν  συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και ζωντανές συνδέσεις από το τελευταίο οχυρό της χώρας μας, το Καστελόριζο. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα γεγονότα από την web tv του Αvena μέσω Facebook στην σελίδα “Avena Fm 97,7”.

Το επιτελείο το Avena ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλλαν για αυτό το ταξίδι, για την άμεση ανταπόκριση τους και την ηθική και οικονομική υποστήριξη.

Συγκεκριμένα την προσπάθεια αυτή στήριξαν: ο Κώστας Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, ο Παναγιώτης Γκυρίνης, Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, ο Μόσχος Κυτούδης, πρόεδρος ΤΟΕΒ Τρικάλων Ημαθίας, ο Στεφανος Νταούκας, πρόεδρος συνεταιρισμού Επισκοπής Αλεξάνδρειας και οι επαγγελματίες – επιχειρηματίες του δημου Αλεξάνδρειας: Δημητριος Μανδράς, χυμός ροδιού κτήμα ΜΑΝΔΡΑΣ, ο Χαράλαμπος Πλατσάς βιομηχανικά εργαλεια, ο ΒασίλειοςΤσαγκαρλής, πρατήριο υγρών καυσίμων Seell στην Κυψέλη, ο Άκης Τσιρίκας cafe bar Traffic & Tailor, o Σάκης Χριστοδουλόπουλος ψητοπωλειο ΚΟΤΗΜΑ, το συνεργείο αυτοκινήτων G.M. Motors Καρέκλας στην Αλεξάνδρεια και ο Αχιλλέας Κοσκώτης, Aas υπηρεσίες ασφαλείας ΙΕΠΥΑ.

Τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους!

 

 

 

Απάντηση