ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έβρος: Η σημαία του Αφγανιστάν κυματίζει ανάμεσα στους μετανάστες που προσπαθούν να μπουν στην Ελλάδα (βίντεο)

Έβρος: Η σημαία του Αφγανιστάν κυματίζει ανάμεσα στους μετανάστες που προσπαθούν να μπουν στην Ελλάδα – Δείτε βίντεο

Τις τελευταίες 48 ώρες έχουν συλληφθεί στις Καστανιές συνολικά 139 παράνομοι μετανάστες από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράν και άλλες χώρες που δεν έχουν καμία σχέση με την κρίση στο Ιντλίμπ της Συρίας

Την εικόνα που έχει σχηματιστεί απο το Σάββατο το πρωί οπότε ανακοινώθηκαν τα πρώτα στοιχεία για συλληφθέντες μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, ότι, δηλαδή, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους στις Καστανιές δεν έχουν καμία σχέση με το Ιντλίμπ της Συρίας, επιβεβαιώνει το βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο βίντεο φαίνεται ανάμεσα στους μετανάστες που προσπαθούν να εισβάλουν στην Ελλάδα να κυματίζει μια μεγάλη σημαία του Αφγανιστάν την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις με χρήση της αύρας που πετάει νερό προσπαθούν να τους κρατήσουν στο τουρκικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής είχαν συλληφθεί σε όλο τον Έβρο 73 συλλήψεις με τους συλληφθέντες να είναι από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και τη Σομαλία.

Το προηγούμενο 24ωρο, μέχρι δηλαδή τις 6 το πρωί του Σαββάτου είχαν, αντίστοιχα, συλληφθεί 66 παράνομοι μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν το Ιράν και άλλες χώρες που είχαν καταφέρει να μπουν στην Ελλάδα.

πηγή

Απάντηση