ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τάσος Χαλκίδης μετά την καταδικαστική απόφαση.Συνεχίζουμε τον αγώνα δεν μας φοβίζουν οι δικαστικές αποφάσεις.(video)

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Δεν μας πτοούν οι ποινές και δεν μας φοβίζουν οι δικαστικές αποφάσεις.Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Αυτό δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 AVENA.G αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου Βέροιας με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, ο πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Βρανά και Θοδωρή Παπακωνσταντίνου κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια  των αγροτικών κινητοποιήσεων του Μαρτίου.

Ακόμη είπε ότι οι διώξεις είναι ταξικές που σκοπό έχουν να εκφοβίσουν τους αγρότες ώστε να μην προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.Ο ίδιος είπε θα βρεθεί την Κυριακή 17 του μήνα στην Λάρισα όπου εκεί με τους συναδέλφους του αγρότες θα αποφασίσουν τις περαιτέρω κινητοποιήσεις για διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Τέλος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος που οι συνάδελφοί του αγρότες βρέθηκαν για να τος συμπαρασταθούν στην αίθουσα του δικαστηρίου και ζήτησε από αυτούς συνέχεια της αγωνιστικής δράσης.

Απάντηση