ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιώργος Ορφανίδης πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Βέροιας: Κωλοτούμπα δεν κάνω,δεν είναι στην φιλοσοφία μου.Αν κάτι δεν μπορώ να κάνω πάω σπίτι μου.(video)

Τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Βέροιας Γιώργο Ορφανίδη φιλοξένησε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” την Τετάρτη 30/5.

Αφορμή αυτής της συνέντευξης το διήμερο 29η τακτικό συνέδριο της ΕΔΥΑ που πραγματοποιείται στην Βέροια την Πέμπτη 31/5 και Παρασκευή 1/6 στο οποίο θα παρευρεθεί και ο Υπουργός Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ.Ορφανίδης απάντησε ακόμη για την κατάσταση οικονομική και επίπεδο έργων της επιχείρησης, τα οποία θεωρεί ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και επίπεδο χωρίς όμως να αποκλείει και την περαιτέρω βελτίωση.

Ακόμη είναι κάθετα αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση αυτών των επιχειρήσεων και στην παραμονή τους κάτω από τον έλεγχο των Δήμων και των Δημοτικών επιχειρήσεων.

Στο ερώτημα του Στέλιου Κουρνιάκου αν υπάρχει περίπτωση να κάνει ”κωλοτούμπα” (αναφορικά με την  ιδιωτικοποίηση αυτών των επιχειρήσεων) μιας και είναι της μόδας οι πολιτικοί και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζουν θέσεις.

Η απάντησή του ήταν ”ότι η δική του φιλοσοφία είναι αν κάτι δεν μπορεί να κάνει θα πάει σπίτι του και όχι να κάνει κωλοτούμπα.

Στην δέσμευση δε την δική μας ότι σύντομα θα κάνουμε ρεπορτάζ για την ΔΕΥΑΒ.

Χαριτολογώντας είπε ότι ελπίζει να το κάνουμε και όχι όπως οι Συριζαίοι.

 

Απάντηση