ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βαρουφάκης.Ποια τα μέλη των οικογενειών της Κυβέρνησης που επωφελούνται από τα κόκκινα δάνεια και την παραχώρηση τους σε ξένα funds;(βίντεο)

Βαρουφάκης. Ποια τα μέλη των οικογενειών της Κυβέρνησης που επωφελούνται από τα κόκκινα δάνεια και την παραχώρηση τους σε ξένα funds;

Τον γραμματέα του κόμματος ΜεΡΑ25 Γιάννη Βαρουφάκη φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 7/4 η εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του Ράδιο AVENA 97,7 και της WEB avena.gr.

Δεν πιστεύω ότι θα βγάλει κάτι καλό για τους λαούς της Ευρώπης. Μία τρύπα στο νερό θα γίνει. Απάντησε ο κύριος Βαρουφάκης στο ερώτημα. Ποια η εκτίμηση του για τα αποτελέσματα του Eurogroup που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για τις εκτιμήσεις της Κυβέρνησης ότι η ύφεση θα κυμανθεί στο 3% με 4% είπε: Η ύφεση θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη του 10%.

Ακόμη ρωτήθηκε.

Για τα κόκκινα δάνεια, το σχέδιο Ηρακλής και αν επιμένει στην τοποθέτησή του, ότι “Μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού, είναι μέτοχοι σε κεφάλαια που αγοράζουν κόκκινα δάνεια.” Καθώς επίσης και αν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουν σε κοινή πορεία με πολιτικούς σχηματισμούς από το χώρο της αριστεράς.

Τις απαντήσεις του δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Απάντηση