ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πνίγηκε σε 20 πόντους χιόνι η Διοίκηση και ο Δήμος Αλεξάνδρειας,Τραγική η κατάσταση (βίντεο)

Μία εικόνα λέει ο λαός μας ότι είναι ίσον με χίλιες λέξεις,πόσο δε μάλλον όταν είναι ένα βίντεο ρεπορτάζ σχεδόν τεσσάρων ωρών.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 4/1 βγήκαμε στους δρόμους των χωριών του δήμου Αλεξάνδρειας μετά από πολλά τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε ότι η κατάσταση ήταν απαράδεκτη λόγω του χιονιού που έπεφτε από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και μηχανήματα του δήμου δεν είχαν περάσει για να καθαρίσουν ούτε καν τους κεντρικούς δρόμους.

Πράγματι λοιπόν ξεκινήσαμε από τις 10:00μμ περίπου μέσα από την πόλη και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς τα χωριά τον πρώην δήμων Αντιγονιδών,Αλεξάνδρειας Πλατέος και Μελίκης,από τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους έχουμε περάσει και αναφέρονται ονομαστικά ένα-ένα μέσα στο βίντεο.

Η κατάσταση που συναντήσαμε ήταν τραγική και ακόμη πιο τραγική γίνεται όπως θα δείτε και σε όλο το βίντεο που η λήψη του και η μετάδοση γινόταν απευθείας μέσω του Facebook του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 ”Τάσος Καμπάνης και Avena Fm 97,7 δεν συναντήσαμε ούτε ένα όχημα του Δήμου (πλην ενός στη Ραψωμανίκη το οποίο ήταν όμως του ΤΟΕΒ) αλλά και ούτε τον Δήμαρχο,ούτε άλλο μέλος της διοίκησης ή υπάλληλο που να συντόνιζε τις εργασίες.

Δυστυχώς ο δήμος και οι κάτοικοί του είχαν αφεθεί στο έλεος του χιονιά.

Να σκεφθείτε το τραγικό της κατάστασης.Ούτε το Καλοχώρι το μικρό αυτό χωριό του δήμου από όπου κατάγεται ο ίδιος ο Δήμαρχος μηχάνημα εκχιονισμού δεν πέρασε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα μηνύματα που μας στέλνατε την ώρα του ρεπορτάζ καθώς επίσης τον φίλο που ανέλαβε τον ρόλο του οδηγού σε αυτό το δύσκολο τοπίο και μπορέσαμε εμείς απερίσπαστη να σας παρουσιάσουμε αυτό το ρεπορτάζ.

Λίγο πριν δημοσιεύσουμε το άρθρο μας στείλανε φίλοι αναγνώστες και ακροατές φωτογραφίες από το Νεόκαστρο όπου τρακτέρ του χωριού που έβαλε ο τοπικός πρόεδρος Σωτήρης Γιαννόπουλος καθάρισε τους δρόμους

Απάντηση