ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίμων Παράσχου προς Δήμαρχο Π.Γκυρίνη:Που πήγαν και με ποίον τρόπο 23500 κυβικά χώμα.Ο Μ.Χαλκίδης ότι είχε να δώσει το έδωσε.

Την απορία,τον προβληματισμό και την δυσφορία του εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξάνδρειας Κίμων Παράσχου στην συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 7/3 στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR, για το που βρέθηκαν,που πήγαν και με ποίο μέσο πήγαν 23500 κυβικά χώμα που βγήκαν από τον καθαρισμό καναλιών του Δήμου.

Το θέμα προέκυψε όπως είπε ο κ.Παράσχου όταν ενημερώθηκε ότι στην Ξεχασμένη μεταφέρθηκαν κάποιες χιλιάδες κυβικά χώμα.Ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χωριού κ.Καριτόπουλο ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο στο μέγεθος που λέγεται δεν έγινε.

Μάλιστα όπως είπε τα κυβικά αυτά για να μεταφερθούν θα χρειαζόταν πάνω από 1100 φορτηγά.

Τότε το θέμα το έφερε με ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και η απάντηση του Δημάρχου ήταν ”Να πας να ρωτήσεις την υπηρεσία” φυσικά η απάντηση του Δημάρχου δεν ικανοποίησε τον κ.Παράσχου που μέσω της εκπομπής ενημέρωσε και τον κόσμο του Δήμου,αφήνοντας αιχμές για αδιαφανής διαδικασίες.

Ακόμη ο κ.Παράσχου απάντησε για την υποψηφιότητα του Μιχάλη Χαλκίδη την οποία δεν θεωρεί και ως την καλύτερη λέγοντας ότι ο κ.Χαλκίδης ότι είχε να δώσει το έδωσε και ότι ο ίδιος θα προτιμούσε ένα καινούργιο,νέο και άφθαρτο πρόσωπο.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η Δημοτική ομάδα στην οποία ανήκει υπό τον Φ.Δημητριάδη είναι αρραγής και στις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα κατεβάσει δικό της υποψήφιο χωρίς να αποκλείει και επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας και πάλι από τον Φ.Δημητριάδη.

Πάντως ο ίδιος επέμενε πολλές φορές ως να ήθελε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα επιθυμούσε να είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο αυτό που και ο ίδιος θα στήριζε με όλες του τις δυνάμεις,να ηγηθεί και της ομάδας που ανήκει.

Απάντηση