ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 20/11

Μέρα γεμάτη υπερβολές σήμερα που θα φέρει αλλαγές. Να παραμείνεις ταπεινή και λογική. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σχέδιά σου που έχουν σημασία σήμερα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις σου θα καθυστερήσουν, όμως θα βρεις τα λύσεις που ζητάς. Η αισιοδοξία στην προσωπική σου ζωή σου έχει δώσει την ώθηση που ζητάς για να προχωρήσεις σε κάτι νέο, είσαι έτοιμη για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έρθεις κοντά με τους συνεργάτες σου και θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας πολλές από τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό στάδιο, για αυτό φρόντισε να περιορίσεις τα περιττά έξοδα που θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για τα αισθηματικά σου, είναι καιρός να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σας. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα θα σε απασχολήσει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην δίνεις άλλη αναβολή στα επαγγελματικά σου σχέδια, τα οποία έχουν προτεραιότητα. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις όσα σε επείγουν. Τα άστρα σε βοηθούν να οργανωθείς περισσότερο και στα οικονομικά σου. Ευνοούνται σήμερα τα γραφειοκρατικά θέματα και οι χρηματικές συναλλαγές. Ευκαιρία να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να κάνεις μία γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάνε τις κινήσεις που απαιτούνται για να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και αυτό φαίνεται. Πηγαίνουν καλύτερα και για εσένα που είσαι σε σχέση και για εσένα που δεν είσαι.

ΛΕΩΝ
Καιρός να γίνουν μερικά ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, ευκαιρία να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν. Διατήρησε την πρόοδο που έχεις κάνει και τακτοποίησε υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Σήμερα είσαι κάπως απαισιόδοξη και αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σταματά να βλέπεις μόνο τα αρνητικά γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου σε έχουν κουράσει. Είναι σημαντικό να κάνεις έναν προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή για αυτό φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, έτσι ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου ακόμη περισσότερο. Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Συζήτησε μαζί του όσα πρέπει να γνωρίζει και προχώρα μπροστά. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, να είσαι σίγουρη ότι σύντομα θα κάνεις τη σχέση που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ
Καιρός να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και είναι σημαντικό να μην κάνεις κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εδώ τα πράγματα έχουν ζορίσει. Το άγχος σου οδηγεί σε λάθος μονοπάτια τη σχέση σου και αυτό δεν είναι καλό. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να ακούσεις όσα έχει να σου πει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μετά να αποφασίσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και η περίοδος αυτή ευνοεί τα ανοίγματα… Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που επιθυμείς, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον. Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα να μιλήσεις περισσότερο με τον αγαπημένο σου και να δείτε από κοινού τι θα κάνετε στην πορεία της σχέσης σας. Εάν είσαι single, η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, ωστόσο έχεις κάποια θέματα που θα λυθούν εύκολα και αυτό σε ευχαριστεί. Σήμερα αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και μην δίνεις σημασία σε μικροπράγματα και παρεξηγήσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, κάνε ένα νέο ξεκίνημα. Θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, μην χάσεις το λαμπρό μέλλον που σου ανοίγεται μπροστά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό στάδιο και σίγουρα δεν σε αφήνουν να… αναπνεύσεις. Απόφυγε τις κινήσεις που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για την ερωτική σου ζωή, σήμερα μην έρθεις σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Η νέα γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι νέο και όμορφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, έτσι ώστε να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα άστρα ευνοούν τα οικονομικά σου, ωστόσο μην κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπη με μεγάλο ρίσκο. Στα αισθηματικά σου οι πλανήτες σε ευνοούν πολύ και θα έχεις τον χρόνο που χρειάζεσαι προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τότε να είσαι έτοιμη για κάτι νέο στη ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ικανοποιητικά εξελίσσονται τα επαγγελματικά σου σχέδια και μάλιστα σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή και τις νέες ιδέες σου. Η επιμονή και η υπομονή σου αποδίδουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται έναν καλύτερο προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου καθώς και στα έξοδα που έχεις μπροστά σου. Φόρεσε το πιο καλό σου χαμόγελο και προσπάθησε να λύσεις όποιες προβληματικές καταστάσεις υπάρχουν στη σχέση σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, είναι σημαντικό να μην κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά να δώσεις χώρο και χρόνο σε έναν άνθρωπο που θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο.

www.tlife.gr

Απάντηση