ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑ

Επαναδημοσιεύουμε την δημοσίευση για τις Γεωργικές Προειδοποιήσεις της Τρίτης 14 Απριλίου λόγω εμπλουτισμού του άρθρου με νέα στοιχεία…

Ξεκίνησε την Δευτέρα 13 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Παρασκευή 24 Απριλίου, η νέα διανομή Τροφικών και Βρεφικών Ειδών μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, γίνεται μια προσπάθεια ασφαλούς διανομής των τροφίμων στους ωφελούμενους.

Συγκεκριμένα, κάθε ωφελούμενος προσέρχεται στον χώρο διανομής (ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, 2ο χλμ Αλεξάνδρειας – Σχοινά) μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκα, γάντια, καθώς και δικό του στυλό) εκτός από τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης και μετακίνησης.

Μόνο για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, γίνεται κατ’ οίκον διανομή των τροφίμων μέσω του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) του Δήμου.

Στο Σημείο Διανομής βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο Στέφανο Δριστά και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ κο Απόστολο Ρεσινιώτη, όπου και διαπίστωσαν ότι η διαδικασία διανομής συνεχίζεται απρόσκοπτα και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ωφελούμενων και υπαλλήλων.

Απάντηση